رشد اقتصادی ساری منفی است

بابایی کارنامی بابیان اینکه شاخص بهبود کسب‌وکار در کشور و استان منفی است، گفت: در ساری نرخ بیکاری ۱۰ درصد است و رشد اقتصادی مرکز مازندران حتماً منفی است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از ساری، «علی بابایی کارنامی» امروز (22 خرداد) در جلسه شورای اداری مرکز مازندران در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری گفت: به‌محض شکل‌گیری انقلاب اسلامی فقهای بزرگ به فکر انتخاب نماینده مجلس افتادند در همان زمان به‌نوعی نقش مردم به‌عنوان ناظر در حاکمیت این مسئولیت را به نمایندگان محول کردند.

 

نماینده مردم ساری و میاندرود در مجلس شورای اسلامی افزود: ما قبول کردیم که این مسئولیت سختی است، امروز ایران اسلامی نیازمند رعایت یک سری از شاخص‌ها است، اولین شاخص، وحدت است باید درراه بزرگان خود که خط قرمزهای زیادی را رعایت کردند تا نظام پابرجا باشد، با هرگونه مفاسد مبارزه کنیم‌.

 

بابایی کارنامی گفت: ما از بسیاری از آرمان‌ها عقبیم، بعضی وضعیت‌ها در حد و قواره کشور اسلامی نیست، رعایت شاخص‌های اقتصادی تأکید مقام معظم رهبری است تا زمانی که بین اقشار جامعه فاصله است چهره عدالت پررنگ نیست، رویکرد ما باید به سمت عدالت در همه حوزه‌ها باشد.

 

نماینده مردم ساری و میاندرود در مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: باید بپذیریم رشد اقتصادی نداشتیم، درصد بیکاری ما بالا است، باید در قالب تعامل جمعی به نتیجه برسیم، ارزیابی ما نشأت گرفته از آمار و ارقام است، در ساری نرخ بیکاری ۱۰ درصد است و رشد اقتصادی مرکز مازندران حتماً منفی است.

 

وی خاطرنشان کرد: شاخص بهبود کسب‌وکار در کشور و استان منفی است، بخشی را دولت باید حل کند، درصد بیمه‌شدگان مراجعه‌کننده به مراکز درمانی پایین است و بیماران ما دغدغه هزینه‌های بیمارستانی رادارند این در شأن این مردم نیست،  این موارد ضعف است وضعیت بودجه در کشور خوب نیست.

 

بابایی کارنامی تأکید کرد: کشور ما دارای ظرفیت بالای مدیران و نیروهای توانمند است، در کشور هزار و ۲۰۰ هزار میلیارد تومان نقدینگی داریم، در بازار سرمایه در بدترین شرایط کرونایی شاخص بورس ما ۳۸۰ درصد رشد داشت، دارایی دولت باید به منابع پایدار تبدیل شود با این رویکرد ما وارد مجلس شدیم.

 

نماینده مردم ساری و میاندرود در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: باید در همه حوزه‌ها حسن نیت داشته و شفاف عمل کنیم، ما دو نماینده به این نتیجه رسیدیم که کارهای مشترک انجام بدهیم، از آغاز دوران نمایندگی تاکنون ۱۲ نامه مشترک امضا کردیم که به نتیجه رسید.

 

وی به احداث جاده ارتباطی بین سنگ بن به لاجیم در شهر ساری اشاره کرد و گفت: درخواست به وزیر را به همراه منصور علی زارعی امضا کردیم و دستور وزیر را گرفتیم، خروجی خواهد داشت، در حوزه توریسم و گردشگری که ۵۵ درصد رشد اقتصادی استان ما ناشی از همین فعالیت‌ها است، باید بهتر عمل کنیم.

 

بابایی کارنامی بیان کرد: جمعیت ثابت شهر ساری ۳ میلیون و ۶۰۹ هزار نفر است ولی جمعیت متغیر آن  ۷۲ میلیون نفر است، برنامه‌ریزی‌های ما باید بر اساس جمعیت متغیر باشد، مردم باید بپذیرند که درآمد از مسافران کسب می‌شود  ما میزبان مردم ۷۰ کشور جهان هستیم.

 

 نماینده مردم ساری و میاندرود در مجلس شورای اسلامی یادآور شد: متأسفانه  در جاده‌های مواصلاتی ازلحاظ استاندارد مشکل‌داریم، شأنیت مردم ما تردد در این جاده‌ها نیست باید تلاش شود، در حوزه‌های فرهنگی هم نیازمند توجه مدیران هستیم، ما کار مدیران را رصد خواهیم کرد و تذکر خواهیم داد.

 

 

وی گفت: بهترین نوع مدیریت استفاده بهینه از منابع در شاخص‌های مختلف است که باید کارهای جدیدی صورت بگیرد، کارخانه‌های بزرگ ساری و میاندرود زیرساخت‌های فراوانی دارند  طرح توسعه باید ایجاد کنیم،  کارخانه دخانیات استان تنها  ۷ درصد سیگار مصرفی مردم را تأمین می‌کند، توجه به ایجاد طرح توسعه در این کارخانه ضرورت دارد. 

 

 

بابایی کارنامی اضافه کرد: مدیران شهرستانی و استانی مشکلات را جدی بگیرند، ما تازنده هستیم در پای انقلاب خواهیم ماند‌، شهر و استان ما با پتانسیل بالا در همه زمینه‌ها نیازمند طراحی برنامه‌هایی برای توسعه است.

 

کد خبر 937882

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha