مهارت آموزی مهم ترین گام در حوزه اشتغال است

خوداشتغالی و مهارت‌آموزی مهم ترین گام برای اشتغال افراد بیکار جامعه محسوب می شود.

خبرگزاری شبستان_ خرم آباد؛  اشتغال واژه ای به پهنای زندگی است، این روزها در استان های محروم ایجاد اشتغال و یافتن راهی برای کسب درآمد ریشه بسیاری از مشکلات چون اعتیاد جوانان، تاخیر در ازدواج و مهاجرت جوانان به استان های برخوردار کشور و حتی فرار مغزها به شمار می رود.

 

در استان لرستان می توان به جرات  گفت بیکاری مهمترین دغدغه و مشکل مردم است تا جایی که کمتر خانواده‌ای است که در خانه فرزند بیکار نداشته باشد یا اینکه نگران آینده شغلی فرزندان خود نباشد.

 

با توجه به اینکه امروز درصد زیادی از فارغ التحصیلان دانشگاهی هم  از معضل بیکاری رنج می برند، خوداشتغالی و مهارت‌آموزی  مهم ترین گام برای اشتغال افراد بیکار جامعه محسوب می شود.

 

در این شرایط بسیج سازندگی به میدان عمل آمده و با حمایت از طرح های اشتغالزایی و تولید محور بستر حمایت از مشاغل و ایجاد اشتغال جوانان را تقویت می کند.

 

رونق تولید و جهش تولید نیازمند همکاری جدی دولت است

 

 

« علی یاراحمدی» تولید کننده لبنایت سنتی در شهرستان دورود که در حوزه تولیدات لبنی سنتی فعالیت می کند، در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در خرم آباد، اظهار داشت: تولید لبنیات تولیدی در شهرستان دورد قدمتی دیرینه دارد.

 

وی با بیان اینکه از دوران کودکی به همراه والدین پای این شغل بوده ام، افزود:  تهیه لبنیات به صورت سنتی را در کنار والدین یاد گرفته ام.

 

یار احمدی بیان کرد: حدود 10 سال است که به صورت مستقل فعالیت در حوزه تهیه لبنیات محلی را آغاز کرده ام.

 

وی ادامه داد: برای راه اندازی این اشتغال با بهره گیری از تسهیلات بانکی لوازمی چون یخچال و دیگر لزومات تهیه شد.

 

 

یاراحمدی همچنین با اشاره به حمایت بسیج سازندگی از مشاغل تولید محور، افزود: با حمایت بسیج سازندگی و ارائه تسهیلات ارزان فرصت توسعه این کارگاه تولیدی فراهم شد.

 

وی افزود: هم اکنون در این کارگاه تولیدی سه نفر به صورت مستقیم و سه نفر دیگر به صورت غیر مستقیم فراهم شده است.

 

یار احمدی ادامه داد: در این کارگاه تولیدی شیر را از دامداران به صورت مستقیم تهیه می شود و با کمک دستگاه ها و روش های سنتی لبنیات محلی تولید ( ماست، دوغ، پنیر، کره، ماست چکیده و.... و در جامعه ارائه می شود.

 

وی با بیان اینکه این شغل شغل پدری من است، افزود: من آموزش های لازم در حوزه تولید لبنیات محلی را در کنار پدر و مادر خود فرا گرفته ام.

 

 

این کارآفرین لرستانی اذعان داشت: رونق تولید و جهش تولید نیازمند همکاری جدی ادارات و نهاد ها در حمایت از طرح های اشتغالزایی است.

 

یاراحمدی ادامه داد:  لازم است  برای حمایت از اشتغال، طرح های تولیدی، از طریق ادارات آب، برق و گاز مورد حمایت قرار بگیریم مورد حمایت قرار گیرند.

 

وی افزود: با تقویت حمایت دولتی و ارائه تسهیلات ارزان زمینه توسعه فعالیت و فراهم شدن بستر اشتغال بیشتر وجود دارد.

 

 

تقویت فرصت های اشتغال و ارائه تسهیلات اشتغالزایی می تواند مهم ترین گام در تقویت  اقتصاد جامعه و رفع مشکلاتی چون ازدواج جوانان و اعتیاد و دیگر آسیب های اجتماعی باشد.

 

 اگر زمینه اشتغال این افراد مهیا باشد، جوانان درگیر کار شده و دلیلی ندارد که برای تأمین مخارج خود دست به سرقت بزنند.

 

با توجه به وجود ظرفیت های گسترده بومی و محل در حوزه اشتغال دولت باید تمام فکر و تلاش خود را به کار گیرد تا بستر تقویت اشتغال در جامعه فراهم شده و ابرمعضل کشور یعنی بیکاری برطرف شود.

کد خبر 936688

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha