«حجت الاسلام ناصر خدایاری» در گفتگو با خبرنگار شبستان در حاشیه رو نمایی از سایت فهما، گفت: گام اول شناسایی ظرفیت های رسانه ای و فرهنگی در استان است.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان غربی افزود: گام دوم، تلاش برای جذب و استفاده از توانمندیهای موجود و سپس مجهز کردن به دانش روز اعضای کانون های مساجد است.
وی با بیان اینکه کانون های مساجد یکی از ظرفیت های مهم در استان محسوب میشود، تصریح کرد: چه سازمان و یا نهادی می تواند هزار شعبه داشته باشد و از آنها استفاده کند، در حالیکه کانون های مساجد امروز به عنوان یک قطب فرهنگی در جامعه ایفای نقش میکند.
این مسوول اضافه کرد: حتی اگر ۵۰درصددکانون ها هم فعال باشند باز هم به عنوان یکی از تاثیرگذارترین نهادهای اجتماعی، فرهنگی و مذهبی در جامعه مطرح است.
خدایاری با اشاره به اینکه حضور بیش از هزار کانون یعنی حضور فرهنگ و هنر در تارو پود استان، گفت: کمتر سازمانی در جامعه وجود دارد که ۸۶هزار عضو داشته باشد.
وی خاطر نشان کرد:اگر تعریف روشنوواضحی داشته باشیم کانون مساجد نقطه آغازین برای شناسایی ظرفیت های فرهنگی در استان است.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان غربی گفت: کانونهای مساجد می توانند افراد توانمندی را در این کانون ها پرورش داده و به جامعه تحویل دهند که در حوزه های فرهنگی و دینی به زیبایی بدرخشند.
وی با بیان اینکه کانون های ارشاد های کوچکی در محله ها هستند که ظرفیت فوقالعاده ای دارند، تصریح کرد: زنجیرهای تعریف کنیم که یک حلقه کانون ها و دیگری ادارات ارشاد شهرستان ها باشند به یک موتور قدرتمند فرهنگی در جامعه تبدیل می شوند.
خدایاری گفت: اعضای کانون ها می توانند آثار فاخر فرهنگی در قالب دین و فرهنگ اسلامی به فعلیت برسانند.
این مسوول ادامه داد: حساس ترین سنگر فرهنگی و مذهبی در اختیار کانون ها قرار گرفته است و در این برهه حساس زمانی، مساجد باید از جوانان حمایت کند.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان غربی با بیان اینکه مسجد بتن و متن خواستار هنر است، گفت: باید از مساجد برای فرهنگ سازی استفاده کنیم و این مکان را برای سود بردن انسان های زنده محیا کنیم نه اینکه جوانان جامعه فقط برای مجالس ترحیم به مسجد بیایند.
وی افزود: باید خیر و برکت مساجد برای زنده ها بیشتر باشد تا مرده ها و از مساجد باید هنر و خلاقیت استخراج کنیم.
نظر شما