«حسینعلی حاجی دلیگانی» در گفت و گو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری شبستان با اشاره به نقش کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور در کمک به مردمی کردن اقتصاد و تحقق شعار جهش تولید گفت: کانون های فرهنگی و هنری مساجد کشور، مساجد و حسینیه ها در روزهایی که کشور گرفتار بحران کرونا بود، مرکز ثقل تولید آنچه که مایحتاج مردم بود، شدند. فعالیت و کارکرد کانون های فرهنگی و هنری مساجد در این مدت بر کسی پوشیده نیست، ما این تلاش ها را ارج می نهیم.
عضو هیئت رییسه مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: این نوع فعالیت کانون ها در این ایام تجربه بسیار خوبی برای آنهاست که بخواهند سایر ظرفیت ها و پتانسیل ها را در این حوزه فعال کنند. کانون ها می توانند در ایام فراغت جوانان و نوجوانان و یا برای گروه های سنی دیگر همانند زنان سرپرست خانوار و زنان خانه دار که در روز 2 یا 3 ساعت وقت اضافه دارند، کارگاه های مهارت آموزی برگزار کنند؛ صنایع دستی و سایر مهارت ها را به آنها یاد دهند تا آنها بتوانند وارد عرصه اشتغال شوند و در فعالیت های تولیدی کشور نیز نقش داشته باشند.
وی ادامه داد: این کانون ها می توانند با راه اندازی کلاس های آموزشی و مهارتی برای جوانان و نوجوانان استعدادها و ظرفیت های آنان را در حوزه های مختلف شناسایی کنند، این استعدادها را به مدارس برای ادامه تحصیل این دانش آموزان در رشته هایی که مهارت دارند و می توانند موفق باشند، معرفی کنند و مدارس نیز با پرورش این استعدادها و هدایت آنها به سمت رشته های دانشگاهی مرتبط گامی را در راستای نیروی متخصص و کارآمد در کشور بردارند.
نماینده مردم شاهین شهر در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: اصلا موتور متحرکه هر فعالیتی انگیزه است. بچه هایی که در کانون های فرهنگی و هنری مساجد فعالیت می کنند، انگیزه بالایی دارند و می توانند موتور محرکه خوبی برای اقتصاد کشور باشند.
وی تاکید کرد: ما نمی گوییم که مسجد و کانون ها وارد عرصه اقتصادی شوند و یا فعالیت اقتصادی انجام دهند اما معتقدیم می توانند استعدادها و ظرفیت ها را شناسایی، معرفی و در راستای بازدهی آنان کار کنند./
این عضو هیئت رییسه مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: هر موقع ما از مساجد کمک گرفته ایم، توانسته ایم موفق باشیم. در حال حاضر نیز و در سال جهش تولید می توانیم مساجد را پای کار بیاوریم./
نظر شما