به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، حجت الاسلام و المسلمین مهدی حقی، دبیر همایش کتاب سال حوزه، امروز (3دی) در جمع خبرنگاران گفت: شناسایی کتاب ها و نویسندگان برتر حوزوی و معرفی آنها به جامعه علمی کشور، تشویق و حمایت از نویسندگان کتاب های برتر حوزه، تقویت روحیه و انگیزه های تحقیق و پژوهش در حوزه، ارتقای سطح پژوهش های دینی و حوزوی، ترویج فرهنگ پژوهش در میان حوزویان، گسترش فرهنگ نگارش و تولید کتاب استاندارد و احیای تراث اسلامی را از جمله اهداف برپایی همایش کتاب سال حوزه عنوان کرد.
وی تصریح کرد: تبیین نقش و سهم حوزه و حوزویان در تولید و گسترش مرزهای دانش و شناسایی ظرفیت ها و توانمندی پژوهشی حوزویان به منظور رفع نیازهای پژوهشی جامعه و نظام اسلام را از جمله دیگر اهداف سیزدهمین همایش کتاب سال حوزه دانست.
این محقق و پژوهشگر حوزه علمیه افزود: در سیزدهمین دوره کتاب سال حوزه ورود 900 عنوان کتاب و رساله دکتری دفاع شده در سال 89 به دبیرخانه همایش اعلام شده است.
وی ادامه داد: از میان آثار رسیده تعداد 862 اثر حائز شرایط اولیه شرکت در همایش بوده اند که از میان این آثار 285 اثر موفق به مرحله دوم داوری شده اند.
دبیر همایش کتاب سال حوزه بیان داشت: آثاری که به مرحله دوم داوری راه پیدا کرده اند، جهت ارزیابی تفصیلی، به داوران گروههای 15گانه تخصصی ارسال میشوند.
حجتالاسلام و المسلمین حقی گفت: در این مرحله ارزیابی، هر اثر توسط دو داور علمی، مورد ارزیابی تفصیلی قرار میگیرد.
وی با بیان اینکه داوری تفصیلی آثار نیمه اول دی ماه سال جاری به پایان می رسد، اظهار داشت: صاحبان آثار برتر این دوره همایش، طی مراسمی که 27 بهمنماه 1390 با حضور علما، اندیشمندان و فضلای حوزههای علمیه برگزار میشود، معرفی گردیده و از آنان تجلیل خواهد شد.
پایان پیام/
نظر شما