ایجاد کانون های مساجد روستایی بیانگر توسعه فرهنگی است

فرماندار گلوگاه گفت: ایجاد کانون های مساجد روستایی، بیانگر توسعه فرهنگی در روستاهاست که باید به این امر مهم اهتمام ویژه داشت.

سمیع الله مظفری، فرماندار گلوگاه، امروز (3 دی) به خبرنگار شبستان در مازندران، گفت: راه‌اندازی کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد در روستاها، زمینه ساز توسعه فرهنگی و هنری در نقاط محروم جامعه و توجه به این افراد است که باید به این امر مهم و ارزشمند اهتمام ویژه داشت.

 

وی ادامه داد: براساس آمار اعلام شده، در حال حاضر 80 هزار مسجد و مکان مذهبی با 11 هزار و 400 کانون فرهنگی و هنری در کشور وجود دارد که بیش از دو سوم کل این کانون ها در طول شش سال گذشته تاسیس شده است.

 

به گفته مظفری، با ایجاد کانون های فرهنگی مساجد در روستاها، فرهنگ و هنر متعهد در روستاها پایه‌گذاری می‌شود.

 

فرماندارگلوگاه، اضافه کرد: تعامل کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد با مجموعه ارشاد و نهادهای فرهنگی هنری می‌تواند در محقق شدن اهداف فرهنگی نظام موثر باشد.

 

مظفری اظهار کرد: کانون های فرهنگی و هنری مساجد در رشته های فرهنگی، هنری از جمله هنرهای تجسمی، نمایش، آموزش، پژوهش، سرود و آهنگ های انقلابی، قرآن، نماز، مهدویت، عترت و کتابخانه فعالیت می کنند و باید در این رابطه تخصصی شدن کانون ها در دستور کار قرار گیرد تا توسعه و پیشرفت همه جانبه حاصل شود.

 

پایان پیام/ 

کد خبر 93301

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha