به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از حوزه هنری، مسعود نجابتی، هنرمند حاضر در آیین «بر آستان قدس» که به خلق آثار هنری برای پاسداشت مبارزات مردم مظلوم فلسطین در روز جهانی قدس اختصاص داشت، گفت: استفاده از زبان هنر در روز قدس، مختص امسال نبودهاست، بلکه این اتفاق هر سال به نوعی رخ داده و هنرمندان مختلف در مناسبتهای گوناگون از جمله روز قدس فعال هستند و آثاری را در این زمینه ارائه میکنند اما امسال به دلیل عدم امکان حضور مردم در راهپیمایی و در نتیجه جمع شدن هنرمندان در حرم مطهر امام رضا(ع) و مبادرت به خلق اثر، با همت اهالی رسانه این رویداد بیشتر دیده شد.
نجابتی حضور در این عرصهها و مناسبتها را وظیفه و تکلیف برای هنرمندان دانست و افزود: هرکدام از رشتههای هنری از معرفی و تثبیت ارزشها، شعارها و آرمانها سهمی دارند. رشتههای تجسمی، سینمایی، ادبیات و… مکمل هم هستند و در کنار هم باورها را تثبیت کرده و جریانسازی میکنند و در نهایت آنها را به نسلهای آینده و حتی به جهانیان منتقل میسازند. یعنی درواقع پیام را تصویری میکنند. بدون عکس، گرافیک، نقاشی، شعر و سینما چگونه ممکن بود تا این اتفاق به دنیا معرفی شود؟!
این هنرمند گرافیست اگرچه معتقد است حس و حال کار کردن در فضای معنوی حرم را نمیتوان بهشکل کمی درآورد و توضیح داد، اما در عین حال بر این باور است که انسان مومن صفاتی را همواره درون خود دارد که همین صفات و ایمان و باورهای اعتقادیاش باعث میشود هر جایی که باشد، همان تاثیر اعتقادی در کارش نمود پیدا کند و از آثار این فضای معنوی بهرهمند شود.
نجابتی ادامه داد: حضور در این فضا اگرچه ممکن است تاثیر مستقیم بر کار نداشته باشد ولی حس و حال معنوی هنرمند را قوت می بخشد و این حال خوب در بعضی کارهایی که بیشتر با احساس فرد در ارتباط هستند-مانند ادبیات و شعر و نقاشی- قطعا میتواند تاثیر بیشتری بگذارد.
آیین «بر آستان قدس» در روز جهانی قدس با حضور جمعی از هنرمندان رشتههای تجسمی و خلق تابلوهای نقاشی توسط آن ها در صحن قدس حرم مطهر امام رضا (ع) برگزار شد.
نظر شما