آرامش پساکرونا زیر سایه تلاش بچه های مسجد

در بین گروه های مختلفی که در ایام شیوع ویروس کرونا موجب کاهش آلام و دل نگرانی های جامعه شدند، نمی توان تلاش بچه های مساجد و کانون های فرهنگی و هنری را نادیده گرفت.

خبرگزاری شبستان -گرگان، فاطمه رائیجی؛ ماه عبادت و بندگی به پایان رسید و مؤمنان که یک ماه روزه داری و پای نهادن به هوای نفس را پشت سرگذاشتند در عید فطر برای پذیرش مناجات و عبادت خود دست به دعا بر می دارند و آرزو دارند خداوند از آنان به عنوان مهمان خوب یاد کند.

 

حضرت امیرالمونین علی (علیه السلام) در روز عید فطر فرمودند «این عیدِ کسی است که خداوند روزه آن را پذیرفته و عبادتش را قبول کرده است و هر روزی که در آن معصیت نشود آن روز عید است.»

 

بسیاری از مؤمنان در ماه مبارک رمضان راه هزار ساله را یک شبه پیمودند و در این روز آسوده خاطر دعای « الْحَمْدُ اَلْحَمْدُ لِلّهِ عَلی ما هَدینا وَلَهُ الشُّکْرُ علی ما اَوْلینا» را خواندند.

 

در روز عید بسیاری از مؤمنان دست به تضرع و دعا بر می دارند و از خدا استغفار می طلبند و می خواهند با گذشته این ماه خداوند نیز از گناهان آنها بگذرد.

 

اما ماه مبارک رمضان امسال جلوه دیگری داشت و باید این ماه را به عنوان ماه «مواسات» نامگذاری کرد، گرچه درب مساجد در سطح استان گلستان برای ادعیه و نمازگزاران بسته بود اما  دست همت مؤمنان بری دستگیری و خیرخواهی آن هم در زمان شیوع ویروس کرونا بلند بود.

 

کسانی بودند که از وقت عبادت خود برای کمک به اقشار آسیب دیده و نیازمندان گام نهادند و به رسم امیرالمؤمنین (علیه السلام) در نیمه های شب یتیم داری کردند.

 

گروه های مختلفی در سطح استان در این ایام کوشا بودند و بی انصافی است که از تلاش و مجاهدت های بچه های مساجد چشم پوشی کنیم.

 

*تلاش کانون های مساجد گلستان برای مهار سیل خروشان مشکلات کرونایی

بخش عمده ای از بچه های مسجد در 850 کانون فرهنگی و هنری چه به صورت سازمان یافته و چه به صورت فردی در ماه ضیافت الهی پرتلاش حاضر شدند و علاوه بر جمع آوری کمک های مردمی به منظور مواسات در قالب طرح ملی راهکار کانون های مساجد کشور در خط مقدم سلامت مردم ایستادند و نسبت به ضدعفونی معابر و اماکن عمومی و تهیه و توزیع بسته های بهداشتی بین نیازمندان و گروه های مختلف جامعه جهاد کردند.

 

اگر امروز گلستان توانست سیل خروشان ویروس کرونا را تا حدودی مهار کند به واسطه این روحیه و چنین ایثارگری ها است و چه بسا افرادی نیز در این مجاهدت ها مثل شهدای گمنام پرگشودند و مظلومانه مراسم تشییع آنها برگزار شد.

 

در واقع می توان گفت همدلی و همت مردم به ویژه جوانان انقلابی و جهادی از غرب تا شرق گلستان واکسنی شد که ویروس کرونا را در گلستان تضعیف کرد.

 

روستائیان نیز در این مسیر پیشتاز بودند؛ کانون فرهنگی هنری شهید آوینی مسجد جامع روستای نودیجه گرگان در این مسیر نسبت به توزیع چهار هزار و 500 ماسک، هفت مرحله ضدعفونی روستا و تب سنجی از اهالی محل اقدام کرد.

 

علاوه بر آن نیز این کانون فرهنگی روزانه 100 قرص نان را بین نیازمندان در طول این ماه پرخیر و برکت توزیع کرد تا در مسیر منویات مقام معظم رهبری گام نهاده باشد.

 

کانون فرهنگی هنری بقیه الله(عجل الله تعالی فرجه الشریف) روستای بالاجاده کردکوی نیز با همکاری پایگاه بسیج از دیگر کانون های فعال استان گلستان است که علاوه بر ضدعفونی معابر نسبت به توزیع تقریباً یک هزار محلول ضدعفونی در بین اهالی روستا اقدام کرده است.

 

کانون فرهنگی هنری حضرت فاطمه (سلام الله علیها) روستای اسلام آباد گالیکش نیز در مسیر همدلی و مواسات 84 بسته حمایتی را بین نیازمندان روستا توزیع کرد و علاوه بر آن نیز در حوزه سلامت روستا پرتلاش بود.

 

کانون فرهنگی هنری قدس مسجد الاقصی گرگان نیز از دیگر کانون های فعال استان گلستان است که توانست در طول این ایام اقدامات خوبی را با راه اندازی ایستگاه همدلی و توزیع بسته های معیشتی به صورت کریمانه گام بردارد.

 

 کانون فرهنگی هنری شهید همت با همکاری پایگاه بسیج و هیئت امناء نیز از بحران شیوع ویروس کرونا در مسیر توزیع اقلام بهداشتی و مواد ضد عفونی و ضدعفونی معابر پرتلاش بوده است.

 

همچنین به همت این کانون فرهنگی بیش از 350 بسته معیشتی با مبلغ 45 میلیون تومان در محلات طهماسبی، چوب بری، شهرک شهروند و اقتصاد توزیع شده است.

 

کانون فرهنگی هنری پیروان رهبری روستای آلوستان علی آباد با همکاری بسیج و کارشناسان بهداشت و دهیاری نسبت به ضدعفونی، گندزدایی معابر و کوچه ها روستا اقدام کرد و همچنین در این روستا به صورت متوسط روزانه بیش از 4 هزار ماسک بهداشتی و ضدعفونی توسط خواهران بسیجی و جهادی این روستا تولید شده است.

 

از ابتکارات کانون فرهنگی هنری شهید باهنر رامیان نیز می توان به ضدعفونی معابر و دوخت لباس گان و ماسک توسط دیگر گروه های جهادی و همکاری آموزشگاه خیاطی کانون اشاره کرد.

 

کانون فرهنگی هنری شهید براتعلی میردار روستای القجر مینودشت نیز در این ایام بی تفاوت نبود و با ضدعفونی معابر، توزیع بسته های بهداشتی و معیشتی از سلامت اهالی مردم این روستا صیانت کرد.

 

 اینها تنها گوشه ای از تلاش های شبانه روزی فعالان مساجد استان گلستان است که باعث شده امروز گلستانی ها نسبت به ویروس کرونا دل نگرانی کمتری داشته باشند.

 

*مساجد و پایگاه های مذهبی در تمامی بحران ها نقش آفرین هستند

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان با قدردانی از عملکرد مساجد در بحران کرونا به خبرنگار خبرگزاری شبستان در گرگان، گفت: مساجد و پایگاه های مذهبی در تمامی بحران ها از جمله سیل سال گذشته نقش آفرینی کردند و پس از آن در بحران کرونا نیز در پوشش نیازمندی های مردم کوشا بودند.

 

«عبدالرضا چراغعلی» ادامه داد: با شیوع ویروس کرونا به ویژه با فرمان مقام معظم رهبری در رزمایش کمک مؤمنانه بچه های مسجد، تشکل های مردم نهاد، گروه های جهادی و بسیجی به امداد و کمک آسیب دیدگان از کرونا شتافتند.

 

وی بر ضرورت توجه به نیازهای ضروری مردم و آسیب دیدگان از کرونا تأکید کرد و ابراز داشت:  تبعات و آثار منفی کرونا همچنان باقی است و پیش بینی می شود در ماه های پیش رو مشکلات اقتصادی در بین خانواده ها جلوه بیشتری داشته باشد لذا تداوم کمک و دستگیری از محرومان توسط گروه های مردمی و مسئولان ضروری است.

 

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان خاطرنشان کرد: دستگاه های ذی ربط و مسئولان موظف هستند با گروه های مردمی و فعالان مساجد تعامل و ارتباط کافی داشته باشند تا کمک به آسیب دیدگان از کرونا سرعت بگیرد.

 

*حضور گسترده کانون های مساجد در طرح ملی «راهکار»

مدیر ستاد هماهنگی کانون های مساجد استان گلستان نیز در خصوص عملکرد کانون های مساجد در طرح «راهکار»؛ رزمایشِ ایمان، همدلی، کار و ایثارِ رمضان گفت: خوشبختانه کانون های فرهنگی و هنری مساجد استان گلستان در اجرای این طرح حضور گسترده ای داشتند.

 

«مهدی بیکی»  اعتماد سازی، شبکه سازی و جریان سازی را از رویکردهای طرح کلی راهکار برشمرد و بیان کرد: طرح ملی راهکار تا پایان خردادماه ادامه دارد.

 

 وی با بیان اینکه در طرح ملی راهکار 14 برنامه عملیاتی در قالب دو بسته برنامه ای و در چهار محور ایمان، همدلی، کار و ایثار طراحی شده است، تصریح کرد: کانون های فرهنگی هنری این برنامه ها را تا عدم برگزاری نماز جماعت در مساجد اجرا می کنند.

 

به گزارش شبستان، ماه مبارک رمضان با فیض مواسات و همدلی گروه های مختلف جهادی و فعالیت گسترده کانون های مساجد به پایان رسید تا آلام و دردهای جامعه در بحران کرونا کاهش یابد اما با توجه به آنکه هنوز شیوع ویروس کرونا به اتمام نرسیده نیاز است کمک های مؤمنانه و همدلی در جامعه همانند ماه مبارک رمضان جاری باشد تا گلستانی ها به ویژه قشر آسیب دیده از کرونا با مشکلات کمتری، بحران کرونا را سپری کنند.

 

کد خبر 932011

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha