توزیع بیش از ۵۰۰ بسته معیشتی در میان نیازمندان از سوی مسجد ابراهیم خلیل(ع)/ کمک رسانی به متضرران اقتصادی  بحران کرونا

حجت الاسلام گودرزی با اشاره به توزیع ۵۰۰ بسته معیشتی در میان نیازمندان از سوی مسجد ابراهیم خلیل(ع) گفت: یکی از رویکردهای مسجد خلیل(ع) کمک رسانی به کسانی است که به دلیل بحران کرونا کسب و کارشان را از دست دادند ومتضرر شدند.

حجت الاسلام «هادی گودرزی» در گفت وگو با خبرنگار گروه مسجد و کانون های مساجد خبرگزاری شبستان با اشاره به رویکردها و برنامه های مسجد ابراهیم خلیل(ع) واقع در شهرری پیرامون رزمایش مواسات و همدلی مومنانه اظهار کرد: با توجه به اینکه با شیوع ویروس کرونا بسیار از کسب و کارها تعطیل و متضرر شدند، به همین جهت یکی از رویکردهای مسجد ابراهیم خلیل(ع) حمایت از افراد آسیب دیده از کرونا بوده است.

 

امام جماعت مسجد ابراهیم خلیل(ع) واقع در شهرری افزود: جمع آوری کمک های نقدی برای این افراد، تهیه بسته های ارزاق و سبد های معیشتی یکی دیگر از برنامه هایی بوده است که دراین مسجد انجام شد به گونه ای که بیش از500 بسته معیشتی به ارزش 400 هزار تومان در دو نوبت میان نیازمندان تحت پوشش خیریه مسجد و نیز افرادی جدیدی که شناسایی شده بود و نیزمتضرران از بحران کرونا توزیع شد.

 

حجت الاسلام گودرزی همچنین  گفت: از زمان شیوع ویروس کرونا فعالین مسجد ابراهیم خلیل(ع) در تهیه و تولید ماسک، گان برای کادر درمانی بیمارستانها فعال بوده اند، ضمن اینکه با توجه به اینکه در منطقه جنوب تهران برای بسیاری از مردم مستضعف امکان تهیه الکل و مواد ضدعفونی نبود، به همین جهت با برپایی «ایستگاههای سلامت» و با کمک خیرین اقدام به تهیه و توزیع الکل برای ضدعفونی در میان نیازمندان کردیم.

 

امام جماعت مسجد ابراهیم خلیل(ع) راه اندازی «پیک سلامت» با حضور فعالین این مسجد را از دیگر اقدامات مورد توجه در بحران کرونا دانست و تصریح کرد:«پیک های سلامت» در زمینه تهیه اقلام و مایحتاج ضروری افراد بیمار و کهنسال فعال بودند و توانستند خدمات قابل توجه ای به آنها ارایه دهند. همچنین فعالین مسجد خلیل(ع) از زمان بحران کرونا در چند نوبت اقدام به ضدعفونی معابر، خیابان ها و سطح شهر کردند.

 

مسجد ابراهیم خلیل(ع) در سال 1343 رسما افتتاح شد. این مسجد در محله اقدسیه شهر ری توسط دو تن از خیرین وقف و بنا شد و تولیت این مسجد در ابتدا به آیت الله غیوری سپرده شد. بعد از مدتی آن مرحوم آیت الله سید ابولقاسم موسوی همدانی را به عنوان امام جماعت این مسجد معرفی کردند که آیت الله موسوی همدانی تا حدود نیم قرن یعنی به اندازه عمر این مسجد امام جماعت مسجد ابراهیم خلیل(ع) بودند و بعد از رحلت ایشان نیز امامت مسجد به حجت الاسلام گودرزی سپرده شد.

 

مساجد در زمان انقلاب اسلامی از مهمترین محورهای حرکت انقلاب بودند، در مسجد ابراهیم خلیل (ع) نیز فعالیت های گسترده ای در دوران پیروزی انقلاب اسلامی رقم زده شد، به گونه ای که این مسجد پایگاه مبارزان انقلابی در منطقه جنوب تهران محسوب می شده است. دردوران بعد ازپیروزی انقلاب اسلامی نیز این مسجد به عنوان یکی از مساجد فعال در بحث فرهنگی، مذهبی و دستگیری از محرومین محسوب می شده است.

کد خبر 931506

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha