استقرار ۶۹۰ پایگاه جمع آوری  زکات فطره در استان همدان

ترکمانه گفت: امسال همزمان با عید فطر، ۶۹۰ پایگاه جمع آوری فطریه در سطح مساجد و معابر عمومی استان همدان مستقر خواهد بود که از این تعداد ۱۷۰ پایگاه در شهر همدان است.

«پیمان ترکمانه» در گفت‌و‌گو با خبرنگار شبستان در همدان گفت: امسال همزمان با عید فطر، 690 پایگاه جمع آوری فطریه در سطح مساجد و معابر عمومی استان مستقر خواهد بود که از این تعداد 170 پایگاه در شهر همدان است.

مدیرکل کمیته امداد استان همدان با اشاره به اینکه امسال به دلیل کرونا نماز عید فطر در مصلی برگزار نخواهد شد افزود: امسال نماز عید در مساجد برگزار می‌شود که در این راستا با کمک هیئت‌امنای مساجد فطریه با عنوان شورای زکات جمع‌آوری خواهد شد.

ترکمانه با اشاره به اینکه مدیریت فطریه، به عهده شورای زکات استان به ریاست آیت‌الله شعبانی و دبیرخانه این شورا در کمیته امداد استان است گفت: امسال جهت سهولت در پرداخت زکات فطره، دستگاه کارت‌خوان نیز در تمام پایگاه‌ها پیش‌بینی‌شده است.

وی با اشاره به اینکه تنها شورای زکات اجازه اطلاع‌رسانی و اعلام روش‌های دریافت فطریه در فضای مجازی را دارد گفت:طبق تصمیم شورای زکات استان، پایگاه‌های کمیته امداد و بهزیستی مشترک باهم و با عنوان «شورای زکات استان همدان» فطریه مردم مؤمن را دریافت خواهند کرد.

مدیرکل کمیته امداد استان همدان گفت: در 600 روستای استان همدان نیز شورای زکات مسئول جمع‌آوری فطریه مردم مؤمن خواهد بود که بیشتر در سطح مساجد فعال خواهند بود.

وی اشاره‌ای به نحوه پرداخت فطریه به روش‌های غیرحضوری داشت و گفت: مردم مؤمن استان می‌توانند فطریه خود را به‌صورت غیرحضوری از طریق تلفن گویای ۰۹۶۸۸۷ و یا با استفاده از اپلیکیشن سکه، بله پرداخت نمایند.

وی با شاره به اینکه برای هر شهرستان کد دستوری و شماره کارت ویژه جهت دریافت فطریه پیش‌بینی‌شده است گفت: مردم شهر همدان می‌توانند با شماره‌گیری کد دستوری *8877*081*5# و یا شماره کارت 6037997950161456 فطریه (عام و سادات) و کفاره (عمد و غیر عمد) خود را به‌صورت غیرحضوری پرداخت کنند.

ترکمانه عنوان کرد:طبق تصمیم شورای زکات استان، مؤسسات خیریه و مجموعه‌های مردم‌نهاد نیز که مجوز رسمی از سوی دستگاه‌های متولی دارند اجازه دریافت فطریه در داخل ساختمان کاری خود رادارند.

 وی اشاره‌ای به رقم فطریه داشت و گفت: مبلغ زکات فطره 99 به ازای هر نفر بر اساس گندم، مبلغ 10 هزار تومان و بر اساس برنج، 30 الی 50 هزار تومان برای هر نفر است، کفاره یک روز قضای روزه غیر عمد 3 هزار تومان و کفاره یک روز قضای روزه عمد 180 هزار تومان است.

 

کد خبر 931022

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha