به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، «رمضانعلی فیضی» امروز(۳۱ اردیبهشت) در جلسه کمیسیون مناطق پیرامونی و کمبرخوردار شورای شهر با بیان اینکه توانمندسازی خانوار ساکن در محلات بازآفرینی یکی از نکات مورد توجه شورای پنجم بوده و پیوسته مدنظر قرار داشته است، اظهارکرد: بر اساس همین رویکرد، احیاء و ساماندهی مشاغل خرد و خانگی مورد توجه مدیریت شهری قرار گرفت تا از این طریق علاوه بر افزایش ضریب اشتغال، رونق اقتصاد خانوارهای ضعیف و آسیبهای اجتماعی هم کاهش یابد.
رئیس کمیسیون مناطق پیرامونی و کمبرخوردار شورای شهر مشهد با بیان اینکه در این زمینه انتظار داریم همه بخشهای دخیل ایفای نقش کنند و رویکرد حمایتی داشته باشند، گفت:فرآیند بازآفرینی شهرداری در حال گذار از مدیریت تخریبی و تحکمی و کالبدی صرف به سمت مدیریت مشارکتی و ترمیمی است.
وی با اشاره به بسته مشوقهای بازآفرینی که اخیرا به تصویب شورای شهر مشهد رسید، گفت: این بسته نباید در سطح اطلاعرسانی و رسانهها مهجور بماند.
فیضی افزود: تعاملات مدیریت شهری و مردم برای بازآفرینی، هدفگذاریهای متعددی دارد و امکان مقاومسازی بافتهای ناکارآمد و فرسوده، اولویت تجمیع پلاکها و حل مشکل ریزدانگی، تامین سرانههای خدماتی از دست رفته از قبل تجمیع از جمله موضوعاتی است که امکان آن باید فراهم شود.
رئیس کمیسیون مناطق پیرامونی و کمبرخوردار شورای شهر مشهد با بیان اینکه ضریب نفوذناپذیری در مناطق کمبرخوردار و بافتهای فرسوده مشهد بسیار بالاست و در ارائه خدمات مختلف امداد و نجات با مشکل روبرو هستیم، گفت: با بازگشایی معابر و تجمیع اراضی کوچک مقیاس و ساخت بناهای با زیربناء بیشتر، دسترسی به این مناطق نیز تسهیل میشود و لذا امنیت اجتماعی هم محقق خواهد شد.
نظر شما