به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، «احسان اصولی» امروز (۳۰ اردیبهشت) در نخستین جلسه از نشستهای نقد و بررسی رویکردهای کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر مشهد گفت: تاکنون اقدامات مختلفی در حوزه فرهنگی و اجتماعی انجام شده که آثار و نتایج برخی از آنها ملموس بوده و برخی دیگر نیز قابل تعقیب است البته بازخورد گرفتن از فعالیت های حوزه فرهنگی، در بازه کمتر از ۳ سال، زمان زیادی نیست چرا که برخی اقدامات حتی بیش از یک دهه زمان نیاز دارند تا شاهد خروجی و اثر آنها باشیم.
رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر مشهد با اشاره به انتخاب حوزه اجتماعی به عنوان موضوع اولین نشست نقد و بررسی کمیسیون، افزود: یکی از مهمترین موضوعات در این زمینه، جلب مشارکت مردمی در قالب شوراهای اجتماعی محلات بوده و از نخستین روزهای فعالیت شورای پنجم این مهم مورد توجه قرار گرفته است.
وی خاطرنشان کرد: شوراهای اجتماعی محلات را در این دوره تقویت کردهایم و مسائل مربوط به آنها را پیش بردهایم، اصلاح روابط و آییننامه این شورا حدود یک سال زمان برد و سرانجام موفق شدیم به تعریف واحد و ساختاری منسجم برسیم که بر اساس آن روابط خوبی با شهروندان در سطح محلات شکل گیرد.
اصولی اظهارداشت: شوراهای اجتماعی محلات حلقه واسط بین مدیریت شهری و شهروندان هستند و ما به دنبال ضابطهمند کردن این حلقه بودهایم که برهمین اساس تجربه های مشابه در سطح کشور و خارج از ایران را برای اصلاح آییننامه بررسی کردیم.
رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر مشهد با اشاره به اینکه علیرغم تمامی تلاشها، مدعی بینقص بودن این آییننامه اصلاحی نیستیم و در سایه تعامل و همکاری و همافزایی میتوان آن را اصلاح و تکمیل کرد، افزود: مردم در سطح محلات باید بدانند که نقش عملی دارند و به دور از شعار، درصدد مشارکت آنها هستیم.
وی با بیان اینکه در طرح محله ما، سال گذشته برای ۱۰۳ محله حدود ۳۰ میلیاردتومان، هر محله ۳۰۰ میلیون، اعتبار از محل سهم ۵ درصدی بودجه عمرانی، اختصاص دادیم که بین ۴۹ تا ۹۰ درصد هم تاکنون پیشرفت داشتهاند، گفت:در بودجه سال ۹۹ هم ۵ درصد از سرجمع اعتبارات برنامههای فرهنگی سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری با نظر شورای اجتماعی محلات هزینه میشود.
اصولی با تاکید بر لزوم استقلال شوراهای اجتماعی محلات و عدم وابستگی آنها به شهرداری، تصریح کرد: به این مهم از جهت فکری و ذهنی اعتقاد داریم ولی اگر در عمل محقق نشده، صاحبنظران ایرادات کار را مطرح کنند تا این تلقی را از بین ببریم؛ این عدم وابستگی باید به یک مطالبه تبدیل شود.
نظر شما