مدیران کانون های مساجد باید به جنگ فرهنگی دشمن اشراف داشته باشند

حجت الاسلام گرجی گفت: در شرایطی که دشمن ذهن بچه های ما را با هالیوود، نرم افزارها و بازی های رایانه ای درگیر کرده؛ باید دید مدیر کانون چه اشرافی به دنیای جدید دارد و از چه ابزاری می تواند{در این عرصه}استفاده کند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از کرمان، حجت الاسلام مصطفی گرجی، دوشنبه(۲۹ اردیبهشت) در نشست هم اندیشی با رابطین فهما در شهرستان رفسنجان که از طریق ارتباط ویدیو کنفرانس برگزار شد؛ با استناد به متون معارفی متذکر شد: ما که به عنوان یک تیم فرهنگی فعالیت می‌کنیم باید خودمان را فربه کنیم به فضایل اخلاقی و این امر با کمک رابطین فرهنگی و با جلساتی که برای آنها برگزار می کنیم محقق می شود.

 

 

مدیرستادهماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد استان کرمان با اشاره به رقابت در سامانه فهما خاطرنشان کرد: رقابت در بعضی جاها یک پویایی و فضایی ایجاد می‌کند که تبدیل به سبقت می شود و در قرآن آمده است «فاستبقوا الخیرات» از یکدیگر{در امور خیر} سبقت بگیرید.

 

 

وی «دیده شدن کانون ها» را یک نیاز جدی تلقی کرد و با اشاره به این نکته که هر یک از ما حب ذاتی به دیده شدن داریم؛ تصریح کرد: بچه‌های مسجدی که از جیب مایه می‌گذارند دوست دارند مسئولین نهادها آنها را ببینند و یک خداقوت به آنها بگویند.

 

حجت الاسلام گرجی با یادآوری این مطلب که ما یک سازمان مردم نهاد هستیم که تشکیلات ما تازه هویت پیدا کرده لذا ارتباط گیری با کانون ها بسیار مهم است؛ اظهار داشت: ارتباط چه حضوری و چه مجازی هر دو هفته یکبار برگزار شود به ویژه با کانون های شاخص جهت شنیدن نقدها و راهکارهایی که می شود تا یک ادراکی ایجاد شود.

 

 

وی با تأکید بر اینکه مقبولیت رابطین و مدیران کانون باید جدی گرفته شود؛ افزود: بنا داریم برای هر مدیر مسئول یک حکم از سوی ستاد استان صادر کنیم و این حکم مابین دو نمازجماعت در مساجد مربوطه قرائت شود.

 

 

این مسئول ادامه داد: در سال های گذشته منابع مالی خوبی به کانون‌ها می رسید اما در حال حاضر با یک ساختار جدیدی از کانون های مساجد روبرو هستیم و در گذشته بیانیه ماموریتی نداشتیم که اختصاصاً در حوزه کودک نوجوان خانواده با رویکرد قشر خاکستری کار کند و ابزار کار هم مشخص نبود و همه فعالیت ها مربوط به سازمان تبلیغات و بسیج بود.

 

 

وی نخستین اقدام در ساختار جدید را شناسنامه و هویت کانون های مساجد عنوان و بیان کرد: ما یک سازمان مردم نهاد هستیم لذا هر چه کار مردمی تر باشد نگاه ایمانی و نگاه مؤمنانه بیشتری روی آن حاکم است و هر کجا دولتی‌ها ورود کردند کار خراب شد؛ امروز نیازمند منابع مالی و انسانی هستیم زیرا در حوزه منابع انسانی هم می لنگیم.

 

 

حجت الاسلام گرجی بیان کرد: در شرایطی که دشمن ذهن بچه های ما را با هالیوود، نرم افزارها و بازی های رایانه ای درگیر کرده؛ باید ببینیم مدیر کانون چه اشرافی به دنیای جدید دارد و از چه ابزاری می تواند{در این عرصه}استفاده کند؟!

 

وی در بخش دیگری از سخنانش با تأکید بر اینکه کانونی که فقط مجوز کانون را گرفته و قاب کرده باید کار به روز هم انجام دهد؛ اظهار داشت: حضرت آقا فرمودند جامعه ای که بویی از هنر نداشته باشد جامعه ایده آل نیست لذا اگر در کانون ما تئاتر، نقاشی، سرود، نمایش و... در کار نباشد آن کانون، ایده آل نیست.

 

 

مدیرستادهماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد استان کرمان ادامه داد: برنامه‌ها و بودجه‌ها از این به بعد بر اساس رقابت ها بسته می شود لذا هر که بامش بیش، برفش بیشتر!

 

 

وی مدیریت در دوران بحران را هنر خواند و با اشاره به اینکه خوشبختانه کانون‌های ما در بحران کرونا کار جهادی انجام دادند و با اینکه آموزشی در این زمینه در سامانه بچه های مسجد ندیده بودند و هیچ بودجه ای در اختیار آنان نبود اما فعالیت‌های خوبی ارائه دادند.

 

وی با بیان اینکه نگاه رقابت آمیز پویایی و حرکت در کانون ها ایجاد می کند؛ خاطرنشان کرد: کانون هایی که طرح ها و ایده های بکر و به روز دارند در سامانه بچه های مسجد ثبت کنند که حمایت می شوند.

 

 

در این نشست که با حضور رابطین فهما در شهرستان رفسنجان شامل کانون های علمدار، ولی عصر قاسم آباد و بینش اهل بیت برگزار شد؛ مصوب شد: یکی از مدیران کانون که ارتباط خوبی با اداره ارشاد شهرستان و نهادهای فرهنگی هنری و سایر کانون ها دارد و البته طی یک فرایند در جلسه ای با حضور رئیس ارشاد شهرستان و سایر مدیران کانون انتخاب شود.

 

 

به گزارش شبستان، شهرستان رفسنجان ۹۳ کانون فرهنگی هنری دارد که بعضی از آنها جزو کانون های برتر استان است.

 

کد خبر 929968

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha