آخرین شب قدر را برای جلا دادن قلب و جانمان از دست ندهیم

حجت الاسلام خیری با اشاره به شب قدر به عنوان یکی از نسیم های رحمت الهی که انسان باید خود را در معرض آن قرار بدهد، گفت: آخرین شب قدر را برای جلا دادن قلب و جانمان از دست ندهیم.

حجت الاسلام «خیرالله امیری» در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در قم، با اشاره به روایت  «إِنَّ لِرَبِّكُمْ فِي أَيَّامِ دَهْرِكُمْ نَفَحَاتٍ أَلاَ فَتَعَرَّضُوا لَهَا» اظهار داشت: حضرت رسول(ص) می فرمایند در ایامی که زندگی می کنید و روزگاری که هستید نسیم های رحمت الهی می وزد پس خود را در معرض این نسیم ها قرار بدهید.

 

عضو انجمن تعلیم و تربیت اسلامی حوزه با اشاره به شب قدر به عنوان یکی از نسیم های رحمت الهی خاطرنشان ساخت: دل انسان به تعبیر روایات گاهی زنگ می زند و همانطور که آهنی اگر در آب باشد زنگ می زند و با سمباده می‌توان به آن جلا داد، دل انسان نیز با هوا و هوس ها و آلودگی ها گاهی غبار آلود می‌شود.

 

وی بیان داشت: لذا در ماه رمضان به عنوان ایامی که بهترین ایام هست و شب های قدر یکی از وقت هایی است که به تعبیر کلام پیامبر گرامی اسلام(ص) نسیم رحمت الهی است، انسان باید خود را در معرض آن قرار داده و دل را جلا بدهد تا دل را متصل به خداوند کند.

 

حجت الاسلام امیری با بیان این که پاک شدن دل زمینه اتصال دل را به خداوند متعال فراهم می‌کند، گفت: اگر دل انسان پاک شود و غبارهای آن برداشته شود انسان می‌توان به خداوند رسیده و آن رحمت های واسعه الهی را دریافت کند.

 

وی تصریح کرد: خیلی از اوقات که می بینیم حال عبادت و معنویت را نداریم چون دل آلوده شده است و الا اگر این دل صفا و جلا پیدا کند آن قدر از عبادت و معنویت لذت می برد که حاضر نیست آن را با هیچ چیز عوض کند.

 

عضو انجمن تعلیم و تربیت اسلامی حوزه اضافه کرد: مرحوم آیت الله بهجت می فرمودند: اگر انسان یک لحظه لذت با خدا بودن را بچشد حاضر نیست آن را با هیچ لذت دنیوی دیگر عوض کند و بی خود نیست مرحوم حسنعلی اصفهانی وقتی روی پشت بام حرم امام رضا(ع) می رفت و در هوای سرد و برفی مناجات می کرد که خادم حرم نقل می‌کند می دیدیم گاهی 30 سانت برف در حالت رکوع، پشت او جمع شده و اصلا متوجه نشده است.

 

وی با بیان این که آن کسی که چشیده باشد بهتر درک می‌کند، گفت: لذا این ایام بهترین اوقات است که سیم دل ها را به خداوند وصل کند و مثل مقدس اردبیلی شود که وقتی نیمه های شب سطل را داخل چاه انداخت تا آب بیرون آورده و وضو بگیرد، سطل پر از طلا بالا آمد ولی مقدس حاضر نیست یک لحظه با خدا بودن با این مال و دنیا عوض کند، لذا می‌فرماید: خدایا! مقدس از تو چکه ای آب می خواهد تا با تو درددل و مناجات کند، به طلا نیازی ندارد.

 

مدرس حوزه و دانشگاه یادآور شد: خصوصا شب بیست و سوم که احتمال بیشتری است که شب قدر است دل را جلا بدهیم و اتصالی با منبع فیض برقرار کنیم ویکی از اموری که دل انسان را نرم می‌کند رسیدگی به حال محرومان و مستمندان و کسانی است که در این ایام دستشان از منابع درآمد و مشاغلی که داشتند، خالی شده است.

 

حجت الاسلام امیری با اشاره به لزوم استفاده از آخرین شب قدر خاطرنشان کرد: در این لیالی پر خیر و برکت محروم نمانیم و هر مقدار که ظرف دلمان بزرگتر باشد، بیشتر بهره مند می‌شویم و چه بسار افرادی که سال های گذشته بودند ولی اجل فرصت نداد، همچنانکه امیرالمؤمنین(ع) فرمودند: «الفرصه تمر مرّ السحاب یعنی فرصت ها مثل ابر می گذرند».

کد خبر 929237

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha