« حجت الاسلام علی دشتکی » در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان از البرز در خصوص تحقق شعار سال مبنی بر « جهش تولید» گفت: منابع، سرمایه و نیروی انسانی سه رکن اصلی بهره وری است.
مدیرکل اوقاف و امورخیریه استان البرز افزود: منابعی که اداره کل اوقاف و امور خیریه در اختیار دارد بسیار مطمئن تر از منابع دولتی است زیرا کسی نمی تواند در موقوفات هیچ گونه دست اندازی داشته باشد.
وی ادامه داد: با توجه به این موضوع، آیا عدم حضور اوقاف در ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی به عنوان یکی از اعضا، نشان دهنده این نیست که این ستاد به صورت سطحی برنامه ریزی کرده و منابع خود را از ابتدا به خوبی شناسایی نکرده است؟!!!
ضرورت عضویت اوقاف و امورخیریه در ستادفرماندهی اقتصاد مقاومتی
وی با بیان اینکه حدود 50 درصد رشد اقتصادی کشور نتیجه بهره وری است ادامه داد: شاید بتوانیم عنوان کنیم تحریم صادرات برای کشور مشکل ساز شده است اما اختیار بهره وری به معنای استفاده بهتر از منابع، سرمایه ها و دارایی ها دراختیار خود ماست.
دشتکی با اشاره به بهروه وری به عنوان تنها راه نجات اقتصاد کشور بیان کرد: این موضوع رشد 50 درصدی کشور را در پی دارد و در صورتی در سازمان مدیریت، عنوان و پیگیری شود تا بهره وری را از برنامه به شاخص تبدیل کنیم خدمت بزرگی به کشور شده است.
شناسایی ۴۰طرح سرمایه گذاری و معرفی آن به ستاد اقتصادمقاومتی کشور
حجت الاسلام دشتکی گفت: اواخر سال گذشته حدود ۴۰ طرح سرمایه گذاری را شناسایی و به ستاد اقتصاد مقاومتی کشور معرفی کردیم که به عنوان پروژه های قابل توجه و اولویت دار به سرعت تأیید و به تهران ارسال شد و قرار است به عملیاتی شود.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان البرز تصریح کرد: رویکرد ما در اداره کل اوقاف، اجتماعی و مردم محور است و به همین منظور امین موقوفات و هیأت امناء را به وجود آوردیم و شیوه اقدام را جهادی قرار دادیم تا کارها را به صورت محله محور، به سرانجام برسانیم.
دشتکی با اشاره به سال جهش تولید اذعان کرد: امسال از شعار فاصله می گیریم و بیشتر به سمت عمل کردن گام بر می داریم و بنا داریم جهش تولید را عملیاتی کنیم.
به گفته وی، هفتاد درصد موقوفات استان را بخش کشاورزی تشکیل می دهد و به دنبال این هستیم که در این زمینه نیز به صورت استارتاپی و به روز عمل شود.
مدیرکل اوقاف و امور خیری استان البرز افزود: تعدادی از زمین هایی را که شناسایی کردیم و متوجه شدیم قابلیت کشاورزی ندارند و لم یزرع هستند و موقعیت جغرافیایی اجازه نمی دهد از آنها تولیدات کشاورزی حاصل شود، بنا داریم در قالب مزرعه خورشیدی از آن ها استفاده شود.
حجت الاسلام دشتکی اظهار کرد: تلاش می کنیم الگویی ایجاد کنیم تا بهره مندی از منابع نیز به روز شود و از این منابع عظیم در راستای اجرای نیات واقفین، رفاه مردم و حمایت از جوانان و شرکت های دانش بنیان گام برداریم.
بهره مندی البرز از ۱۰ هزار رقبه در سطح استان با ارزش سرمایه گذاری سه هزار میلیارد تومانی
مدیرکل اوقاف و امورخیریه استان البرز با اشاره به اینکه ۱۰هزار رقبه در استان وجود دارد، توضیح داد: حدود سه هزار میلیارد برآرود ارزش سرمایه گذاری این رقبه ها است، کسی که این رقم را داشته باشد و در بانک پس انداز کند، حدود 15 درصد هم سود بگیرد در طول سال ۴۵۰ میلیارد تومان می شود.
حجت الاسلام دشتکی افزود: حال اگر سرمایه گذاری برای این رقبه ها صورت بگیرد، کمتر از 25 درصد سود آن نیست بلکه بسیاری بالاتر است، به واقع درآمدی که از موقوفات داریم سال گذشته بالاترین آن ۵۵ میلیون تومان بوده است که در مجموع نشان می دهد۳۵۰ میلیارد سرمایه هدر می رود.
وی تصریح کرد: نکته دیگر اینکه اگر به این منابع توجه شود، ایران و حتی ۱۰کشور دیگر نیز با رفاه بسیار بالا مدیریت می شوند، سال گذشته که به البرز آمدم رفتم خدمت استاندار و اولین چیزی که خدمت ایشان گفتم این بود که چرا در البرز بحث اقتصاد مقاومتی به موقوفات توجه نمی شود؟!
مدیرکل اوقاف و امورخیریه استان البرز ادامه داد: ایشان دلائلی آوردند، گفتم «بهره وری» اساس بحث اقتصادمقاومتی است؛در بهره وری نیز سه رکن وجود دارد؛ اول منابع و دوم سرمایه و سومین رکن منابع انسانی است.
نظر شما