عدم همکاری بانک های عامل برای گسترش مراکز خدماتی رفاهی کردستان

سرپرست میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کردستان با اشاره به ظرفیت بالای فرهنگی و توریستی استان، گفت: متأسفانه به دلیل همکاری ضعیف بانک های عامل بسیاری از طرح های گردشگری استان به سرانجام نرسیده است.

امیر الهی، سرپرست اداره کل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری استان کردستان به خبرنگار شبستان در سنندج گفت: در جریان دور دوم سفر هیات دولت به استان طی مصوبه ای مقرر شد که بانک های عامل در استان برای احداث 15 مجتمع بین راهی با سرمایه گذاران همکاری داشته و تسهیلاتی را به آنان پرداخت کنند.


وی افزود: متاسفانه از این تعداد فقط یک سرمایه گذار تسهیلات دریافت کرده و عدم حمایت بانک ها از سرمایه گذاران موجب شده تا طرح های گردشگری در استان به کندی اجرا شود.


سرپرست اداره کل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری استان کردستان خاطر نشان کرد: استان کردستان یکی از پرجاذبه ترین استان های کشور از لحاظ مناطق گردشگری و اماکن فرهنگی، تاریخی و زیارتی است و سالانه چندین میلیون نفر از هموطنان داخل کشور و جهانگردان از کشورهای مختلف دنیا از این جاذبه ها دیدن می کنند اما ضعف در تسهیلات و زیرساخت های گردشگری استان مشکلاتی را در این خصوص به وجود آورده است.


این مقام مسئول اظهار داشت: میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان، اقدامات گسترده ای را در راستای توسعه صنعت گردشگری در استان و ارتقای زیرساخت های گردشگری و خدماتی در این حوزه آغاز کرده و با تمام توان در مسیر جلب مشارکت سرمایه گذران بخش خصوص تلاش می کند.


الهی همچنین از اجرای مطالعاتی و شناسایی 7 طرح جامع گردشگری در شهرستان بانه در مناطق آلوت، دو کانان، سالوک، آرمرده، سورین، بویین سفلی و نجنه خبر داد.


وی افزود: در حال حاضر مطالعات امکان سنجی این مناطق انجام شده و از طریق فراخوان به سرمایه گذاران اعلام شده است.


سرپرست اداره کل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری استان کردستان خاطر نشان کرد: دو سرمایه گذار برای اجرای مناطق نجنا و دوکانان اعلام آمادگی کرده و در آینده نزدیک عملیات اجرایی این دو طرح آغاز خواهد شد.
 

الهی، از احداث سایت گردشگری و کارگاه تولید بالن تفریحی در شهرستان دیواندره با همکاری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کردستان و سازمان صنعت، معدن و تجارت و شرکت فراز بالن آریا خبر داد.


وی اظهار داشت: این سایت در زمینی به مساحت 5 هزار و 200 هکتار و در دو فاز گردشگری و کارگاه تولیدی بالن های تفریحی با اعتباری بالغ بر یک میلیارد و 40 میلیون تومان احداث می شود و با احداث این سایت برای 180 نفر به طور مستقیم و 150 نفر به طور غیر مستقیم اشتغال زایی می شود.


الهی خاطرنشان کرد: در فاز اول این سایت کافه سنتی، فرودگاه تفریحی، پارک بادی، چتر پوش، سوله بادی احداث می شود و در کنار آن کارگاه تولید قایق تفریحی، بالن تبلیغاتی، ساخت بالن های دریایی، و انواع سازه های بادی نیز احداث می شود.


وی در پایان هدف از ساخت این سایت را در شهرستان دیواندره معرفی این شهرستان به عنوان مهم ترین و موثر ترین راه برای جذب گردشگران به دلیل وجود کوه چهل چشمه و غار کرفتو در این مسیر عنوان کرد.

 

 

پایان پیام/
 

کد خبر 92808

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha