علیرضا کریمی صارمی، دبیر نمایشگاه عکس« ایران +33» با بیان اینکه نمایشگاه عکس« جمهوری اسلامی یاران پیشرفت، اقتدار» در 50 کشور با بالاترین استاندارد جهانی برگزار می شود، به خبرنگار شبستان گفت: یکی از مواردی که در برگزاری این نمایشگاه ما بر آن تکیه داشتم این است که ما خودمان را به استانداردهای جهانی برسانیم. از این رو هر نمایشگاهی که در خارج از ایران برگزار می شود، بایستی استانداردهای لازم را داشته باشد، زیرا بالا بودن استاندارد و کیفیت آثار ارایه شده در نمایشگاه در جذب مخاطب خارجی اثرگذار است.
علیرضا کریمی صارمی با بیان اینکه نمایشگاه جمهوری اسلامی ایران پیشرفت اقتدار نشان دهنده توان و اقتدار ایران پس از پیروزی انقلاب اسلامی است، خاطرنشان کرد: می خواهیم با توجه به اینکه مردم کشورهای مختلف نگرش متفاوت تری نسبت به ایران دارند، بگوییم پس از 33 که از پیروزی انقلاب اسلامی می گذرد چه تحولاتی در ایران صورت گرفته است، زیر ا آنها آگاهی درباره ایران ندارند و به گونه ای درباره ایران برای آنها صحبت شده و القا شده که آنها ایران را کشوری ضعیف می پندارند، در نتیجه برگزاری این نمایشگاه می تواند بخشی از توان جمهوری اسلامی ایران پس از پیروزی انقلاب را به رخ بکشد.
این عکاس نوع نگاه مردم دیگر گشورها به ایران را متفاوت خواند و گفت: ممکن است خیلی از کشورهای بزرگ دنیا پیشرفته تر از ما باشند و کارهای جدی تر انجام داده باشند، اما نوع نگاه مردم به توانمندی های ایران به گونه ای دیگر است، آنها هم اکنون به ایران چگونه فکر می کردند و پس از این نمایشگاه چگونه فکر خواهند کرد، این نمایشگاه برای تغییر نگاه ملت های کشورهای دیگر برگزار شده است تا با بخشی از پیشرفت های ایران آشنا شوند.
کریمی صارمی برپایی نمایشگاه عکس (ایران +33) را در نزدیکی ملت ما به ایران و آشنایی با ایران تاثیرگذار خواند و اظهار داشت: این نمایشگاه صددرصد بر روی مردم کشورها تاثیر می گذارد، اما تا وقتی تفکر و نگاه و اندیشه به یک سیستم تغییر کند، علاقه مندی ممکن است ایجاد شود آنها می خواهند از نزدیک کشور را ببینند.
وی افزود: در برخی از کشورهای اروپایی وقتی با مردم صحبت می کنید حتی جوانان آنها نمی دانند ایران کجاست، به خاطر اینکه تبلیغات سویی علیه ایران کرده اند یا اصلاً راجع به ایران صحبت نکرده اند، یا خود ما کم کاری کرده اید و ایران را آن گونه که باید نشناسانده ایم.
دبیر نمایشگاه عکس «جمهوری اسلامی ایران اقتدار و پیشرفت» با تاکید بر کیفیت چاپ آثاری که در نمایشگاه عرضه می شود، گفت: ما یک استاندارد واحد را برای کیفیت آثار به نمایش درآمده لحاظ می کنیم، اما اینکه چه عکس هایی در چه کشوری به نمایش در آید یک بحث محتوایی است که برای آن برنامه ریزی داریم.
کریمی صارمی درباره محتوای آثار به نمایش درآمده در کشورهای مختلف نیز اظهار کرد: در کشورهای علاقه مند هستند سیستم سدسازی داشته باشند عکس هایی که از پروژه های ساخت و تولید سد است استفاده می شود که این عکس ها می تواند تاثیرات بسیار مثبتی در آن کشورها داشته باشد، در برخی کشورها ماهواره می تواند تاثیرگذار باشد و نگاه به ایران را تغییر دهد و تلطیف کند.
به گفته دبیر نمایشگاه عکس «ایران +33» عکس های به نمایش درآمده در نمایشگاه با توجه به پیشرفت های مختلف علمی ایران دسته بندی می شوند که چه آثاری در کدام کشورها به نمایش درآید، البته اطلاعات مربوط به این دسته بندی ها و نیاز را از سفرا و رایزنان فرهنگی در کشورهای میزبان جمعی آوری شده است.
گفتنی است، علیرضا کریمی صارمی متولد 1342 فارغ التحصیل رشته عکاسی از دانشگاه هنرهای زیبا در کالیفرنیا آمریکا (فوق لیسانس) و طراح، بنیانگذار و مدیر آژانس عکس ایران است که فعالیت های بسیاری در کارنامه خود به ثبت رسانده است.
پایان پیام/
نظر شما