به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از روابط عمومی ستاد اقامه نماز کشور، اجلاس مدیران ستاد اقامه نماز استان ها با حضور حجت الاسلام و المسلمین قرائتی رئیس ستاد اقامه نماز و دکتر سید احمد زرهانی قائم مقام ستاد اقامه نماز ویژه مدیران ستاد های اقامه نماز استان ها بصورت ارتباط تصویری به جهت پیشگیری از شیوع ویروس کرونا صبح امروز برگزار شد.
حجت الاسلام «محسن قرائتی» با اشاره به دعای ابوحمزه ثمالی گفت: امام سجاد علیهالسلام در دعای ابوحمزه ثمالی به برخی عوامل غفلت از نماز اشاره میکنند.
رئیس ستاد اقامه نماز افزودند: قرآن در برخی آیات میفرماید اگر فلان عمل خوب را انجام دهید، دو برابر به شما میدهم «فَأُولئِکَ لَهُمْ جَزاءُ الضِّعْف»؛ ضعف به معنای دو برابر است. یک جا میفرماید در برابر قرضالحسنه چند برابر (اضعاف) به شما پاداش میدهم «مَنْ ذَا الَّذی یُقْرِضُ اللَّهَ قَرْضاً حَسَناً فَیُضاعِفَهُ لَهُ أَضْعافاً کَثیرَه؛ کیست آن کس که به [بندگانِ] خدا وام نیکویى دهد تا [خدا] آن را براى او چند برابر بیفزاید؟ در آیهای دیگر میفرماید ۱۰ برابر جزای پاداش خیر میدهم مَنْ جاءَ بِالْحَسَنَهِ فَلَهُ عَشْرُ أَمْثالِها؛ هر کس کار نیکى بیاورد، ۱۰ برابر آن [پاداش] خواهد داشت.
وی تصریح کرد: همواره باید نسبت به کارهای خیر مراقبت کرد و کارهای بد را خُرد نشمرد. اگر کار انسان لنگ میزند، تحلیل کند چه دلی را سوزانده و یا نفرین چه کسی شاملش شده است، یا اگر احساس میکند در نماز حضور قلب ندارد باید ببیند اشکال کارش از کجا است. امام سجاد در دعای ابوحمزه ثمالی میفرماید: با هر کسی صحبت میکنم با نشاطم، اما زمانی که به نماز میآیم، حواسم پرت میشود و بیحالم. سپس ۱۱ دلیل میآورد. یک جا میفرماید وقتی تکبیر میگویم صادقانه نمیگویم و در مقام کذب هستم لَعَلَّک وَجَدْتَنِی فِی مَقَامِ الْکَاذِبِین؛ به زبان تکبیر میگوییم، اما به دل نه. یا شاید در یک مجلس باطلگرایان نشستم، مجلسی که درون آن حرفهای باطل زده میشود. لَعَلَّکَ رَأَیْتَنِی آلِفَ مَجَالِسِ الْبَطَّالِین.
در ادامه سید «احمد زرهانی» با اشاره به سند بیست ساله گفت: امسال ستاد در نظر دارد با استعانت از خداوند متعال و با تکیه بر اصول، برنامه ها و سیاست ها ی سند بیست ساله ستاد اقامه نماز را از سال ۱۴۰۰ تا ۱۴۲۰ تهیه، تدوین و ابلاغ کند.
قائم مقام ستاد اقامه نماز کشور با بیان اینکه ارزشیابی معطوف به تحقق اهداف است افزود: در ارزشیابی چند حوزه بصورت خاص مورد رسیدگی قرار میگیرند که عبارتند از:
حوزه خلاقیت ها و ابتکارات
حوزه مشارکت مردم و دستگاه ها و خیرین در حوزه خیرین مسجد ساز
ارزیابی از عملکرد فرهنگی آموزشی و پژوهشی
ارزیابی از برنامه ریزی و نظارت و فعالیت های مرتبط با فعالیت های سنج اقامه نماز در دستگاه ها
ارزیابی در حوزه روابط عمومی و اطلاع رسانی و برقراری ارتباط با افکار عمومی
وی در ادامه افزود: ستاد های اقامه نماز استان ها بایستی با ارزشیابی در حوزه امور مالی و تامین منابع و جلب مشارکت های مردمی و استفاده از کمک های دستگاه ها اعم از کمک به اجرای رهنمودهای حجت الإسلام و المسلمین قرائتی در حوزه های اقامه نماز، مهدویت، تفسیر و ترویج قرآن مجید و جلب مشارکت خیرین مسجدساز همت گمارند.
ایشان ضمن اشاره به تعامل و مشارکت فعال ستاد های اقامه نماز استان ها با آموزش و پرورش گفت: تعامل با اداره کل آموزش و پرورش استان و تمرکز بر آموزش و اقامه نماز جماعت در مدارس با امامت فضلاء و روحانیون آشنا به تعلیم و تربیت اسلامی از مهمترین و تاثیرگذارترین کار ها می باشد.
زرهانی اظهار کرد: اهتمام در تعامل سازنده با امام جمعه، استاندار، فرمانداران و شوراهای اسلامی شهر و شهرداران و استفاده از نیروی انسانی مؤمن و جذب منابع و امکانات برای اجرای برنامه ها مورد توجه باشد.
در این جلسه معاونین و مدیران حوزه ستادی و مدیران استان ها به تشریح برنامه ها ، فعالیت هاو خدمات نماز در شرایط فعلی کشور و تبادل تجارب موفق استان ها در اجرای فعالیت های موثر در ایام کرونا پرداختند
نظر شما