به گزارش خبرگزاری شبستان از بیرجند، علی باقرزاده، معاون وزیر آموزش و پرورش، امروز (29 آذر) در گردهمایی مشترک مدیران مجتمع های آموزشی و پرورشی روستایی و آموزشیاران خراسان جنوبی، اظهار کرد: هیچ کشوری مسیر پیشرفت را طی نمی کند مگر اینکه ساختار آموزش آن قوی باشد.
وی با بیان اینکه بین تولید علم و ثروت یک رابطه مستقیم وجود دارد، افزود: کشورهایی که سهم ثروتشان بیشتر است شاخص تولید علم آن نیز بالاتر از دیگر کشورها و جوامع است.
وی ادامه داد: طی 10 سال گذشته جمهوری اسلامی ایران از نظر تولید دانش در تمامی شاخه ها رشد بی سابقه ای داشته است چرا که تعداد مقالات تولید شده تا 10 سال گذشته کشور هزار مقاله بوده و امروز این رقم به 19 هزار مقاله در سال رسیده و با این حال رتبه 21 دنیا در تولید علم داریم.
معاون وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه بین تولید دانش و تولید ثروت رابطه وجود دارد، اذعان کرد: کشوری می تواند ثروت بیشتری داشته باشد که بتواند دانش را تبدیل به ثروت کند.
باقرزاده تصریح کرد: بین تولید ثروت و امنیت رابطه مستقیم وجود دارد و کشوری که ضریب امنیت بالا دارد تولید ثروت و علم آن نیز به مراتب افزایش می یابد.
به گفته وی، بین آموزش و پرورش، تولید علم، تربیت نیروی انسانی متخصص و امنیت رابطه وجود دارد.
وی معلم را عنصر اصلی امنیت فراگیر در کشور دانست و گفت: امروز جایگاه آموزش و پرورش در جامعه شناخته شده است.
رئیس سازمان سوادآموزی با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری در خصوص تقویت آموزش و پرورش کشور، اظهار داشت: بر این اساس یک سری تحولات جدی در عرصه قانون گذاری در راستای توجه به بحث آموزش و پرورش ایجاد شده است.
باقرزاده تاکید کرد: عناصر و کارگزاران اجرای تحول باید هستی و چیستی تحول را بشناسند تا بتوانند تحولی عمیق و کارا در جامعه ایجاد کنند.
وی با اشاره به تاکیدات امام راحل مبنی بر فراگیری سواد آموزی در جامعه، اظهار داشت: مهم ترین دلیل بعثت پیامبر اکرم(ص) تعلیم و تربیت افراد بود که این امر نیز گواه عمیقی بر اهمیت و جایگاه والای آموزش در جامعه و دین اسلام دارد.
معاون وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه بین معضلات اجتماعی و سواد آموزی رابطه وجود دارد، گفت: نزدیک به 80 درصد افراد بزهکار جامعه دارای مدرک زیر دیپلم هستند.
باقرزاده با بیان اینکه هر چه سطح تحصیلات افراد جامعه ارتقا یابد عناصر پیشرفت جامعه فراهم تر می شود، خاطر نشان کرد: ریشه کن کردن بی سوادی از سال جاری تا پایان سال 94 در برنامه پنج سال قرار گرفته و بر اساس این برنامه مدیران آموزش و پرورش هر استان مسئول محو بی سوادی در آن استان هستند.
پایان پیام/
نظر شما