به گزارش خبرگزاری شبستان و به نقل از روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، محمد رضا كاكا، سرپرست و مدير مركز تحقيقات ايران و پاكستان اسلام آباد 17 اردیبهشت، روز اسناد ملی و میراث مکتوب را گرامی داشت و گفت: اسناد ملی و میراث مکتوب حافظه تاریخی، فرهنگی و معرفتی یک ملت است وي در ادامه گفت: اهمیت اسناد و میراث مکتوب و ضرورت توجه به این مقوله مهم که نقشی انکار ناپذیر در شناسایی هویت ملی کشور دارد، سبب شد تا شورای فرهنگ عمومی، 17 اردیبهشت همزمان با روز بزرگداشت شیخ کلینی را به عنوان «روز اسناد ملی و میراث مکتوب» در تقویم رسمی کشور ثبت کند. این جانب ضمن گرامی داشت 17 اردیبهشت، روز اسناد ملی و میراث مکتوب و تبریک این روز مهم به محققان، پژوهشگران و نسخ شناسان پاكستان گفت مركز تحقيقات فارسي ايران و پاكستان اسلام آباد براي حفظ و نگهداري نسخ خطي فارسي در اين كشور نقش مهمي را ايفاء مي نمايد و گنجينه بزرگ و مهم نسخ خطي فارسي در اسلام آباد به نام كتابخانه گنج بخش يكي از مركز مهم و نگهدارنده نسخ خطي فارسي به شمار مي رود.
عارف نوشاهي، استاد زبان و ادبيات فارسي محقق و نسخه شناس و محقق برجسته پاكستان و شبه قاره به شمار مي رود وي دكتراي زبان و ادب فارسي از دانشگاه تهران و فوق لیسانس در رشته زبان و ادب فارسي از دانشگاه كراچي پاكستان كسب نمود. وي يكي از محققان "دانشنامه و ادب فارسي (شبه قاره) نيز است كه زير نظر شورای علمي دانشنامه مذكور و توسط فرهنگستان زبان و ادب فارسي جمهوري اسلامي ايران منتشر مي شود.
اثر وي کتابشناسی آثار فارسی چاپ شده در شبه قاره (پاکستان، هند و بنگلادش) نيز منتشر شده است استاد عارف نوشاهي تنها افتخار براي پاكستان نيست بلكه افتخاري براي كل شبه قاره مي باشد.
نظر شما