به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از «هافینگتون پست»،پزشکان مسلمان در آمریکا نه تنها در خط مقدم مقابله با ویروس کرونا هستند بلکه با اسلام هراسی هم مبارزه می کنند.
اگرچه هیچ گونه آمار رسمی دولتی در مورد تعداد مسلمانانی که در بخش مراقبت های بهداشتی آمریکا کار می کنند وجود ندارد اما حقیقت این است که مسلمانان بخش قابل توجهی از کادر پزشکی به ویژه در نیویورک و میشیگان را تشکیل می دهند.
بر اساس آمار ارائه شده از سوی موسسه سیاست های اجتماعی حدود 10 درصد از پزشکان در نیویورک مسلمان هستند که سالیانه بیش از 5 میلیون بیمار را ویزیت می کنند.
بر اساس گزارش این موسسه در میشیگان هم بیش از 15 درصد پزشکان را مسلمانان تشکیل می دهند که نقش چشمگیری هم در روزهای شیوع بیماری همه گیر کرونا برای کمک به بیماران کرونایی ایفا کرده اند.
با وجود همه این ها مسلمانان هنوز هم تحت فشار تئوری های توطئه و اطلاعات غلطی قرار دارند که وب سایت ها و گروه های راست گرا ایجاد می کنند.
ماه گذشته «دونالد ترامپ»،رئیس جمهوری آمریکا بدون هیچ دلیل و مدرکی مدعی شد که مساجد از دستورات مربوط به فاصله گذاری اجتماعی برای مقابله با ویروس کرونا اجتناب می کنند.
اظهارات ترامپ تنها برای این بود که بار دیگر ترس از مسلمانان و مساجد را در دل شهروندانی آمریکایی ایجاد کند.
مریم حسین» ، پزشک متخصص انکولوژی و نایب رئیس انجمن پزشکی اسلامی آمریکای شمالی در این باره گفت: با وجود همه هجمه هایی که حتی در این دوران نسبت به مسلمانان در آمریکا وجود دارد پزشکان مسلمان همچنان به عنوان مسلمانان و شهروندان آمریکایی پر افتخار خدمات پزشکی خود را به جامعه آمریکا ارائه می کنند تا نه تنها با ویروس کرونا بلکه با اسلام هراسی در این کشور مقابله کنند.
نظر شما