به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، «علیرضا قامتی» امروز( ۱۵ اردیبهشت) در جلسه توسعه مثلث اقتصادی فرهنگی با اشاره به اینکه ۶۸ درصد جمعیت شهرستان نیشابور شهری و ۳۲ درصد جمعیت روستایی محسوب میشوند، گفت:با توجه به سیاستهای اقتصادی استاندار خراسان رضوی، حول ۳ محور از جمله اجتماعیسازی، استفاده از نیروهای موفق و اعلام چگونگی موفقیت معینهای اقتصاد مقاومتی، کار را در شهرستان شروع کردیم.
فرماندار نیشابور با بیان اینکه ۴۷ معین اقتصاد مقاومتی در حوزه شهرستان نیشابور تفاهمنامه امضا کردهاند، گفت: همدلی بسیار خوبی در شهرستان برای رشد حوزههای مختلف ایجاد شده است و این آمادگی وجود دارد که مسیر برای فعالیت هر چه بیشتر معینها آماده شود.
قامتی افزود: در حوزه سرمایهگذاری، تاکنون ۴۸ موافقتنامه با رقم ۲۶ هزار و ۴۶۷ میلیارد تومان در شهرستان نیشابور به امضا رسیده است.
در ادامه این جلسه حجتالاسلام «قاسم یعقوبی» امام جمعه شهرستان نیشابور در سخنان کوتاهی ضمن تشکر از سرمایهگذاران و معینهای اقتصاد مقاومتی گفت: انتظار میرود مسئولین و معینهای اقتصاد مقاومتی گزارش مبسوطی از آخرین اقدامات خود را در اختیار دیگر ارکان الگوی مثلث قرار دهند.
«عبدالله یزدان بخش» همچنین در ادامه این جلسه گفت: برای ایجاد و فعال نمودن اشتغال در شهرستانهای استان مشکلات فروانی وجود دارد اما اضلاع مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی در این زمینه در حال تلاش هستند و مشکلات را مرتفع خواهند کرد.
معین بخش زبرخان شهرستان نیشابور با تاکید بر اینکه در اجراییشدن مدل مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی دو گام تشکیل صندوقهای خرد و شناخت پروژه در شهرستانها باید مورد توجه قرار گیرد، افزود: ما نیز پروژههای عمرانی و کشاورزی را در روستای مورد تعهد شناسایی کردهایم.
نظر شما