به گزارش خبرگزاری شبستان از استان یزد، غلامحسین دشتی، معاون استاندار یزد، شب گذشته(28آذر) در گردهمایی ائمه جماعات، مدیران، نخبگان و اعضای کانون های فرهنگی هنری مساجد استان یزد با عنوان"9دی، روز بصیرت، روز میثاق امت با ولایت" در سالن شهید موحدین استانداری، اظهارداشت: امروز مساجد مهم ترین کانون آموزش دینی، تبلیغی و باور آفرینی جامعه و پایگاه اصلی رصد، شناسایی و ترویج فعالیت ها به شمار می روند.
وی با تبیین پیوند عمیق مساجد با نظام و انقلاب اسلامی، افزود: مساجد باید محور باشند و فعالیت های آنان نباید تنها به اقامه نماز و برگزاری مجالس خلاصه شود، مساجد باید در برابر رویدادها دغدغه مند بوده و رسالت آموزشی داشته باشند.
معاون استاندار یزد با اشاره به رسالت عظیم مساجد در برابر تحولات داخلی و خارجی، خاطرنشان کرد: مساجد باید در برابر تحولات نقش موثری در عرصه های عبادی، معنوی، اجتماعی، سیاسی و خدمت رسانی به مردم بر عهده بگیرند.
دشتی به موج بیداری اسلامی در منطقه و رسالت مساجد در برابر امواج بیداری اسلامی اشاره کرد و افزود: بیداری اسلامی در کنار ایجاد فرصت و ظرفیت های عظیم ناشی از سقوط رژیم های دیکتاتور با تهدیداتی نیز روبه رواست و مساجد وظیفه دارند تحلیل و تفسیر این وقایع رابه عنوان کانون اصلی جامعه برعهده بگیرد.
وی با بیان برخی تهدیدهای پیش روی امواج بیداری اسلامی، خاطرنشان کرد: امروز استکبار جهانی در کشورهای در معرض بیداری اسلامی در حال دیکته و پیاده سازی الگوهای دیگری از اسلام است از این رو مساجد در این زمینه رسالت عظیمی در معرفی اسلام ناب محمدی بر عهده دارند.
معاون استاندار یزد اظهارداشت: پس از 32 سال از پیروزی انقلاب اسلامی باید نگاه جدی تر و عمیق تری به مساجد داشته باشیم.
دشتی با استناد به تجربیات، باورهای اعتقادی و تحقیقات مختلف گفت: مساجد اصلی ترین پایگاه ایمان آفرین در جامعه به شمار می روند، مساجد جدا از نورانیت از اصالت و قداست برخوردارند و ایمان و اعتقاد مردم را شکل می دهند و هیج کس و هیچ چیزی نمی تواند جای آن را بگیرد.
در 9دی باید فعالیت های تبیینی و تحلیلی بیشتر از تبلیغی باشد
معاون استاندار یزد در بخش دیگری از سخنانش به شور و شعور ملت در 9دی اشاره کرد و گفت: برای 9دی فعالیت های تبیین و تحلیلی باید بیشتر از تبلیغ صورت بگیرد و مساجد پایگاه اصلی تحلیل و تبیین باشند.
دشتی با اشاره به عظمت حادثه 9دی، خاطرنشان کرد: 9دی یک حادثه عمیقا سیاسی، اعتقادی و عبادی است که از بصیرت عمیق و ایمان مردم سرچشمه گرفت.
وی با تحلیل ریشه های بروز و ظهور فتنه 88، جریانات انحرافی و نمونه های مشابه تاریخی در صدر اسلام، افزود: فتنه سال 88 یک بحث بسیار عمیق و اساسی بود که دشمنان اسلام و انقلاب با استفاده از ابزارها، شخصیت های درون نظام و عناصر مختلف سعی در بهره برداری از آن داشتند.
معاون استاندار یزد با بیان اینکه 9دی جلوه ای عمیق در دفاع از ولایت فقیه به معنای درست آن بود، افزود: اکنون همه تلاش ها دشمنان نظام و انقلاب بر روی ولایت فقیه متمرکز شده و مسئولیت ها برای مقابله با این هجمه بسیار گسترده سنگین است.
دشتی با بیان اینکه جریان امروز فرامدرن است، خاطرنشان کرد: دشمنان امروز در داخل منازل در پی جذب افراد به صورت تک تک هستند، به هیمن دلیل فارسی وان شکل می گیرد چرا که هدف آنها در رویکرد جدید از انحراف خواص به جذب فرد فرد جامعه تغییر کرده است.
پایان پیام/
نظر شما