«علی اکبر آرام» در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در شیروان اظهارداشت: با مراجعه ۲۲ نفر به مراکز بهزیستی برای تقاضای فرزندخواندگی، برای آنان پرونده تشکیل شد.
سرپرست اداره بهزیستی شیروان گفت: این شهرستان سه مرکز نگهداری کودکان بدسرپرست و بیسرپرست شامل شیرخوارگاه مختلط حضرت فاطمه (س)، مرکز پسرانه امام رضا (ع) و مرکز دخترانه حضرت زینب (س) دارد.
آرام افزود: سال قبل ۵۵ فرزند در مراکز شبه خانواده شیروان پذیرش شده، ۶۲ فرزند نیز از این مراکز به دامان خانواده خود بازگشته و پنج کودک نیز به خانواده های واجد شرایط متقاضی فرزندخوانده تحویل شدند.
وی به حمایت از ۴۴ نفر از فرزندان امدادبگیر این شهرستان اشاره و خاطرنشان کرد: طی یکسال گذشته ۲ میلیارد و ۵۰۶ میلیون ریال مستمری به فرزندان امدادبگیر این شهرستان پرداخت شده است.
سرپرست اداره بهزیستی شیروان با اشاره به تکمیل ۲۰ تقاضای فرزندخواندگی و ارسال به مرکز استان در سال قبل گفت: برای ۱۳ نفر از فرزندان بی سرپرست و بدسرپرست پشت نوبت امداد نیز پرونده تشکیل شده است.
آرام به پرداخت ۲ میلیارد و ۱۰۱ میلیون ریال یارانه به مراکز غیردولتی اجتماعی اشاره کرد و افزود: در این مدت بیش از ۲ میلیارد ریال برای مراکز شبه خانواده شهرستان مشارکت جذب شده است.
وی داشتن تمکن مالی مناسب، صلاحیت اخلاقی، عدم اعتیاد به مواد مخدر و گذشت پنج سال از زندگی مشترک را از جمله شرایط لازم خانواده ها برای دریافت فرزند خوانده از طریق بهزیستی اعلام کرد.
وی عنوان کرد: با تفویض اختیار به بهزیستی شهرستانها تمام مراحل ثبتنام، بررسی صلاحیت، احکام قضایی والدین و فرزندان قابل واگذاری، تماما در بهزیستی شهرستان ها انجام میگیرد.
آرام خاطر نشان کرد: اگر دستگاه قضایی پس از شش ماه تا یک سال، والدین اصلی کودک را فاقد صلاحیت تشخیص داد و از آنها سلب حضانت کرد، کودک نزد والدین فعلی میماند و فرزندخوانده میشود اما اگر والدین اصلی، تأیید صلاحیت شدند در صورت صلاحدید قاضی و با در نظر گرفتن صلاحیت طفل، وی به خانوادهی اصلی برمی گردد.
شیروان به عنوان دومین شهر پرجمعیت خراسان شمالی در ۶۰ کیلومتری شرق بجنورد قرار دارد.
نظر شما