مربیان کانون پرورش فکری خراسان جنوبی ۷۰۰ اثر فرهنگی تولید کردند

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خراسان جنوبی گفت: مربیان این استان برای جلب مشارکت اعضای پویش «در خانه بمانیم» و مهار ویروس کرونا، ۷۰۰ اثر فرهنگی، هنری و ادبی ویژه فضای مجازی تولید کردند.

«طاهره حمیدی» در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در بیرجند به تولید و ارائه برنامه های فرهنگی، هنری و ادبی برای کودکان در قالب طرح «پیک امید مجازی» در استان اشاره کرد و گفت: مربیان این استان برای جلب مشارکت اعضای پویش در خانه بمانیم و مهار ویروس کرونا، ۷۰۰ اثر فرهنگی، هنری و ادبی ویژه فضای مجازی تولید کردند.

 

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خراسان جنوبی بیان کرد: آثار تولید شده شامل آموزش کاردستی، اوریگامی، نقاشی، معرفی کتاب، معرفی وقایع، قصه گویی، نمایش خلاق و... است.

 

حمیدی با بیان اینکه منتخب این محتواها در فضای مجازی و پیک امید مجازی کانون خراسان جنوبی در پیام رسان سروش به آدرس http://sapp.ir/kpfkh_jonobi و همچنین در پورتال کانون به آدرس omid.kpf.ir منتشر شده است، افزود: تاکنون ۳۲۰ مورد از این آثار تولیدی در قالب طرح پیک امید در فضای مجازی برای بارگذاری در تارنمای پیک امید کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کشور ارسال شده است.

 

وی با بیان اینکه هر اثری در سایت طرح پیک امید بارگذاری شود تمام جوامع هدف کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کشور از آن بهره‌مند می‌شوند افزود: تاکنون اکثر مربیان اقدام به تولید آثار فرهنگی، هنری و ادبی با دربرگیری جامعه هدف کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کرده‌اند.

 

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خراسان جنوبی با بیان اینکه در این طرح آموزش‌ها به جامعه هدف، با خلاقیت‌های تصویری مربیان انجام می‌شود، گفت: اعضا می‌توانند به آدرس اینترنتی www.omid.kpf.ir و یا پرتال‌های کانون پرورش فکری در شبکه های مجازی از جمله اینستاگرام مراجعه و نسبت به دریافت فایل‌های آموزشی مورد نظر خود اقدام کنند.

 

گفتنی است، در طرح پیک امید در فضای مجازی تمام اعضا می توانند با دنبال کردن هشتک‌های در دل دارم امید، کانون امید و پیک امید فرآورده‌های آموزشی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان را در فضای مجازی با سهولت بیشتر دریافت کنند.

 

در حال حاضر ۵۰ هزار کودک و نوجوان در سطح استان عضو کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان هستند که در ۱۲ مرکز ثابت، ۱۱ کتابخانه سیار روستایی و یک کتابخانه سیار شهری آموزش می‌بینند.

کد خبر 923137

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha