به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از ساری، «حمیدرضا عشریه» امروز (10 اردیبهشت) در جمع کارگروههای شورای توسعه قرآنی استان مازندران ضمن قدردانی از فعالیت مؤسسات فرهنگی قرآن و عترت استان در جبهه مقابله با کرونا و اجرای برنامههای قرآنی در فضای مجازی، اظهار کرد: استعداد و ظرفیت بالایی در استان پرافتخار مازندران وجود دارد و هرساله شاهد کسب عناوین مختلف از سوی فعالان قرآنی استان در سطح کشوری و بینالمللی هستیم.
رئیس گروه قرآن و عترت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مازندران به پیشینه استان مازندران در حوزه فعالیتهای قرآنی اشاره کرد و افزود: عالمان و حافظان قرآنی بسیاری در این دیار تربیت شدند.
وی از کارگروههای تبلیغ و ترویج، مطالعات و پژوهش و آموزش عمومی خواست تا پایان اردیبهشتماه جاری نسبت به ارائه طرحهای قرآنی اقدام نمایند.
عشریه با تأکید بر اینکه تلاش شود ارائه آموزههای قرآنی با روشهای خلاقانه و نوآورانه همراه باشد، افزود: توجه به طیف گستردهتری از مخاطبان بهویژه نسل جوان باید بهعنوان یک اصل در طرحها لحاظ شود.
وی بابیان اینکه طرحها باید بر اساس سیاستهای اسناد بالادستی و اقتصاد مقاومتی باشد، گفت: طرحهای قرآنی باید در کنار سادگی و جذابیت، توجه به بهرهگیری از تکنولوژیهای روز و ابزار هنر برای ترویج و تعمیق فرهنگ قرآنی را به مخاطبین یادآور شوند.
عشریه با اشاره به اینکه طرحها باید به تایید شورای فرهنگ عمومی استان مازندران برسد، بر لزوم مستندسازی فعالیتهای قرآنی جهت دریافت بهموقع اعتبارات تأکید کرد.
وی بابیان اینکه در استان ۷۵ مؤسسه فرهنگی قرآن و عترت فعالیت دارند و این مؤسسات بهمثابه سایر مؤسسات فرهنگی هنری با تعطیلی و رکود مواجه هستند، اظهار کرد: این مؤسسات باوجود مشکلات اقتصادی ناشی از شیوع کرونا در جبهه مقابله با این ویروس اقدامات ارزندهای انجام دادند.
عشریه بیان کرد: با توجه به شرایط پیشآمده و تأکید مراجع ذیصلاح مبنی بر عدم برگزاری برنامههای فرهنگی و قرآنی که موجب تجمع میشود، برنامههای قرآن و عترت از سوی مؤسسات فرهنگی قرآن و عترت استان در عرصه مجازی برگزار میشود.
وی از برگزاری نخستین جشنواره مجازی فرهنگی قرآنی «نسیم قدر» در ماه مبارک رمضان به همت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران و با همکاری مؤسسات فرهنگی قرآن و عترت در 5 حوزه، 14 بخش و 30 رشته بهصورت استانی و کشوری خبر داد و افزود: ایدههای ناب (ایدههای برتر) با موضوع قرآن و عترت با محوریت «هر خانه یک مسجد»، «خانههای نورانی»، «خانواده علوی» و «ضیافت الهی در خانه نور» در ماه رمضان جمعآوری و به 5 ایده برتر جوایز ارزنده اهدا میشود.
عشریه به برگزاری مسابقه مجازی ۳۰ سؤال، ۳۰ شب و ۳۰ جایزه به همت فعالان قرآنی استان اشاره کرد و گفت: شرکتکنندگان از شنبه تا چهارشنبه موضوعهای مطرحشده در شبکههای اجتماعی را مطالعه میکنند و ساعت ۲۲ پنجشنبه هر هفته از طریق تلگرام به شماره 0901687152 به سؤالات ارسالی پاسخ میدهند که نهایتاً برندگان در عید فطر معرفی میشوند.
نظر شما