ضرورت بررسی عواقب اجتماعی جبران ناپذیر کرونا

بدنامی و انگ اجتماعی علاوه بر افراد مبتلا به ویروس کرونا، دامن گیر خانواده آنها می شود که این مهم و بررسی عواقب اجتماعی جبران ناپذیر از این ویروس، ضرورت دارد.

خبرگزاری شبستان - مازندران؛ مدتی است که مهمان ناخوانده ای به نام ویروس کرونا، ساکن جهان شده و ایران نیز از این امر، مستثنی نمانده است.

 

این مهمان متاسفانه چنان دلهره ای ایجاد کرده که علاوه بر بخش بهداشت، سلامت ذهنی و روانی حتی اجتماعی را با پیچ و خم های عدیده، مواجه نموده است.

 

بدنامی و انگ اجتماعی، ناشی از ویروس کرونا هر چند که درست و بجا نیست اما متاسفانه رو به گسترش در بخش های مختلف و ریشه دواندیده است.

 

بدنامی و انگ اجتماعی علاوه بر افراد مبتلا به ویروس کرونا، دامن گیر خانواده آنها می شود که این مهم و بررسی عواقب اجتماعی جبران ناپذیر از این ویروس، ضرورت دارد.

 

عدم بررسی بدنامی و انگ اجتماعی موجب کاهش انسجام اجتماعی و مخفی کردن بیماری شده که خطرات ناشی از آن، بسیار وحشتناک و دلهره انگیز است.

«علی نوائی»، امروز (4 اردیبهشت) به خبرنگار خبرگزاری شبستان در ساری گفت: بدنامی و انگ اجتماعی به فرد مبتلا به کرونا و خانواده آن شخص از دیدگاه انسانی ، نادرست است و باید طبق فاصله اجتماعی و رعایت موازین بهداشتی با آن فرد، تعامل و همدلی داشت.

 

مدیر عامل موسسه ندای مامطیر بابل افزود: عوارض مقطعی از ویروس کرونا در فرد مبتلا به کرونا از بین می رود اما عوارض طولانی مدت آن نظیر عوارض اجتماعی بر اشتغال و اقتصاد آن فرد نیز تاثیرات منفی دارد.

 

وی با اشاره به تاثیرات منفی کرونا که دامن گیر خانواده و فرزندان می شود، اظهار کرد: عوارض دیگر آن در رفت و آمدهای خویشاوندی و روابط اجتماعی خانواده ها است.

 

نوائی بیان کرد: موسسه ندای مامطیر بابل که تحت نظارت وزارت کشور و حوزه فعالیت آن در آسیب های اجتماعی در مناطق کم برخوردار این شهرستان است تاکنون اقدامات بسیاری را برای فرد مبتلا به ویروس کرونا و خانوده های آنها و ... انجام داده که همچنان تداوم دارد.

 

وی ابراز کرد: مدیریت روانی فرد مبتلا به کرونا و روحیه بخشی و امیدآفرینی، توزیع سبد کالا در حوزه اقتصادی، سمپاشی و ضدعفونی منازل در قسمت بهداشتی، فعالیت در درمان و دادن داروهای لازم و موردنیاز با مشارکت علوم پزشکی، مدیریت قرنطینه و ماندن در خانه برای فرد مبتلا به کرونا از جمله اقدامات این موسسه به شمار می آیند.

 

نوائی گفت: با توجه به فراگیر بودن ویروس کرونا، بسیاری از اشخاص جامعه ممکن است که این ویروس را مبتلا شده باشند اما به مرحله حاد این بیماری، نرسیده اند.

 

وی اظهار کرد: توجه لازم به تاثیرات منفی آنچه که از ویروس کرونا در یاد و خاطره می ماند باید صورت گیرد و رفتار کنونی ما نسبت به وضعیت و شرایط در حال حاضر باید منطقی باشد.

 

افراد مبتلا به ویروس کرونا و خانواده های آنها، همان اشخاصی هستند که تا روزهای قبل با آنها زندگی می کردیم و جدا از ما نیستند و به دور از انگ اجتماعی و طرد آنها در این روزها با صفا و مهربانی در کنار هم باشیم چرا که از آینده بی خبر هستیم.

 

بنابراین تامل بر اینکه اگر خود یا اعضای خانواده ما، مبتلا به ویروس کرونا شد چنین بدنامی و انگ اجتماعی و نیش و کنایه ها را پذیرا می شویم، امری لازم به نظر می رسد.

گزارش: معصومه علیزاده   

کد خبر 919578

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha