ارتش با فعالیت های قرآنی به توصیه امام خمینی (ره) عمل می کند

معاون فرهنگی ارتش با اعلام برگزاری سی و یکمین دوره مسابقات کارکنان پایور و وظیفه آجا گفت: این اهتمام به آیات وحی نشان از عمل به توصیه امام یعنی نگاه داشتن سلاح در یک دست و قرآن در دست دیگر است.

به گزارش خبرنگار شبستان، حجت الاسلام والمسلمین سیدمحمدرضا واحدی، معاون فرهنگی و روابط عمومی ارتش جمهوری اسلامی در نشست خبری تشریح مسابقات قرآن گفت: ارتش از پرسابقه ترین نهادهای فعال قرآنی در عمر پربرکت جمهوری اسلامی است که برگزاری سی و کیمین دوره مسابقات کارکنان پایور و وظیفه این ادعا را به خوبی اثبات می کند.

وی اهتمام ارتش به فعالیت های قرآنی را مصداق این سخن از امام راحل که فرمودند با یک دست سلاح و با دست دیگر قرآن را نگاه دارید، دانست و اظهار کرد: نخستین دوره مسابقات کارکنان ارتش با حضور 30 شرکت کننده برگزار شد اما هم اکنون و با گذشت 31 سال شاهد حضور بالغ بر 15 هزار شرکت کننده در مراحل مختلف این رقابت ها هستیم یعنی به خوبی به این توصیه امام خمینی (ره) عمل کرده ایم.

حجت الاسلام واحدی با اشاره به آغاز رقابت های قرآنی کارکنان پایور و وظیفه از 28 آذرماه تصریح کرد: سی و یکمین دوره رقابت های قرآنی کارکنان پایور و وظیفه و دهمین دوره مسابقات دانشجویان داشنگاه های ارتش ازبا حضور 450 برگزیده در هر دو گروه از 28 تا 30 آذرماه در سازمان عقیدتی سیاسی ارتش با قضاوت داوران بین المللی برگزار و در آیین اختتامیه آن با حضور رییس کمیسیون فرهنگی مجلس از برگزیدگان تجلیل می شود.

معاون فرهنگی و روابط عمومی ارتش درباره رشته های این دوره از مسابقات بیان کرد: حفظ یک، سه، پنج، 10، 15، 20، 25 و 30 جزء از قرآن، قرائت ترتیل و تحقیق، ترجمه و مفاهیم رشته های این دوره از مسابقات قرآنی کارکنان پایور و وظیفه و دانشجویان دانشگاه های ارتش را به خود اختصاص داده اند.

وی با اشاره به گستردگی فعالان و فعالیت های قرآنی در سطح ارتش ابراز کرد: این گستردگی ما را بر آن داشت تا فعالیت ها و مسابقات قرآنی را در چهار گروه کارکنان پایور و ظیفه، خواهران شاغل در اترش، دانشجویان و خانواده کارکنان تقسیم کرده و متناسب با ذائقه و توانایی های هر یک از این گروه ها برنامه ریزی و سیاستگذاری کنیم.

 

کسب رتبه نخست در هشت دوره از مسابقات ارتش های جهان اسلام
حجت الاسلام واحدی با بیان این مطلب که مسابقات قرآنی ارتش تنها به درون این سازمان گسترده محدود نمی شودف عنوان کرد: حضور در هشت دوره مسابقات ارتش های جهان اسلام و کسب رتبه نخست در شش دوره این رقابت ها و حضور در سه دوره از مسابقات دوستانه ارتش های ایران و عمان درپی انعقاد تفاهم نامه همکاری از دیگر عرصه هایی است که نخبگان قرآنی ارتش در آنها توانایی های خود را به آزمون می گذارند.

وی با اشاره به رویکرد جدی ارتش به فعالیت ها و موضوعات قرآنی ادامه داد: همسو با احساس نیاز به توجه به روایات و احادیث ائمه (ع) در کنار پرداخت به آیات الهی از سال گذشته جشنواره حدیث نیز ویژه هریک از گروه بندی های مخاطبان در فعالیت های فرهنگی قرآنی برگزار شد که در نهایت 96 نفر از میان شرکت کنندگان موفق به راهیابی به مرحله نهایی و حفظ 80 حدیث شدند.

حجت الاسلام واحدی درباره ارتباط ارتش با دیگر دستگاه ها و نهادهای قرآنی اذعان کرد: تعامل ما با دستگاه هایی همچون سازمان های دارالقرآن الکریم و اوقاف، امور خیریه و فعالیت های قرآنی دانشجویان کشور بسیار موثر و گسترده است به گونه ای که در مسابقات طراحی شده برای دانشجویان و دیگر اقشار کارکنان و دانشجویان ما نیز حضوری گسترده دارند.

معاون فرهنگی و روابط عمومی ارتش با اشاره به بهره گیری از داوران بین المللی و کارشناسان ممتاز دیگر دستگاه ها در روند برگزاری مسابقات درونی آجا ادامه داد: اگر از ارتش برای حضور در تشکل و یا نهادی قرآنی دعوت شود با رعایت جوانب و بررسی های لازم می پذیریم اما خود به طور خودجوش متقاضی حضور در نهادها و شوراهای قرآنی نیستیم.

وی با بیان این مطلب که ارتش در فعالیت های قرآنی خود علی رغم کسب رتبه های ممتاز درپی بزرگنمایی های تبلیغاتی نیست، اعلام کرد: بسیاری از رتبه های برتر مسابقات کشوری و بین المللی از نیروهای تربیت یافته در ارتش هستند آنچنان که شجاع زویدات، نفر خست بیست و ششمین دوره مسابقات بین المللی قرآن ازا عضای نیروی دریای ارتش بود.

 

اجرای مجدد طرح حافظان وحی پس از استعلام از ستاد کل نیروهای مسلح

حجت الاسلام واحدی درباره دیگر فعالیت های قرآنی ارتش اظهار کرد: طرح حافظان وحی که برای نخستین بار از طریق انفکاک علاقه مندان از خدمت و حفظ روزانه 10 سطر از قرآن همراه با ترجمه آغاز شد به دلیل بروز برخی شبهات و نیزا به استعلام از ستاد کل نیروهای مسلح فعلا متوقف شده و پس از دریافت این پاسخ اجرای آن ادامه می یابد.

وی افزود: اگر این طرح متناسب با برنامه ریزی های انجام شده اجرا شود می توان پس از سه سال حداقل 500 حافظ کل را از میان کارکنان نیروهای مختلف ارتش به جامعه تحویل داد.

حجت الاسلام واحدی اعلا کرد: طرح فراگیر ترجمه ویژه مراکز آموزشی و دانشگاه های ارتش با محور یادگیری ترجمه و مفاهیم روزانه نیم صفحه از مصحف شریف که هم اکنون دو هزار دانشجو را تحت پوشش دارد، برپایی مجامع حافظان به طور مجزا از فعالیت دارالقرآن های ارتش و نیز برپایی سالانه نزدیک به 600 محفل انس با قرآن با رویکرد آموزشی و محورهای خاص از دیگر برنامه های قرآنی است که با جدیت در ارتش دنبال می شود.

وی با بیان این مطلب که فعالیت های قرآنی برای شرکت کنندگان امتیاز خاصی را رقم نمی زند، خاطرنشان کرد: البته کارکنان پایوری که حافظ کل باشند از مقام ارشدیت و نیز کارکنان وظیفه حافظ کل از بخشش قسمتی از زمان خدمت خود بهره مند می شوند.

شایان ذکر است، سی و یکمین دوره مسابقات کارکنان پایور و ظیفه ارتش همراه با دهمین دوره مسابقات دانشجویان دانشگاه های ارتش از 28 تا 30 آذرماه با حضور 540 شرکت در 9 رشته و با قضاوت داوران ممتاز و بین المللی در سازمان عقیدتی سیاسی آجا برگزار شده و در آیین اختتامیه آن با حضور جمعی از شخصیت های لشکری و کشوری و نیز غلامعلی حدادعادل، رییس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی از برگزیدگان این دوره از رقابت های تجلیل به عمل می آید.

پایان پیام/


 

کد خبر 91867

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha