سردار محمد علی نائینی، رییس دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه امام حسین (ع) در همایش بصیرت 9 دی که به همت مدرسه علمیه امیر المومنین(ع) برگزار شده بود بصیرت را مهمترین عامل خلق حماسه 9 دی دانست و بیان کرد: حماسه 9 دی حماسه آزادی و بصیرت ملت ایران بود که به زیباترین شکل ممکن به نمایش گذاشته شد.
این کارشناس مسائل اجتماعی به تفاوت جنگ نرم و جنگ سخت اشاره و اظهار کرد: جنگ نرم برخلاف جنگ سخت غیر محسوس است و ایجاد حساسیت در جامعه نمی کند که باعث شود جامعه در مقابل آن موضع مشخصی اتخاذ کند.
نائینی با تاکید بر اینکه در جنگ نرم فضای حق و باطل غبار آلود می شود گفت: جامعه در فضای غبار آلود فتنه حق و باطل را تشخیص نمی دهد لذا یک ملت در مقابل توطئه ها برانگیخته نمی شود.
نائینی افزود: در جنگ نرم خودی ها پیاده نظام دشمن می شوند در حالی که به ظاهر پرچم دفاع از نظام اسلامی را همراه خود دارند.
رئیس دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه امام حسین(ع) آرای 40 میلیونی مردم ایران را باعث شگفتی دشمنان دانست که به جای اینکه مدعیان راه امام در مقابل این عظمت سر تسلیم فرود آورند و آن را تکریم کنند شروع به دشمنی با نظام اسلامی کردند.
وی اظهار کرد: عمق دشمنی دشمنان در فتنه 88 به نمایش گذاشته شد و پرده از مدعیانی که خود را در مسیر امام می دانستند برداشت.
وی فتنه سال گذشته را یک تجربه آزموده شده در کشورهای دیگر دنیا که با انقلاب مخملی فرو پاشیده بودند خواند و گفت: در تمام دنیا جنگ نرم با آموزش های طولانی و دوره های لازم طی می شود و ما دقیقاً این موارد را در ستاد موسوی قبل برگزاری انتخابات شاهد بودیم.
نائینی یکی از راههای به نتیجه رسیدن فتنه گران در جنگ نرم القاء تقلب در انتخابات دانست و عنوان کرد: با ایجاد یک فضای رسانه ای که نقش جدی در جنگ نرم دارد به جامعه اینگونه القاء می شود که تقلب صورت گرفته تا اگر نظام مجبور به پذیرفتن آن شد مشروعیت خود را زیر سئوال برده باشد.
رییس دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه امام حسین(ع) افزود: در سال گذشته کاندیدای شکست خورده دقیقاً این جریان را رغم زده بودند که با درایت رهبری که عمل به قانون را تنها راه برون رفت از انتخابات می دانستند این پروژه با شکست مواجه شد.
وی واکنش مردم به خلق 9 دی را تنها مربوط به حتک حرمت روز عاشورا ندانست و تاکید کرد: واکنش ملت در واقع جوابی بود به حوادث 9 ماهه بعد از انتخابات که ملت در برابر آن صبر کرده بودند و در 9 دی هوشمندانه در مقابل آن قیام کردند و در حقیقت ماهیت این خروش یک خروش عاشورای بود.
نائینی ارزش حماسه 9 دی را مانند حماسه عملیات فتح المبین در دفاع مقدس خواند و تاکید کرد: در دفاع مقدس با گرد آمدن ملت و تشکیل لشکر و گردان فضا و زمین را تهی از دشمن گرفتیم و در جنگ نرم با بصیرت و روشنگری فضای اجتماعی را به دست آوردیم. 9 دی روز عملیات پدافندی ملت ایران بود و برای همین فقط این حماسه قابل تکرار نیست.
این کارشناس مسائل اجتماعی قبول ولایت را خروج ازظلمات بیان و اظهار کرد: در کشور یک خط الهی داریم و آن خط ولایت است و کسانی که در مقابل مقام معظم رهبری بایستد بی شک دچار طاغوت نفس می شود.
وی افزود: کسانی که پیروی از هوای نفس، دنیاطلبی، لجاجت، وابستگی به گروه و خانواده را سر لوحه کار خود قرار داده اند در این مقطع تاریخی نتوانستند به وظیفه خود عمل کنند. امروز فتنه گران به دلیل اینکه در جنگ نرم عقبه سیاسی خود را از دست داده اند تبدیل به مردگان سیاسی شده اند.
رییس دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه امام حسین یادآور شد: جمهوری اسلامی به دلیل اینکه توانست در این جنگ نرم بیش از پیش به آحاد جامعه بصیرت بدهد و یک انسجام، آگاهی و قدرت و فهم عمیق سیاسی در بین جامعه ایجاد کند قابل مقایسه با گذشته نخواهد بود.
پایان پیام/
نظر شما