تأثیر شیوع ویروس کرونا در اداره جوامع بشری مورد بررسی قرار گرفت

بررسی تأثیر شیوع ویروس کرونا از زوایای مختلف فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و سیاسی در جمع معاونان و کارشناسان اداره کل امور استان‌ها مورد بررسی قرار گرفت.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از پایگاه خبری حوزه هنری، نشست صمیمی مدیرکل امور استان‌ها با همکاران اداره کل با هدف بررسی اجمالی اداره جوامع بشری در چهار سیستم اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و سیاسی در حوزه هنری برگزار شد.

در این نشست که با حضور معاونان و کارشناسان اداره کل امور استان‌ها برگزار شد، دکتر مجید مصلحی مدیرکل اموراستان‌ها و مجلس حوزه هنری ضمن تبریک سال جدید و اعیاد شعبانیه به بررسی تأثیرات شیوع ویروس کرونا از زوایای مختلف فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و سیاسی پرداخت.

مدیرکل امور استان‌ها با مهم خواندن شرایط پیش آمده و چالش‌های ایجاد شده در عرصه فعالیت‌های اجتماعی افزود: ما دچار شرایطی شده‌ایم که علاوه بر تاثیر مستقیم بر فعالیت‌های اجتماعی بر زندگی فردی و خانوادگی افراد نیز تاثیر گذاشته است.

مصلحی در ادامه با تشریح الگوی مدیریت اداره جوامع بشری گفت: اداره جوامع بشری در چهار سیستم تعریف شده که شامل سیستم اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و فرهنگی است که در برخی جوامع سیستم‌ها با توجه به سیاست‌ها و شرایط آن جامعه در اولویت قرار داده می‌شود. به عنوان مثال در جوامع غربی سیستم اقتصادی در اولویت قرار داده می‌شود و اگر فعالیت فرهنگی نیز در آن جوامع انجام شود برای توسعه سود سرمایه انجام می‌شود.

وی در ادامه به اولویت بهره‌گیری سیستم اداره جامعه در ایران اشاره کرد و گفت: با توجه به بافت، شرایط و هدف انقلاب اسلامی سایر سیستم‌ها از جمله سیستم اقتصادی، اجتماعی و سیاسی در خدمت سیستم فرهنگی قرار می‌گیرد، هرچند که با این اتفاق فاصله داریم اما هدف اصلی اداره جامعه تقویت سیستم فرهنگی و بهره‌گیری از آن خواهد بود.

مصلحی رابطه و تاثیر‌پذیری بین سیستم‌ها را به صورت داده و ستاده اعلام کرد و گفت: هرچه حاکمیت یک سیستم بیشتر باشد بقیه سیستم‌­ها با او هماهنگ­‌تر می­‌شوند.

وی سپس به ظهور فضای مجازی اشاره کرد و ادامه داد: مجموعه این تبادلات و داده و ستاده یک سامانه و نظم جدیدی تحت عنوان فضای مجازی-رسانه‌­ای مدیریت می­‌شود هرچند که فضای مجازی یک سیستم نیست اما به عنوان یک عنصر تاثیرگذار در حال حاضر عمل می‌کند. به عنوان مثال در شرایط فعلی اکثر فعالیت‌ها در بستر فضای مجازی در حال انجام است و حتی ما در امورات روزمره و خانواده نیز این موضوع را کاملا شاهد هستیم.

مدیرکل امور استان‌ها سپس به استفاده روزافزون فعالیت‌ها در بستر فضای مجازی اشاره کرد و گفت: با توجه به اینکه قدرت و زیربنای اصلی و ساختار این فضا در اختیار ما نیست و نباید تمام نیازهای زندگی را به این موضوع گره بزنیم، باید مراقب باشیم تا این تمدن جدید بر ما دیکته نشود تا به ما القاء کند که با چه سبک و مدلی زندگی کنیم و پیش برویم و در ادامه زندگی اجتماعی و خانوادگی به یک زندگی فردی تبدیل نشود.

مصلحی به بررسی و تأثیر زوایای مختلف شیوع بیماری کرونا در سبک زندگی اجتماعی افراد اشاره کرد و ادامه داد: در تمامی بخش‌ها از جمله فعالیت‌های سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی اثرات تخریبی این اتفاق را شاهد هستیم.

وی با اشاره به جایگاه حوزه هنری در شرایط فعلی گفت: ما در حوز هنری به عنوان یک مرکز فرهنگی باید در شرایط کنونی با حمایت کردن در حوزه ارتباطات و اداری‌- مراکز استانی‌- نقش‌پذیری‌ها- الگو بودن اداره کل‌- همدلی‌- هماهنگی از هم بتوانیم فعالیت‌ها و اهداف سازمانی خود را پیش ببریم.

وی به حاکمیت خداوند در امور اشاره کرد و گفت: ابتلا و آزمایش در طول خلقت بشریت بوده و هست‌- آزمون‌های سختی در ادوار گذشته بشر تجربه کرده‌ است- قحطی‌- وبا‌- جنگ جهانی و ...‌- نداشتن ناامیدی در همه کارها، این اتفاق باعث شد تا از فرصت‌های این بیماری‌ در همدلی‌، خوبی کردن‌، کمک کردن‌ و مشارکت کردن بهره ببریم.

مصلحی در پایان سخنان خود فرصت‌های معنوی باقی مانده از ماه مبارک شعبان و آغاز ماه رمضان را مهم برشمرد و خاطرنشان کرد: برای اتصال به خدا و از خدا خواستن‌ با توکل کردن، دعای در حق همدیگر‌، تحمل همدیگر‌، اتفاق خواهد افتاد، اگر این معادلات را نشناسیم و در مورد خود تعادل برقرار نکنیم یا محکوم تسلط فضای مجازی شویم بازنده‌ایم، باید یک برنامه‌ریزی برای زندگی شخصی خود و خانواده در این ارتباط داشته باشیم.

 

 

کد خبر 917381

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha