حجتالاسلام مراد یوسفی، مسئول دبیرخانه کانونهای مساجد چهارمحال و بختیاری با بیان این مطلب به خبرنگار شبستان گفت: در حال حاضر بیش از 268 کانون فرهنگی هنری در مساجد استان فعال است و امید میرود تا پایان سال تعداد این کانون افزایش پیدا کند.
وی افزود: بیش از 750 مسجد در استان چهارمحال و بختیاری وجود دارد که از این تعداد در 268 مسجد، کانون فرهنگی هنری فعال است که این آمار نشان دهندهی آن است به زودی در تمامی مساجد این استان کانون تشکیل میشود.
حجت الاسلام یوسفی، فلسفه تشکیل کانونهای مساجد را جذب جوانان به مسجد دانست و تصریح کرد: استفاده از دو ابزار قوی فرهنگ و هنر و ساماندهی فعالیتهای گروهی جوانان حول محور دین از دیگر اهداف تشکیل کانونهای فرهنگی مساجد است.
مسئول دبیرخانه کانونهای مساجد چهارمحال و بختیاری در ادامه تعداد کانونهای تخصصی مساجد در این استان را 15 کانون برشمرد و گفت: از اقدامات مهمی که در راستای تخصصی کردن فعالیتهای دینی در کانونهای مساجد شکل گرفته ایجاد کانونهای تخصصی است.
حجتالاسلام یوسفی ادامه داد: کانون جهانآرا در رشته تخصصی قرآن کریم، کانون بعث در رشته نماز، کانون چهارده معصوم(ع) در رشته هنرهای تجسمی، کانون ولایت در رشته IT و کانون معراج در رشته سمعی و بصری از جمله کانونهای تخصصی این استان است.
وی افزود: کانون حضرت زینب(س) در بخش همایشها و مناسبتها، کانون فاطمیون در بخش ایثار و شهادت، کانون صاحب امر در رشته مشاورهای، کانون امام خمینی(ره) در رشته کتابخانهای، کانون پویش در رشته سرود و تواشیح، کانون راهیاننور در رشته شعر، کانون توحید در رشته آموزش، کانون هدایت در رشته پژوهش و کانون پیامبر اعظم(ص) در رشته مهدویت از دیگر این کانونهاست.
مسئول دبیرخانه کانونهای مساجد چهارمحال و بختیاری در ادامه تعداد کتابخانههای عمومی مساجد این استان را 76 کتابخانه اعلام کرد و گفت: علاوهبر این تعداد 62 کتابخانه باز نیز در مساجد فعال است که این موضوع نقش مهمی در راستای نهادینه کردن فرهنگ کتاب و کتابخوانی در استان داشته است.
وی افزود: همچنین تعداد خانههای نور 19 و تعداد مساجد مجری تفسیر روزانه قرآن کریم نیز 215 مسجد در این استان است.
پایان پیام/
نظر شما