به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، «علیحسین حسینزاده» ظهر امروز (سه شنبه ۲۶ فروردین)، در نشست شورای آموزش و پرورش خوزستان اظهار کرد: امروز بعدازظهر با مدیرکل آموزش و پرورش استان و رؤسای نواحی جلسهای را برای آخرین جمعبندی وضعیت ادامه سال تحصیلی برگزار میکنیم که بعد از آن، جمعبندی را به استاندار تحویل می دهیم تا به وزارتخانه ارسال شود.
معاون سیاسی اجتماعی استانداری خوزستان ادامه داد: استانهای دیگر هم این جمع بندیها را انجام دادند تا در نهایت وزارت آموزش و پرورش تصمیمگیری کند و در آخر این هفته با حضور ریاست جمهوری مصوب و اجرا شود.
وی با اشاره تامین ۱۰ هزار دستگاه امکانات و وسایل سرمایشی در کلاسهای درس استان افزود: این تعداد حدود یک سوم کلاسهای ما در خوزستان را پوشش میدهد که براساس مصوبه قرار شد ۵۰ درصد این وسایل را استان و ۵۰ درصد دیگر را وزارت تامین کند.
حسینزاده با بیان اینکه پنج هزار دستگاه کولر نیز سال قبل شده به مدارس داده شد اضافه کرد: در مجموع ۱۵ هزاردستگاه کولر تامین میشود که نیمی از کلاسهای استان را پوشش میدهد که البته با توجه به اینکه مناطق شمالی استان دارای آب و هوای بهتری است، کمتر از وسایل سرمایشی استفاده میکنند.
وی در خصوص نیروی انسانی آموزش و پرورش تصریح کرد: بر اساس توافقنامه اخذ مجوز جذب نیرو در حال انجام است؛ باید در بحث جذب نیرو آزمونی صورت پذیرد تا مثل سالهای قبل آموزش و پرورش استان مورد سوال قرار نگیرد که بهصورت غیرآزمونی جذب داشته است.
معاون سیاسی و اجتماعی استاندار خوزستان به آموزش معلمان ابتدایی اشاره کرد و گفت: اگر ۷۰ درصد معلمان حوزه ابتدایی کیفیت لازم را نداشته باشند و آموزش نبینند لطمههای زیادی را خواهیم دید؛ طبق برآوردها هزینه آموزش به معلمها ابتدایی حدود یک میلیارد تومان است که باید در اختیار آموزش و پرورش قرار گیرد تا در تابستان امسال آموزش ضمن خدمت را برای آنها برگزار کند.
وی در خصوص شبکههای اجتماعی و برنامه آموزش شاد ابراز کرد: برای انجام برنامه شاد موضوع زیرساختهای اینترنتی استان باید مورد توجه باشد که این امر در انتخابات و احراز هویت الکترونیکی به خوبی انجام شد و نشاندهنده آن است که زیرساختهای خوبی در اینترنت داشتهایم.
حسین زاده با بیان اینکه تنها بخشی از زیرساختهای استان مشکل دارد که باید تلاش کنیم هر چه سریعتر رفع شود عنوان کرد: ابزار لازم برای این کار مانند لپتاب یا تبلت و ... که این امکانش برای همه دانشآموزان فراهم نیست.
وی با تاکید براینکه حتما باید آمار دقیقی از تعداد ثبتنام دانشآموزان در شبکه اجتماعی شاد مشخص شود ابراز کرد: این آمار باید به تفکیک آمار دقیق روستائیان، مناطق محروم، شهری و مدارس غیرانتفاعی مشخص شود.
معاون سیاسی و اجتماعی استاندار خوزستان خاطر نشان کرد: طبق آماری که اکنون داده شده فقط ۱۷ درصد در شبکه اجتماعی شاد ثبتنام کردهاند لذا با این آمار نمیتوان برنامهریزی کرد.
نظر شما