به گزارش خبرگزاری شبستان از بجنورد، حجتالاسلام بابامحمد ایزانلو، معاون فرهنگی اداره کل تبلیغات اسلامی خراسان شمالی گفت: از زمان استقرار نمایندگی حوزه علمیه در استان و انجام برنامهریزیهایی در جهت ارتقاء سطح تحصیلات حوزوی، میزان استقبال از حوزههای علمیه نسبت به سالهای گذشته بهتر شده است اما با نقطه مطلوب فاصله دارد.
وی ادامه داد: مقرر شده است که سطح تحصیلات حوزوی در استان تا سطح 6 و 7 ارتقا پیدا کند که اگر این امر محقق شود، میزان گرایش به حوزههای علمیه به ویژه در میان برادران افزایش پیدا میکند.
حجتالاسلام ایزانلو افزود: یکی از علل عدم استقبال از حوزههای علمیه در خراسان شمالی این است که در رابطه با مباحث دینی در این استان کمتر کار شده است.
وی بیان داشت: اگر آمار قبل و بعد از پیروزی انقلاب اسلامی را با یکدیگر مقایسه کنیم، مشاهده میشود که تعداد طلبهها در این استان به خصوص در شهرستان بجنورد افزایش چشمگیری داشته اما هنوز نیز با کمبود طلبه مواجه است.
حجتالاسلام ایزانلو اضافه کرد: باید حداقل در هر روستای خراسان شمالی یک طلبه وجود داشته باشد اما تاکنون این مهم محقق نشده است.
وی از راهکارهایی که میتواند به افزایش جمعیت در حوزههای علمیه از نظر کمی و کیفی کمک کند به گسترش فضاهای تعلیم و تربیت مانند حوزههای علمیه، افزایش حوزههای علمیه در مناطق مختلف، ارتقاء سطح تحصیلی حوزوی تا پایه 10 و ایجاد فضاهای تبلیغی اشاره کرد.
حجتالاسلام ایزانلو خاطرنشان کرد: اگر حوزههای علمیه استان از سوی حوزههای علمیه مشهد و قم نیز حمایت و تغذیه شوند میتوانند به جذب بیشتر طلبهها در حوزههای علمیه کمک کنند.
به گزارش روابط عمومی اداره کل تبلیغات اسلامی خراسان شمالی، وی جذب تعدادی از روحانیون برجسته در استان را نیز در جذب طلبه موثر دانست و اظهارداشت: مبلغان، ائمه جماعات و سازمان تبلیغات در استان نیز باید شرایط را برای جذب نیروی مستعد آماده کنند.
حجتاسلام ایزانلو افزود: استقبال مردم خوب است اما حوزههای علمیه پاسخگوی پذیرش نبوده و انتظار این است که حوزههای علمیه این مدیریت را در نظر داشته باشند.
پایان پیام/
نظر شما