جشنواره‌ هنری ایران 1404 به دنبال تبیین هنرمندانه سند چشم انداز است

رئیس مرکز هنرهای تجسمی حوزه هنری با تشریح جزییات جشنواره‌ی هنری «ایران 1404»گفت: این جشنواره‌ نخستین جشنواره هنری ایران است که پیرامون تبیین و تفسیر هنرمندانه از سند چشم انداز نظام تهیه شده است.

به گزارش خبرنگار شبستان، نشست خبری جشنواره هنری ایران 1404 صبح امروز با حضور محمد حمزه زاده رییس جشنواره، مرتضی گودرزی دیباج ،دبیر کل جشنواره و علی قربانی دبیر اجرایی این جشنواره در تالار اندیشه حوزه هنری برگزار شد.

 

در آغاز این نشست خبری مرتضی گودرزی گفت:‌ این اولین جشنواره‌ای است که پیرامون تبیین و تفسیر هنرمندانه از سند نظام تهیه شده است.


وی افزود: مراحل مطالعاتی این جشنواره از سال گذشته آغاز شد و از 8 تا 10 بهمن‌ اولین مرحله از این جشنواره با ارائه آثار هنرمندان برگزار می‌شود.

 

گودرزی دیباج در بخش دیگری از سخنانش، تصریح کرد: جشنواره با هدف تبیین مجدد اهداف سند در قالب آثار هنری و با تذکر و یادآوری ضرورت توجه به اهداف تحقق سند گردآوری شده است.

 

وی خاطر نشان کرد: دمیدن انرژی و پویا کردن بخش‌های مختلف کشور از دیگر اهداف مورد توجه جشنواره هنری ایران 1404 است تا با توجه به بافت جشنواره و ساختار آن نگاه راهبردی، همیاری و استواری را نسبت به اهداف سند را پیگیری کنیم.

 

رئیس مرکز هنرهای تجسمی حوزه هنری اضافه کرد: :‌ این جشنواره جزو معدود رویدادهایی است که در آن هنرمندان همکاری کرده و به کمک دستگاه‌های ذی‌ربط آمده‌اند،لذا این یک عملیات جمعی فرهنگی هنری است.


گودرزی تصریح کرد: تاکنون جلسات متعددی با هنرمندان نخبه و شناخته شده داشته‌ایم تا درباره اهداف سند و برنامه‌ هنرمندان به گفت وگو بپردازیم که خوشبختانه نتیجه آن ارسال نزدیک به دو هزار اثر به دبیرخانه جشنواره است و قطعا در فرصت باقی مانده آثار بیشتری نیز به دست ما خواهد رسید.

 

وی ادامه داد: جشنواره هنری ایران 1404 نگاه و حرکت ویژه‌ای را در جامعه‌ ایجاد می‌کند تا هنرمندان به اهداف این سند توجه نشان دهند.


وی به ارایه آمار خود را از آثار بخش‌های مختلف این جشنواره پرداخت عنوان کرد: تا کنون در بخش گرافیک و پوستر 173 اثر، در بخش نقاشی 233 اثر، در بخش عکاسی 139 اثر، در بخش کاریکاتور 153 اثر همراه با 14 مجموعه ،در بخش حجم 28 اثر ،‌ در بخش متون نمایشی 173 اثر‌، در بخش ادبیات داستانی 179 اثر‌، در بخش طنز 90 اثر ،‌ دربخش سینما 98 اثر،‌دربخش موسیقی 51 اثر ،‌دربخش انیمیشن 21 اثر و در بخش معماری 45 اثر ارسال شده است.

 

وی در پاسخ به سوال یکی از خبرنگاران مبنی بر سفارشی بودن جشنواره گفت: ‌قطعا اگر بتوانیم جشنواره‌های سفارشی برگزار کنیم بد نیست، زیرا تولید و خلق اثر در چنین جشنواره‌هایی با برنامه صورت می‌گیرد و کارها مهندسی می‌شود.

 

وی در پایان سخنان خود در پاسخ به تعداد کم آثار ارسالی به این جشنواره با وجود تعداد زیاد گرایش‌های هنری، عنوان کرد: معمولا جشنواره‌هایی که با مضامین آزاد برگزار می‌شوند پذیرای هنرمندان متعددی با کارهای مختلف هستند، اما این جشنواره بسیار حساس است و اگر هنرمند به خودش این امکان را بدهد که در چنین عرصه‌ای وارد شود کار سختی انجام داده زیرا برخورد محوری با این عرصه بسیار سخت است و این رقم از کار برای چنین موضوعی قابل توجه است.


پایان پیام/

کد خبر 91587

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha