ضربه اطلاعاتی و امنیتی به هزار شرکت هرمی از سال 88 تاکنون

مدیر مبارزه با شرکت‌های هرمی وزارت اطلاعات با بیان اینکه از ابتدای سال 88، هزار دفتر شرکت های هرمی مورد ضربه اطلاعاتی و امنیتی قرار گرفتند، گفت: در حال حاضر هیچ شرکت هرمی داخلی در کشورمان فعالیت نمی کنند.

به گزارش خبرگزاری شبستان، مدیر مبارزه با شرکت‌های هرمی و کلاهبرداری‌های جمعی وزارت اطلاعات پیش از ظهر امروز شنبه در نشست خبری در مصاحبه با خبرنگاران با اشاره به اینکه وزارت اطلاعات از سال 88 تاکنون با هزار دفتر هرمی، برخورد کرده است، گفت: در حال حاضر 20 شرکت هرمی به طور کامل توسط وزارت اطلاعات متلاشی شد و از این شرکت ها تنها دو شرکت آسو و تلاش گستر ثبت شده بودند، ضمن اینکه دو شرکت کوئست و امگا که دفاتر اصلی آنها در خارج از کشور است، هنوز مشغول فعالیت هستند.

وی با اشاره به اینکه هم اکنون برخی شرکت‌ها همچون شرکت‌های فارکسی که عوامل آنها خارجی هستند به فریب مردم مشغولند و با تبلیغات اغواگرانه و فریب افکار عمومی درصدد جذب سرمایه‌های هموطنان هستند، گفت: سران شرکت‌های فارکسی، خود را کارگزار بورس‌های دنیا معرفی کرده و با دستکاری نرم‌افزارهای معاملاتی و دایورت کردن شماره تلفن‌های خارجی روی تلفن همراه خود، در تلاشند سرمایه‌های افراد را که عمدتاً از قشرهای مرفه جامعه هستند، جذب کنند.
مدیر مبارزه با شرکت‌های هرمی و کلاهبرداری‌های جمعی وزارت اطلاعات با اشاره به اینکه اخیراً عده‌ای سودجو در قالب افراد حقیقی یا حقوقی تحت عنوان مشارکت مالی و سرمایه‌گذاری در فارکسی اقدام به تبلیغات اغواگرانه و فریب افکار عمومی و جذب سرمایه هموطنان کرده اند، تصریح کرد: این افراد با هدایت افکار و اذهان افکار عمومی به محیط تجاری مجازی و غیرحقیقی و با ارائه راهنمایی و مشاوره غلط در تجارت آن‌لاین و با القای ضرر مالی به مالباختگان، اقدام به کلاهبرداری کرده‌اند، لذا در این راستا مراکز قضایی کشور برخورد لازم را به عمل خواهند آورد.
بنابراین گزارش مالباختگان فارکسی (بازار تبادلات ارزی بین‌الملل) می‌توانند بعد از مطالعه نکات زیر به طرح شکایت علیه این افراد اقدام کنند:
1ـ به ازای هر شاکی باید یک شکواییه مجزا تکمیل شود.
2ـ برای ثبت شکایت خود لازم است به سایت اینترنتیwww.judcms.ir/31 مراجعه و پس از تکمیل مراحل ثبت شکواییه در سایت، به دادسرای جرایم رایانه‌ای مراجعه کنید.
3ـ حداقل 24 ساعت پس از تکمیل و چاپ شکواییه طبق راهنمای سایت، قبل از ساعت 12 ظهر به دادسرای جرایم رایانه‌ای مراجعه کنید.
4ـ چاپ و ارائه برگ شکواییه به ازای هر شاکی در زمان مراجعه به دادسرا الزامی است.
5ـ شاکیان باید با در دست داشتن کارت ملی یا شناسنامه و همچنین اسناد و رسیدهای مالی معتبر به دادسرای جرایم رایانه‌ای ناحیه 31 (به نشانی تهران؛‌ خیابان شریعتی؛ مابین خیابان بهار شیراز و سه‌راه طالقانی؛ نبش کوچه فرهاد 2؛ پلاک 22) مراجعه کنند.
6ـ سامانه پیام کوتاه 30007362 نحوه طرح شکواییه از شرکت‌های فارکسی را پس از ارسال کلمه "فارکس یا Forex" به اطلاع هموطنان می‌رساند.
7ـ چنانچه آدرس دقیقی از شرکت‌های فارکسی دارید نشانی آن را به سامانه پیام کوتاه 30006048 ارسال کنید.
8ـ چنانچه هر گونه اطلاعاتی شامل نحوه فعالیت، محل فعالیت، عکس و مانند آن درخصوص شرکت‌های فارکسی دارید که می‌تواند مفید باشد، آن را به info@iranhoshdar.ir ارسال کنید.
مدیر مبارزه با شرکت‌های هرمی و کلاهبرداری‌های جمعی وزارت اطلاعات در ادامه گفت: حسین غفوریان یکی از سرشاخه‌های اصلی شرکت گلدکوئیست که چندی پیش دستگیر شده بود، هم‌اکنون با حکم قطعی قوه قضاییه به 19 سال حبس و 3 میلیون و 700 هزار دلار جریمه نقدی محکوم شده است.

پایان پیام/



 

کد خبر 91558

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha