نباید مطالبات رهبری را به دلیل نبود بودجه پشت گوش انداخت

بنیادی با اعلام مصوبات جلسه کمیسیون آموزش عمومی قرآن گفت: نمی توان سخن رهبری که بر ما واجب است را به دلیل نبود بودجه پشت گوش انداخت.

به گزارش خبرنگار شبستان، محمد بنیادی دبیر کمیسیون آموزش عمومی قرآن کشور با بیان این مطلب که ستاد ملی حفظ قرآن برای عملیاتی کردن مطالبات رهبری بودجه نمانده است گفت: اگرچه هنوز بودجه ای برای اجرای این طرح اختصاص نیافته اما نمی توان سخنان رهبری را که بر ما واجب است به این بهانه پشت گوش انداخت چرا که ما هر جا از سخنان ایشان غفلت کرده ایم بی تردید ضرر دیده ایم.

وی با تعارف حرف زدن را منجر به بر زمین ماندن اجرای مطالبات رهبری دانست و اظهار کرد: وزارت آموزش و پرورش به منظور تحقق این مطالبات بالغ بر یکصد میلیارد ریال هزینه کرده است در حالی که این هزینه و یا راه اندازی ده هزار مدرسه قرآنی به این وزارتخانه ابلاغ نشده است.

بنیادی با ابراز خرسندی از استقبال گسترده دانش آموزان برای مشارکت در اجرای طرح ملی حفظ قرآن تصریح کرد: نه تنها 20 درصد از دانش آموزان بلکه حتی تا 50 درصد از آنها از مدارس 120 هزار گانه تحت پوشش وزارت آموزش و پرورش در اجرای این طرح ثبت کرده اند و تلاش شده تا با پرهیز از موازی کاری از طریق ثبت کد ملی زمینه ارائه آمارهای دقیق فراهم شود.

 

دبیر کمیسیون آموزش عمومی قرآن کشور با تاکید بر لزوم پخش تیزرهای تبلیغاتی برای معرفی و تبیین مسئولیت تمامی دستگاههای زیربط بیان کرد: مبنای کار ستادملی حفظ اطلاع رسانی و آماردهی شفاف و روشن است حتی اگر حرکت ما کند باشد از طرفی می کوشیم سایر دستگاهها همچون وزارتخانه های علوم و بهداشت و نیروهای مسلح نیز در اجرای طرح ملی حفظ قرآن مشارکت داشته باشند.

وی درباره مصوبات بیست و دومین جلسه این کمیسیون اعلام کرد: مشخص شدن نحوه مشارکت دستگاهها، ابلاغ اجرای طرح از سوی دستگاههای مشارکت کننده، تبلیغات عمومی و بسیط توسط آنها، دریافت گزارش از وزارتخانه های علوم و بهداشت، ارایه لگوی هر نهاد در اجرای این طرح برای درج در پایگاه اطلاع رسانی وزارت آموزش و پرورش از مهمترین این مصوبات است.

بنیادی خاطرنشان کرد: ارایه گزارش صریح از سوی دستگاهها تنها درباره طرح حفظ قرآن، انتخاب عنوان نور برای این طرح ملی و اتفاق نظر بر انتخاب رسم المصحف مرکز تبع و نشر قرآن در ارایه آموزش ها حتی برای روشن دلان از دیگر مصوبات این جلسات با حضور نمایندگان دستگاههای عضو محسوب می شود.

 

بنابراین گزارش محمد انجم شعاع مدیرعامل اتحادیه کشوری موسسات مردمی قرآنی نیز در ادامه این جلسه با اعلام آمادگی موسسات تحت پوشش این اتحادیه برای مشارکت در اجرای طرح ملی حفظ گفت: ما می توانیم با توانمندی های موجود از جمعیت 10 میلیون مدنظر مقام معظم رهبری یک میلیون نفر تحت آموزش قرار دهیم اما این امر مستلزم ارایه منوی روشن برای همکاری است.

وی با بیان این مطلب که ثبت نام های انجام شده با نظارت اتحادیه نیز باید به آمارهای وزارت آموزش و پرورش لینک شود عنوان کرد: البته باید سرانه حمایتی نیز مشخص شود تا بتوان با ابلاغ به موسسات زمینه همکاری آنها در اجرای این طرح را فراهم کرد.

انجم شعاع یادآور شد: اتحادیه و موسسات تحت پوشش آن می توانند در صورت بهره مندی از حمایت ها و راهکارهای لازم در زمان بندی 5 ساله یک میلیون حافظ را تربیت کرده و به جامعه تحویل دهند.

این گزارش می افزاید: محمدحسین محمدزاده مدیر شبکه رادیویی قرآن نیز در این نشست با اشاره به کثرت جمعیت تحت پوشش وزارت آموزش و پرورش گفت: اگر بخواهیم صفر تا صد این جمعیت را تنها به آموزش و پرورش واگذار کنیم نقش دیگر دستگاهها به حاشیه می رود بنابراین بهتر است با ایجاد بستر رقابتی تمرکز را از این وزارتخانه خارج کرده و توانمندی دیگر دستگاهها را نیز مورد استفاده قرار دهیم.

 

وی با اشاره به تدوین طرح های برون و درون سازمانی رسانه ملی در امر حفظ قرآن بیان کرد: طی جلسه ای با حضور نمایندگان معاونت های سازمان صداوسیما دبیران شورای معارف صداوسیما و قائم مقام رسانه ملی استقبال بالایی در هر دو عرصه صورت پذیرفته اما بر انتخاب عنوانی خاص برای این طرح تاکید شده است.

محمدزاده ادامه داد: قرآن حافظان و طرح ملی حفظ نور دو پیشنهاد سازمان صداوسیما برای اطلاق بر این طرح ملی است تا بتوان با تبلیغات گسترده زمینه حضور حداکثری مردم در اجرای این طرح را فراهم کرد.

شایان ذکر است بیست و دومین جلسه کمیسیون آموزش عمومی قرآن کشور شنبه 26 آذر با حضور نمایندگان دستگاههای مختلف در وزارت آموزش و پرورش برگزار شد.

پایان پیام/
 

کد خبر 91557

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha