مردم گیل و تالش به پویش «هرخانه یک جشن نیمه شعبان» پیوستند

همزمان با میلاد منجی عالم بشریت مردمان گیل و تالش به پویش «هرخانه یک جشن نیمه شعبان» پیوستند.

خبرگزاری شبستان_گیلان، مائده فلاحتکارضیابری: همه ساله در نیمه شعبان شاهد مراسم و جشن‌های مختلف در امامزادگان، اماکن مذهبی، مساجد و حسینه‌ها بودیم و برخی جوانان با برپا کردن چادرهایی در مناطق پر ترافیک شهر اقدام به پخش شیرینی و شکلات در بین مردم می‌کردند.

 

سال‌های گذشته شیفتگان اهل بیت عصمت و طهارت(ع) با حضور در مساجد و امامزادگان و خواندن نماز جماعت و نجوای دسته جمعی دعای فرج برای ظهور حضرت ولیعصر(عج) دعا می‌کردند اما این نوع جشن‌ها امسال با دستور ستاد مقابله با کرونا ممنوع شد و با توجه به شیوع بیماری کرونا و عدم برگزاری جشن نیمه شعبان مردمان استان گیلان از گیل و تالش به پویش «هرخانه یک جشن نیمه شعبان» پیوستند.

 

مطابق با این پویش، همه علاقه‌مندان به امام زمان(عج) جشن تولد امام عصر و زمان خودشان را به صورت خانوادگی برگزار کرده و تصاویری از آن را در صفحات اجتماعی انتشار داده‌اند.

 

عاشقان مهدی موعود با تزئین منازل و برگزاری جشن میلاد آن حضرت در خانه‌هایشان ارادت قلبی خود را به اهل بیت عصمت و طهارت(ع) نشان دادند و جشن خانگی کوچکی را برگزار کردند. برخی از منازل با نوشتن تبریک میلاد با سعادت امام زمان(عج) بر روی یک کاغذ و چسباندن به آسانسور منزل و قرار دادن یک پلاستیک شکلات این جشن را برپا کردند.

 

مردمان گیل و تالش با برگزاری این برنامه‌ها میلاد حضرت ولیعصر(عج) را جشن گرفته و برای تعجیل در ظهور حضرت و رفع بیماری کرونا از ایران اسلامی دعا کردند.

 

در این راستا با چند تن از مردمانی که این روز فرخنده را در منزل‌هایشان جشن گرفته‌اند به گفت‌وگو پرداخته‌ایم:

«زهراسادات صالحی» با تبریک میلاد با سعادت منجی عالم بشریت اظهار کرد: هر سال همراه همسرم در جشن نیمه شعبان حضور پیدا می‌کردم اما امسال به دلیل ویروس کرونا و عدم برگزاری جشن نیمه شعبان، این جشن را در منزلم برپا کردم.

 

این شهروند صومعه‌سرایی با بیان اینکه نخستین جشن میلاد غریبانه امام زمانمان برگزار شد افزود: در این شب و روز فرخنده دل هر شیعه‌ای برای ظهور هر چه سریع‌تر امام زمانش می‌تپد.

 

وی با بیان اینکه قطعا امسال جشن‌ها معنوی‌تر از سال‌های قبل برگزار شده است گفت: امید است این جشن‌ها و دعاها ختم به فرج امام زمانمان شود تا هر چه زودتر بتوانیم خادمی ولی عصرمان را کنیم.

 

یکی از شهروندان ماسالی با چسباندن کاغذ تبریک و گذاشتن یک پلاستیک شکلات در آسانسور تصریح کرد: ما بچه هیئتی‌ها هیچ‌وقت دست از برنامه‌های ملی و مذهبی خود بر نمی‌داریم.

 

وی خاطرنشان کرد: اگر چه کرونا باعث شد تا جشن‌های میدانی برگزار نشود اما مطمئنا کاری کرد تا اگر سال‌های گذشته عده‌ای در جشن‌ها شرکت نمی‌کردند اما اکنون با جشن خانگی آنها هم در جشن میلاد امام زمان(عج) شریک شدند.

 

این جوان ماسالی اظهار کرد: همان‌طور که هر خانواده برای تولد هرکدام از اعضا، اقدام به تهیه و تدارک جشن کرده و فعالیت‌های مختلفی اعم از تزیین منزل، تهیه کیک و هدیه را در اولویت قرار می‌دهد، در طرح «هرخانه یک جشن نیمه شعبان»  نیز جشن تولدی برای حضرت برگزار می‌شود که طی آن علاوه بر ایجاد شادی میان اعضای خانواده، زمینه‌های تربیتی و آشنایی کودکان با معارف مهدوی فراهم می‌شود.

«زکیه بایرامی» با بیان اینکه ما هم همزمان با شب نیمه شعبان برای میلاد آقاجانمان در منزل جشن کوچکی برپا کردیم افزود: با چراغانی کردن محیط خانه فضایی معنوی از جشن نیمه شعبان را ایجاد کردیم.

 

این شهروند رشتی با بیان اینکه ما هم در آسانسور منزل اقدام به گذاشتن تبریک میلاد، پلاستیک شکلات و یک دسته گل کردیم گفت: هدف از برگزاری جشن میلاد امام زمان(عج) آن هم به صورت خانگی، اظهار ارادت و عشق به مولا است.

 

وی تصریح کرد: در این جشن برای ظهور امام عصر(عج) و شفای بیماران، سلامتی و سعادت مردم کشورمان دعا کردیم.

 

آری، همه ساله در سالروز تولد منجی میلاد بشریت به مناسبت ۱۵ شعبان در هر کوچه و خیابان شهرها و روستا توزیع شربت، شیرینی و شله زرد برپا بود، ترافیک و صدای بوق خودروها در سطح شهر غوغایی برپا می‌کرد و دل‌های کوچک و بزرگ هر خانواده‌ای را به سمت بیرون از خانه و تماشای منظره‌هایی از شادی و پایکوبی پرواز می‌داد اما امسال کرونا کاری کرد که هر کوچک و بزرگ و زن و مردی برای امام زمانشان جشن کوچکی در منازلشان برپا کنند.

کد خبر 914445

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha