به گزارش خبرگزاری شبستان از خرم آباد، « سید امین قاسمی» امروز(20 فروردین) در جمع خبرنگاران، افزود: تلاش برای تحقق شعار سال بستر شکوفایی اشتغال، تولید و اقتصاد است.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی لرستان با اشاره به اهمیت بهره برداری از ظرفیت های بومی در راستای تحقق شعار سال، بیان کرد: بهره برداری از ظرفیت هایی چون صنایع دستی و احیای این حوزه می تواند در تقویت تولید و اشتغال بسیار موثر باشد.
وی با اشاره به برنامه های این اداره کل در حوزه صنایع دستی بیان کرد: احیای صنایع دستی طی سال های اخیر مورد توجه قرار گرفته است.
قاسمی از برگزاری 29 دوره آموزشی در حوزه صنایع دستی در استان طس سال گذشته خبرداد و بیان کرد: در سال 98 بالغ بریک هزار و 258 هنر آموز در دوره های آموزشی صنایع دستی استان لرستان شرکت کرده اند.
وی ابرراز کرد: این دورههای آموزشی به صورت ۴ دوره سه ماهه در سطح ۱۱ شهرستان و روستاهای استان برگزار شده است.
قاسمی با بیان اینکه هزار و ۲۵۸ هنرآموز و دو هزار و ۳۸۹ هنرجو در این دورهها شرکت کرده اند، افزود: شرکت کنندگان در این کلاسها با فنون گلیم بافی، چرم دست دوز، ماشته بافی، جاجیم بافی، صنایع چوب، پاپیه ماشه (کاغذسازی سنتی)، قلمزنی، خراطی چوب، تراش سنگهای قیمتی و نیمه قیمتی، سوزن دوزی، چوغا بافی، ورشوسازی، منبت کاری و حصیر و کپو بافی آشنا شدند.
قاسمی در ادامه به برگزاری ۶ دوره آموزشی شاغلین صنایع دستی با شرکت ۱۹۷ اشاره و بیان داشت: در این مدت اعضای خوشه بافت استان نیز دورههای آموزش رنگرزی و ریسندگی سنتی را پشت سر گذاشتند.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی لرستان اظهار کرد: تهیه و تدوین استاندارد آموزشی در رشتههای ماشته و گلیم بافی با همکاری آموزش و پرورش استان و برگزاری ۳ تور آموزشی برای اعضای خوشه بافت استان در استانهای فارس، قم و ایلام از دیگر اقدامات صورت گرفته در حوزه آموزش صنایع دستی لرستان در سال ۹۸ بوده است.
نظر شما