به گزارش خبرگزاری شبستان از ارومیه، این روزها برای مردم ایران و البته برای مردم جهان بسیار سخت و سنگین می گذرد.
با دشمنی می جنگیم که بیصداست و به چشم دیده نمی شود و اگر ساده از کنارش بگذریم به راحتی جان عزیزانمان را خواهد گرفت.
جنگ و جهاد همیشه در میدان مبارزه و جبهه ها نمود پیدا نمی کند، گاهی تلاش یک زن برای استحکام پایه های خانواده جهاد محسوب می شود و امروز کادر درمان ما کفن پوشان در برابر این دشمن خاموش با در دست گرفتن جان خود مبارزه و جهاد می کنند.
کانون های مساجد در راستای بازگرداند رویکرد اصلی مساجد در ایران که متاسفانه در سایه بی توجهی به انزوا کشیده شده بود و البته برای شبیه خون فرهنگی تاسیس شد و خوشبختانه امروز توانسته است به یکی از مطرح ترین قطب های فرهنگی در کشور تبدیل شود.
کانون های مساجد بنا بر اضطرارهای موجود در کشور همواره برای یاری رساندن به مسئولان و مردم پا در رکاب است و در این روزهای سخت کرونایی نیز اعضای فعال کانون های مساجد به یاری کادر سلامت و بهداشت و درمان شتافته اند.
در روزهای که تعدادی بی وجدان اقدام به احتکار ماسک و دستکش یکبار مصرف کرده و با اینکه شاهد مرگ ناشی از کمبود اقلام بهداشتی بودند، دنبال سود و منفعت مالی حرام می گشتند، عده ای جوان مسجدی و کانونی آستین های همت خود را بالا زده و با ابتدایی ترین امکانات موجود به یاری مردم و مسولن سلامت شتافتند.
کارگاه کوچکی درمرزی ترین نقطه آذربایجان غربی زیر نظر جوانان «کانون مهدویت» مسجد جامع بازرگان با تغییر رویکرد خود از تولید پوشاک به تولید ماسک پرداخته و دست یاری به سوی کادر بهداشت و درمان و قهرمانان عرصه سلامت دراز کردند.
در کارگاه نیکان البسه بازرگان، اتفاقات بزرگی در حال وقوع است.
«امین علی پور»، مسئول کانون فرهنگی و هنری مهدویت مسجد جامع بازرگان با بیان اینکه که صفر تا صد کار اعم از سرمایه گذاری و تجهیزات به همت کانون فرهنگی و هنری مساجد انجام شده است، گفت: این تولیدی از سال 97 با 3 نفر نیرو فعالیت اقتصادی خود را آغاز کرد.
وی افزود: در اوایل سال 98 این کارگاه کوچک توانسته بود با 13 نیروی مسجدی با تمام قوا به سمت تولید و وارد شدن به چرخه اقتصادی قدم بردارد.
این مسئول با بیان اینکه امروز با توجه به نیاز بازار در این کارگاه ماسک بهداشتی تولید می شود، تصریح کرد: روزانه 4هزار ماسک در این کارگاه تولید شده و در اختیار شبکه بهداشت و درمان شهر بازرگان قرار می گیرد.
وی خاطرنشان کرد: با تغییر موقت کاربری این کارگاه جوانان مسجدی با دوشیف کار به تولید ماسک بهداشتی مشغول هستند که به زودی شیف شب نیز راه اندازی می شود.
علی پور با اشاره به چشم انداز های آتی که برای این کارگاه مسجدی ترسیم شده است، گفت: امیدواریم در آینده نزدیک بتوانیم با حمایت هایی که از طرف مسولان قول اجرای آن داده شده است برای 2هزار نفر اشتغال زایی داشته باشیم.
مسئول کانون فرهنگی و هنری مهدویت مسجد جامع بازرگان ادامه داد: اکنون ۳۰ نفر نیرو با بیمه و دستمزد منطبق با قانون کار در این کارگاه مشغول به کار هستند.
کارگاهی جدید التاسیس و چرخکارانی با دل های بزرگ که در این روزهای سخت احساس مسئولیت کرده و با امکانات موجود برای کمک به مردم، کادر درمان و مسئولان حوزه بهداشت پای کار آمده اند.
گاهی دنیا طلبی های پوچ و بی اساس، احساس و مروت را در دلها خاموش می کند و خیال میکنیم که با سود چند روزه می توانیم آینده زیبایی را داشته باشیم، غاقل از آنکه بار کج هم به منزل نمی رسد و هم صاحب بار را به یک نیستی بی انتها می کشاند.
تعدادی دست به احتکار می زنند و تعدادی کارگاه پوشاک را تعطیل کرده و برای تامین نیاز امروز مردم تغییر کاربری می دهند و در این روزهای سخت برای مردم در خانه نمی مانند و با حضور در کارگاه امنیت بهداشتی مردم را تامین می کنند.
منطقه آزاد ماکو نیز بنا بر وظیفه ذاتی خود از کارگاه های کوچک که برای تامین اقلام بهداشتی فعالیت دارند، حمایت می کند.
«عبدالرحیمی»، مدیر عامل سازمان منطقه آزاد ماکو نیز گفت: تامین مواد اولیه برای این کارگاه ها در دستور کار ما قرار دارد.
این مسئول اضافه کرد: مجوز های لازم در راستای فعالیت و تغییر کاربری نیز بلافاصله به صورت اضطراری صادر می شود تا بتوانیم گامی هرچند ناجیز برای قدردانی از کادر بهداشت و درمان برداریم.
وی با بیان اینکه فعالیت این واحد های تولیدی برای رفع نیزا های ضروری است، تصریح کرد: این کارگاه های کوچک مورد حمایت سازمان قرار می گیرند.
گفتنی است، به زودی قرار است لباس های بیمارستانی نیز در این کارگاه کانونی تولید شود.
کانون های مساجد به عنوان سنگر های فرهنگی همواره دوشادوش مسجد تا امروز توانسته است در جبهه مردم داری دینی به خوبی بدرخشد.
گزارش از زیبا کیومرثی
نظر شما