نماز اول وقت مهم‌ترین اولویت زندگی شهید کارگر

شهید علیرضا کارگر که در بهار متولد و در همین ماه نیز به شهادت رسید، مهم‌ترین اولویت زندگی خود را اقامه نماز اول وقت قرار داده و حضور در مساجد را به همه نزدیکان خود توصیه می‌کرد.

به گزارش خبرگزاری شبستان:  هم‌زمان با سومین روز از بهار طبیعت در سال 1341، جوانه وجود شهید علیرضا کارگر در روستای فراغه شهرستان ابرکوه جوانه زد.

 

او که دومین فرزند خانواده بود پس از طی دوران کودکی، برای کسب علم و دانش راهی یک مدرسه ابتدایی در روستا شد و سپس برای گذراندن مراحل تحصیلی بالاتر راهی شهرستان لار و آباده شد.

 

علیرضا دوره دبیرستان را که به پایان رساند به دانش‌آموختگی ارتش راه پیدا کرد و به‌عنوان سرپرست آموزشگاه بی‌سیم و مخابرات، در مسجدسلیمان مشغول خدمت شد.

 

شهید کارگر که از دوران کودکی به حضور در مسجد و شرکت در مراسم‌های مذهبی از جمله تاسوعا و عاشورا بسیار علاقه داشت، فردی انقلابی بود که همیشه حضورش در نمازهای جماعت، نماز جمعه، راهپیمایی  و پخش اعلامیه، پررنگ بود.

 

از جمله اولویت‌های زندگی علیرضا، نماز اول وقت و همچنین نماز شب بود که سعی می‌کرد هم خودش این دو امر را به خوبی انجام دهد و هم به دیگران توصیه می‌کرد که مسجد را رها نکرده و همیشه به سخنان امام راحل(ره) نیز پایبند باشند.

 

او به تمام اعضای خانواده و اقوام علاقه داشت ولی شهید غلامعلی فلاح که پسر عمه وی بود و در سال 59 به شهادت رسیده بود را بسیار دوست می‌داشت. اوقات فراغتش با مطالعه کتاب‌های دکتر شریعتی، نهج‌البلاغه، قرآن و توضیح المسائل سپری می‌شد.

 

علیرضا آن‌قدر به نوع‌دوستی و کمک به فقرا اهمیت می‌داد که وقتی در مسجدسلیمان خدمت می‌کرد، با حقوق ناچیزی که هرماه می‌گرفت، علاوه بر کمک به فقرا و نیازمندان، خانه‌های آنان را نیز تعمیر می‌کرد و همیشه با دست‌پر به آنان سر می‌زد.

 

سرانجام دوران خدمت به در آموزشگاه بی‌سیم و مخابرات مسجدسلیمان به پایان رسید و علیرضا می‌بایست به شهرضا منتقل شود. تنها پنج روز دیگر تا پایان خدمت او در مسجدسلیمان باقی مانده بود که یک‌شب در آسایشگاه خبر آغاز عملیات بیت‌المقدس (آزادسازی خرمشهر) را شنید و به دوستانش پیشنهاد داد که قبل از انتقال به شهرضا، در این عملیات شرکت کنیم.

 

در نهایت او با 400 نفر از بچه‌های آموزشگاه در عملیات آزادسازی خرمشهر شرکت کرد که از این تعداد 20 نفر به شهادت رسیدند که اسم علیرضا نیز در لیست شهدا قرار گرفت.

 

آری بهاری که روزی شاهد شکفتن غنچه وجود علیرضا بود، شهادتش در راه وطن را نیز گواهی داد.

 

شهید علیرضا کارگر در تاریخ 22 اردیبهشت‌ماه سال 1361 به آرزوی دیرینه خود رسید و نکته حائز اهمیت این است که او دانش‌آموخته ارتش بود، اما در عملیات بیت‌المقدس به‌عنوان یک بسیجی شرکت کرد و به شهادت رسید.

 

 

 

منبع: خبرگزاری فارس

 

 

کد خبر 912404

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha