مدیرکل آموزش و پرورش استان زنجان در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در زنجان با اشاره به تدابیر صورت گرفته در وزارت آموزش و پرورش در خصوص پیشگیری از ویروس کرونا و ادامه آموزش های دانش آموزان در فضای مجازی گفت: طبق تصمیمات کلان وزارتی مقرر شد چهار پیام رسان داخلی در حوزه آموزش مجازی به کار گرفته شوند و مدیران مدارس با مراجعه به سامانه سناد یکی از آنها را به عنوان بستر آموزش مجازی انتخاب نمایند.
ابراهیم رفیعی ضمن تاکید بر تسریع در فرایند اطلاع رسانی و بسترسازی شبکه اجتماعی دانش آموزان (شاد) افزود: طبق آمار احصا شده در خصوص ثبت نام مدارس، ضروری است فعالیت های جدی در این زمینه ادامه یافته و مدارس جا مانده از ثبت نام در این زمینه هم اقدام کنند.
وی فعالیت عملیاتی شبکه شاد را از روز شنبه 16 فروردین اعلام کرد و گفت: بایستی مردم را در آموزش های شبکه شاد همراه خود کنیم و اطلاعات لازم را در اختیار آنان قرار دهیم و از تمام توان رسانه ای هم استفاده کنیم.
مدیرکل آموزش و پرورش استان زنجان ضمن تشریح نحوه فعالیت شبکه اجتماعی دانش آموزان در فضای مجازی تصریح کرد: اولویت اصلی ما تشریح فعالیت های صورت گرفته و نحوه فعالیت شبکه شاد می باشد و در این زمینه ممکن است موانعی هم پیش بیاید ولی به تدریج تمامی آن موانع برطرف خواهد شد.
وی هدف اصلی راه اندازی شبکه شاد را نظام مند کردن آموزش در فضای مجازی خواند و افزود: هدف از راه اندازی شبکه شاد، نظام مند ساختن آموزش در فضای مجازی به عنوان یک ابزار ایمن، برنامه ریزی شده و متمرکز است و با این ابتکار تمامی مدارس و معلمان از بستر مشترکی بهره مند خواهند شد.
رفیعی یکی از مهمترین وظایف آموزش و پرورش را بسترسازی برای آموزش رایگان دانش آموزان عنوان کرد و ابراز داشت: نقد و نظر پیرامون یک موضوع و مراحل اجرای آن موضوع، دو مقوله قابل توجه هستند و ما در مواجهه با یک موضوع بایستی با بررسی علمی و مستدل اقدام کنیم.
مدیرکل آموزش و پرورش استان زنجان تحولات پیش آمده در فضای مجازی در خصوص آموزش را مهم خواهد و افزود: این تحولات کم کم تبدیل به ساختار شده اند و شرایط فعلی کشور، تجربه بدیعی است که رخ داده و باید راهکارهای علمی و عملیاتی ارائه و اجرا شده و دانش آموزان و خانواده ها در نهایت آرامش، امر آموزش را پیگیری کنند.
نظر شما