به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از سمنان، «مظفر محمد خانی» در نشست از طریق فضای مجازی با خبرنگاران گفت: بیش از ۳۱۲ هزار و ۸۰۰ نفر از دهم اسفندماه تا دهم فروردینماه سال جاری در ایستگاهها تب سنجی ورودی ها وخروجی ها پایش سلامت شدند.
مدیرعامل جمعیت هلال احمراستان سمنان با بیان اینکه در ۳۰ نقطه استان سمنان و به خصوص ورودی و خروجی شهرهای استان با همراهی ناجا و شبکه بهداشت و درمان ،ایستگاه غربالگری و پایش سلامت برپا شده است اضافه کرد: این پایگاه ها با هدف عدم شیوع بیشتر ویروس کرونا و انتقال آن راه اندازی شده اند.
وی با اشاره به اینکه ۳۴۴ نفر از افراد تب سنجی شده که دارای علائم مشکوک به کرونا بودند به پایگاههای درمانی اعزام شدند اظهار کرد: یک هزار و ۴۵۹ داوطلب و نیروی انسانی جمعیت هلال احمر کار تب سنجی از مسافران و مردم را در ورودی و خروجی شهرهای استان انجام دادند.
محمدخانی بیان کرد: تاکنون بیش از ۶۴ هزار و ۴۰۰ بروشور آموزشی در خصوص ویروس کرونا در پایگاههای غربالگری و تبسنجی بین مردم توزیع شده تا با خطرات و راههای انتقال و جلوگیری از ویروس کرونا آشنا شوند.
مدیرعامل جمعیت هلال احمراستان سمنان همچنین از اجرای طرح هاتفان امید دراین استان خبر دادوگفت: خانههای مددکاری اجتماعی با سامانه تلفنی ارائه مشاوره «هاتفان امید» به ارتقاء سلامت و کاهش اضطراب ناشی از همهگیری کرونا در جامعه کمک کرده و در روزهای نگرانی از کرونا به شما مشاوره میدهند.
وی طرح «هاتفان امید» را یکی از طرح هایی با رویکرد روانشناسانه عنوان کردواذعان داشت: این طرح با هدف حمایت روانی از خانوادههای درگیر با بیماری کرونا و در راستای کمک به جامعه پزشکی و کادر بهداشت و درمانی آغاز شده است.
به گفته وی در قالب این طرح با بیماران کرونایی یا آنان که بستگانشان به خاطر بیماری کرونا فوت کرده اند، ارتباط برقرار شده و حمایت روانی از آنان به عمل آید.
محمدخانی، استرس و اضطراب را از نگرانیهای خانوادهها در مواجه با ویروس کرونا برشمرد و افزود: از آنجائی که استرس علاوه بر تضیعف سیستم ایمنی بدن، احتمال آلوده شدن فرد به بیماری کرونا را قوت میبخشد، روانشناسان در این طرح مشاورهای با ارائه راهکارها، نحوه غلبه بر اضطراب و استرس و نیز مقابله و برخورد با بیماری کرونا را به خانوادهها آموزش میدهند.
نظر شما