مشروح مراسم گرامیداشت شهدای سلامت و درگذشتگان کرونا

ویژه برنامه گرامیداشت شهدای مدافع سلامت و درگذشتگان ویروس کرونا در آستان مقدس حضرت عبدالعظیم(ع) برگزار شد.

به گزارش خبرنگار گروه قرآن و معارف خبرگزاری شبستان،  ویژه برنامه گرامیداشت شهدای مدافع سلامت و درگذشتگان ویروس کرونا امروز پنج‌شنبه ۱۴ فروردین در آستان مقدس حضرت عبدالعظیم(ع) برگزار شد.

 

بر اساس این گزارش، در ابتدای مراسم سوره‌های یاسین و الرحمن به صورت جمعی توسط جمعی از پزشکان قاری قرآن تلاوت شد.

 

در ادامه مراسم خانواده شهید مدافع سلامت دکتر مهدی وریجی به بیان خاطراتی درباره این شهید بزرگوار پرداختند. در بخش دیگری از مراسم حاج مرتضی طاهری مداح مشهور کشورمان به روضه‌خوانی، مداحی و مرثیه سرایی پرداخت.

 

همچنین در بخش دیگری از مراسم دکتر علیرضا مرندی، رئیس فرهنگستان علوم پزشکی طی سخنانی گفت: امروز پرسنل بیمارستان اعم از پزشکان و پرستاران همه  در خط مقدم مقابله با کرونا قرر دارند.

 

وی افزود: پزشکان و پرستاران یک عمر درس خواندند که به مردم خدمت رسانی کنند؛ متاسفانه برخی از آنها گرفتار بیماری کرونا می‌شوند.

 

مرندی با بیان اینکه لطف الهی انقلاب اسلامی را به پیروزی رسانده است، عنوان کرد: امروز همه اقشار جامعه جان، مال و آبروی خود را در طبق اخلاص گذاشتند که همچون دوران دفاع مقدس در مقابله با ویروس کرونا پیروز شویم.

 

رئیس فرهنگستان علوم پزشکی بیان کرد: جهادگران سلامت تا امروز ۷۰ میلیون نفر از مردم کشورمان را غربالگری کردند که بسیار مهم است؛ شبکه بهداشت و جهادگران سلامت حتی در نقاط محروم برای غربالگری حضور دارند.

 

وی تاکید کرد: در این زمان اوج ایثارگری زمان دوران دفاع مقدس را مشاهده کردیم، امروز ایثار و فداکاری برخی به ویژه شهدایی که که خانواده و عزیزان خود را ندیده رحلت کردند، قابل توجه است.

 

مرندی ادامه داد: تا امروز مردم ما برای در خانه ماندن به ویژه در روز طبیعت همکاری بسیار خوبی داشتند که باید قدردانی شوند، وزیر محترم، کارکنان ایشان، ستاد مبارزه با کرنا، طلاب، دانشجویان، بسیجی‌ها شبانه روز زحمات زیادی می‌کشند که به مردم خدمات لازم را بدهند که امیدوارم به لطف الهی در کنار رعایت احتیاط های لازم کرونا را شکست دهیم.

 

در ادامه این مراسم حجت‌الاسلام والمسلمین علیرضا پناهیان استاد حوزه و دانشگاه نیز طی سخنانی گفت: امیرمومنان امام علی(ع) در کلامی ما را سفارش می‌کنند که فرصت‌های خود را از دست ندهیم.

 

وی با بیان اینکه فرصت‌ها همچون ابرها در حال عبور هستند، تاکید کرد:‌ مهمترین نوع استفاده از فرصت‌ها زمانی است که تهدیدها را به فرصت تبدیل کنیم با توجه به اینکه می‌دانیم مشکلات در زندگی انسان‌ها امری قطعی است.

 

حجت‌الاسلام والمسلمین پناهیان با بیان اینکه امروز محدودیت‌های فراوانی ایجاد و تجمعات و هیات‌های مذهبی تعطیل شدند، اظهار کرد: ما باید بتوانیم این وضعیت دشوار را به فرصت تبدیل کنیم و از مشکلات به وجود آمده وجوه باارزشی را خارج کنیم این عمل نزد خدا باارزش است.

 

این استاد حوزه و دانشگاه با بیان اینکه اولیاء الهی همواره تهدیدها را به فرصت تبدیل کرده و از آن استفاده کردند، ابراز کرد: امام حسین(ع) و حضرت زینب(س) کربلا را که تهدیدی برای نابودی دین بود به فرصت تبدیل کردند حضرت زینب(س) در اسارت سبب بقای قیام امام حسین(ع) شدند.

 

وی افزود: در تاریخ انقلاب اسلامی ایران امام و مردم مومن و انقلاب کشورمان جنگ را که صدمات فراوان دارد به فرصت تبدیل کردند؛ امام راحل همواره بر خوبی‌های جنگ و فرصت‌های آن تاکید می‌کردند و می‌فرمودند که جنگ از الطاف خفیه الهی است.

 

حجت‌الاسلام والمسلمین پناهیان با بیان اینکه امروز در مقابل تحریم‌ها و این بیماری که مشکلاتی را برای مردم جهان ایجاد کرده باید فکر کنیم که چگونه می‌توان آن را برای یک ملت به فرصت تبدیل کرد، گفت: امروز بین ملت‌ها و دولت‌ها فرصت فداکاری، همدلی، مواسات و کار ایجاد شده است؛ توجه خاص به مسائل علمی و پزشکی فرصت‌هایی است که پدید آمده است.

 

استاد حوزه و دانشگاه افزود: در مقابل بحران کرونا نباید درمانده شد و باید از این فرصت استفاده کرد همانگونه که نیروهای مسلح و نیروهای جهادی در خدمت مردم قرار گرفتند ما نیز به فداکاری و خدمت بر مردم توجه خاص داشته باشیم.

 

وی با اشاره به فرصت دیگر در خانه ماندن، بیان کرد: فرصت عبادت در ماه شعبان از دیگر فرصت‌های پیش آمده است که می‌توان از آن استفاده کرد، پیامبر(ص) در ماه شعبان بر جسم خود سخت می‌گرفتند و به روزه، نماز و عبادت می‌پرداختند.

 

حجت‌الاسلام والمسلمین پناهیان ادامه داد: فرصت خدمت به همسایگان و یکدیگر از دیگر فرصت‌ها در این ایام است زیرا دلهای مردم به خدا و یکدیگر نزدیک تر شده است، همچنین زمان برای عبادت یا توجه به مرگ و قیامت بیشتر شده است. این فرصت‌ها زمان خوبی برای افزایش معنویت، محبت بین مردم، معرفت، تفکر در قرآن و دعاهای ائمه معصومین(ع) است.

 

استاد حوزه و دانشگاه با بیان اینکه در این شرایط ما از نظر فرهنگی دچار مشکل نمی‌شویم، اظهار کرد: باهمدلی و همگرایی ایجاد شده در حالی که کمترین حضور قوه قهریه در آن حضور دارد علامت رشد است، در این بحران درماندگی معنا ندارد، ما می‌توانیم این دوران را همچون دوران دفاع مقدس به خاطرات خوب و فوق‌العاده زیبا تبدیل کنیم.

 

وی با بیان اینکه مهمترین معرفت این ایام معرفت به حضرت ولی‌عصر(عج) و توجه به ظهورایشان است، ابراز کرد: سحرها از دعا غافل نشوید، به ویژه به دعای عهد توجه خاص داشته باشید،‌ امام راحل در وصیت‌نامه خود درخواست کرده بودند که پس از رحلت ایشان دعای عهد را چهل روز به نیابت از طرف ایشان بخوانند؛ یاد حضرت ولی‌عصر(عج) متناسب با این ایام است.

 

حجت‌الاسلام والمسلمین پناهیان در پایان با تشکر و قدردانی از همه پرسنل پزشکان و پرستاران که در خط مقدم مقابله با ویروس کرونا قرار دارند، خاطرنشان کرد: همه با هم تلاش کنیم با مواسات، خدمت و برادری دست در دست یکدیگر کسی در بین ما درمانده باقی نماند.

 

یادآور می شود، با توجه به تدابیر و اقدامات پیشگیرانه در خصوص شیوع ویروس کرونا این برنامه بدون حضور زائران و مستمعین و علاقه مندان برگزار شده و از شبکه قرآن سیما پخش زنده داشت.

 

 

کد خبر 911647

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha