ارتقای زیر ساخت ها مهم ترین راه رفع محرومیت در لرستان است

استاندار لرستان با تاکید بر ضرورت ارتقای زیرساخت ها در این استان گفت: فراهم شدن زیرساخت ها عامل اصلی رشد و توسعه پایدار لرستان است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از لرستان، دکتر حبیب الله دهمرده استاندار لرستان شب گذشته (23 آذر) در جمع مردم بخش کونانی شهرستان کوهدشت گفت: عامل اصلی برای رشد و توسعه پایدار وجود زیرساخت های مانند راه، راه آهن، فرودگاه، آب و امکانات رفاهی و خدماتی است که لرستان به دلیل ضعف شدید دراین حوزه دچار محرومیت های زیادی شده است.


وی افزود: درصورت هموار شدن مسیر توسعه برای سرمایه گذاری بخش خصوصی، در چند سال آینده شاهد رشد و پیشرفت چشمگیر لرستان خواهیم بود.


دهمرده اظهار داشت: بزرگترین دغدغه و هدف مجموعه مدیریت اجرایی استان لرستان تلاش برای عمران و آبادانی استان و تامین رفاه و آسایش مردمان انقلابی و ولایتمدار این دیار است.


وی با بیان اینکه مردم باید بدانند که مشکلات و محرومیت های موجود دراین استان یک شبه ایجاد نشده، که بتوان آنها را یک شبه در مدت زمانی کوتاه برطرف کنیم، اظهار داشت: لرستان به دلیل بی توجهی های شدید حکومت طاغوت و تحمیل هشت سال جنگ به کشور دچار یک سری عقب ماندگی های گسترده شده که رفع این کمبودها و توسعه و آبادانی استان، مستلزم یک کار علمی، بلند مدت و زیربنایی است.


دهمرده تصریح کرد: اجرای طرح های بزرگ عمرانی و زیربنایی که به طور طبیعی در دراز مدت به نتیجه خواهند رسید تنها راهکار علمی و اساسی توسعه همه جانبه لرستان است که این مهم با جدیت در دستور کار مدیریت ارشد اجرایی استان لرستان قرار دارد.


استاندار لرستان بیان داشت: آغاز عملیات اجرایی سه طرح مهم عمرانی راه آهن دورود - خرم آباد - اندیمشک، راه آهن دورود - بروجرد - ملایر و آزادراه خرم آباد - اراک با حضور رییس جمهوری اسلامی ایران از جمله اقدامات مهم مدیریت اجرایی استان در راستای تامین و توسعه زیرساخت ها برای عمران لرستان است.


وی با اذعان به اینکه این اقدام ، طرحی کارشناسی شده و حرکتی زیربنایی برای آبادانی استان و رفاه مردم لرستان است، تصریح کرد: این طرح های مهم عمرانی سرمایه ای معادل چهار تا پنج هزار میلیارد تومان را به خود اختصاص داده اند که برابر مجموع اعتبارات عمرانی استانی حدود 30 سال لرستان است.


دهمرده عنوان کرد: اجرای سد معشوره به عنوان بزرگترین سد چند منظوره تاریخ لرستان با بیش از یک میلیون مترمکعب حجم ذخیره آب و هزینه ای بالغ بر یک هزار میلیارد تومان نیز حرکتی اساسی در مسیر توسعه استان است که با بهره برداری از آن انقلابی چشمگیر در عرصه کشاورزی لرستان روی می دهد.


استاندار لرستان، اجرای طرح انتقال گاز از ملایر به خرم آباد ، طرح انتقال خط گاز از خرم آباد به کوهدشت در ادامه طرح قبلی، برق رسانی روستایی، تامین آب شرب، توسعه باغات و اراضی کشاورزی و مهار آب های سطحی را از جمله برنامه های در دست اجرایی استان برای محرومیت زدایی از چهره لرستان عنوان کرد.


پایان پیام/
 

کد خبر 91145

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha