فعالیت کانون های فرهنگی مساجد در روزهای مبارزه با کرونا تکرار دوران دفاع مقدس است

روزهای شیوع بیماری کرونا برای فعالان مسجدی، فصلی از انتظار، امید، دعا و تلاش مجاهدانه است، آن چنان که هر یک از آنان با تمام توان به میدان عمل برای خدمت رسانی به هم نوعان خود آمده اند.

خبرگزاری شبستان- البرز: شاید باورش آسان نباشد ولی این یک واقعیت است، اینکه سال های دوران دفاع مقدس و آن چهره های رزمندگان با اخلاص و فداکار بار دیگر در عرصه خدمت رسانی و جهاد و دفاع در میان فعالان کانون های فرهنگی هنری مساجد به ظهور نشسته است.

نوجوان مسجدی در کنار بطری های آب از روی خستگی به زمین نشسته است و همانطور آرام برای دمی خوابش برده است و داخل حسینیه سپاه خواهرانش آستین همت بالا زده اند و در کنار بانوان دیگر، ماسک می دوزند.

چشم که می چرخانی، روحانی مسجد را می بینی که به همراه چند روحانی دیگر روانه غسالخانه می شود تا امواتی که از بیماری کرونا، جان خود را از دست داده اند غسل میّت کنند.

موکب های مردمی مساجد استان نیز به این جریان نوع دوستانه پیوسته اند، گروه های مردمی مختلف با محوریت مسجد بسیج شده اند و دوش به دوش یکدیگر، خود را برای دفاع از سلامت یکدیگر تجهیز می کنند.

ویروس منحوس کرونا، سدّ دفاعی قوی تر از فعالان مسجدی پیدا نخواهد کرد. دست آخر این مردان و زنان با ایمان و با صلابت هستند که پا در رکاب عشق در برابر این بیماری سربلند بیرون می آیند.

نشست اجرایی کانون فرهنگی ثقلین مسجد حضرت ابوالفضل(ع) حصارک بالا و گروه جهادی سراج

«مصطفی نوری» که از نخستین روزهای آغاز بیماری کرونا، فعالان مسجد را کنار یکدیگر بسیج کرده است در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان از البرز گفت: تلاش های شبانه روزی نیروهای مسجدی در جریان مبارزه با کرونا ویروس همچنان ادامه دارد.

مدیرکانون فرهنگی هنری ثقلین توضیح داد: فعالیت های مشترک نیروهای کانون فرهنگی هنری مساجد و بسیج مساجد با یک جامع نگری، فراسونگری برگرفته از تفکر بسیج انجام می شود.

به گفته نوری، هماهنگی، هم افزایی نیروها و نهادهای هم سو در صحنه عمل و مبارزه با کرونا ویروس قابل وصف نیست، آنچنان که بسیاری از پیشکسوت ها و بزرگترهای مسجد این روزها را یادآور دوران دفاع مقدس می نامند.

مدیرکانون فرهنگی ثقلین افزود: حمایت و پشتیبانی از کادر پزشکی و درمان در قالب شناسایی کادر پزشکی که در یک محله مسجد خانه دارند و زندگی می کنند و تأمین مایحتاج اولیه آنان یکی از برنامه های این کانون در این منطقه است.

همراهی و هم افزایی مدیران مساجد با نیروهای کانون های فرهنگی مساجد هم سو است

« حجت الاسلام کاظم شکری» نیز در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان از البرز در خصوص این جهاد همه جانبه گفت: استفاده از فضای مجازی و عضویت افرادی که مبتلا به کرونا شدند، همچنین کادر پزشکی و ارائه مشاوره های پزشکی، مذهبی و یا روحیه بخشی به بیماران و خانواده های آنان از جمله اقدامات صورت گرفته تا به امروز از طرف کانون های فرهنگی هنری مساجد البرز است.

مدیرستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد البرز افزود: در ماه شعبان قرار داریم و این فرصتی است تا به مناسبت اعیاد این ماه مبارک و میلادهای این ماه، نسبت به ترویج معارف دینی در قالب حسینیه های مجازی گام هایی را برداریم.

این استاد دانشگاه با اشاره به اجرای طرح یاریگران زندگی توضیح داد: طرح ملی یاریگران زندگی که با هدف کاهش آسیب اجتماعی اعتیاد با مشارکت ۱۰ استان کشور به میزبان البرز در سال جاری برگزار می شود از جمله طرح هایی است که در فضای مجازی بستر هماهنگی آن ایجاد شده است.

مدیرستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد البرز تصریح کرد: مجاهدت های فعالان مسجد در قالب گروه های بسیج، کانون های فرهنگی هنری مساجد و ائمه جمعه و جماعات غیرقابل وصف است و به واقع بیانگر دوران دفاع مقدس است.

همه با هم با اراده خدا کرونا را شکست می دهیم

خانه نشینی های امروز به خصوص برای اکثریت مردم که منازل آنان کوچک است، امکانات ورزشی ندارد و حتی در بعضی نقاط نور خانه در طول روز بسیار کم است، سخت و طاقت فرسا است. در بسیاری از مناطق کم برخوردار شهر کرج به ویژه در مناطق مهدی آباد، آق تپه، اسلام آباد، حصارک بالا و ... بیشتر مردم در آپارتمان هایی به مساحت ۴۰ تا ۶۰ متری زندگی می کنند.

شرائط برای بسیاری از مردم که کار و کاسبی خود را از دست داده اند به ویژه دست فروشان، افرادی که مشاغل آزاد دارند سخت است، اما روحیه قوی و سرشار از اعتماد به نفس آنان نشان می دهد که باور دارند همه با هم با اراده و لطف خدا کرونا را شکست می دهیم.

فعالان کانون های فرهنگی هنری مساجد البرز با محوریت قرارگاه مسجد محله عزم خویش را جزم کرده اند و در این عرصه مبارزه سربلند و با افتخار بر می خیزند.

 

 

 

کد خبر 910943

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha