به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، یوم الله 12 فروردین سالروز تثبیت نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، روز تجلی حکومت عدل الهی و روز غرور و سربلندی ملت مسلمان ایران است. در چنین روز عظیم و سرنوشت سازی، مردم مؤمن و انقلابی ایران اسلامی با حضور پرشور و آگاهانه و رأی و انتخاب قاطع خود، ارکان انقلاب و نظام نوپای اسلامی را تحکیم بخشیده و طومار ظلم و استبداد رژیم ستمشاهی را برچیدند و برگ زرینی در تارک درخشان و تابناک مجاهدت های ملت بزرگ و ظلم ستیز ایران جاودانه ساختند.
جمهوری اسلامی با نفی نظامهای سیاسی مسلط بر دنیا، الگویی جدید و شیوهای نوین از حکومتداری را به جهانیان ارائه کرد و امروز با گذشت بیش از چهار دهه از استقرار نظام مقدس جمهوری اسلامی، آنچه که بیش از همه مستکبران و دشمنان این ملت و نظام را دچار وحشت و هراس ساخته، پیشرفت ها و موفقیت های روزافزون این نظام الهی است که در طول این 32 سال، با غلبه بر انواع چالش ها و توطئه های طراحی شده دشمنان و معاندان، پویا و بالنده تر از همیشه، راه پرفروغ خود را ا دامه داده و با طنین انداز کردن موج بیداری جهانی و مقاومت و ایستادگی ملتهای حق طلب و آزادی خواه در برابر سلطه طلبی ها و سیاستهای شیطانی آمریکا و هم پیمانانش، ظرفیتهای بالقوه انقلاب اسلامی در تمامی عرصه ها را شکوفا ساخته و زمینه را برای معرفی جمهوری اسلامی ایران به عنوان الگوی جهانی حکومت اسلامی فراهم کرده است.
امروز روز 12 فروردین رو زجمهوری اسلامی است.به همین مناسبت گفتگویی انجام داده ایم با تعدادی از کارشناسان و اساتید حوزه که در پی می آید:
روز 12 فروردین ایجاد زمینهای برای انقلابهای دیگر در جهان
آیت الله «محمود رجبی» باگرامیداشت سالروز 12 فروردین، با بیان این که روز 12 فروردین روز تجلی اراده ملت و استقرار نظام مبتنی بر دین است، گفت: روز 12 فروردین در سال 1358 با رای بیش از 98 درصدی مردم ایران به نظام جمهوری اسلامی ایران نشان داد که مردمسالاری در این نظام بینظیر است و همچنین نشان داد که دین در عرصه زندگی مردم حضوری چشمگیر دارد.
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم تصریح کرد: در دورانی که سخن از به حاشیه رانده شدن دین و ناکارآمدی دین بود، انقلابی به نام دین صورت گرفت و نظامی با نام دین و بر پایه دین شکل گرفت.
وی افزود: روز 12 فروردین 58 روزی بود که سکولاریسم، شکست مفتضحانه خود را در عرصه جهانی به چشم دید و دین باوری، کارآمدی خود را به رخ جهان کشید.
آیت الله رجبی با بیان این که وفاداری مردم به رهبر دینی یکی از پیامهای دیگر روز 12 فروردین است، افزود: امام راحل (ره) فرمودند: «جمهوری اسلامی، نه کلمه زیا و نه یک کلمه کم»، که بیشتر قریب به اتفاق مردم به آن رأی دادند که این موضوع، پیوند مستحکم رهبر و ملت را نشان داد.
عضو جامعه مدرسین با بیان اینکه روز 12 فروردین که مردم ایران به نظام جمهوری اسلامی رأی مثبت دادند،گفت: 12فروردین نشان وفاداری مردم به ارزشهای انقلاب اسلامی، آرمانهای دین و همچنین وفاداری مردم به خون شهداست.
وی تاکید کرد: روز 12 فروردین در عرصه بینالمللی، بارقه امیدی در دل همه ملتهای مستضعفی که نهضتهای آزادیبخش را شروع کرده بودند، به وجود آورد و نشان داد که مردم یک جامعه میتوانند با دستهای خالی در برابر رژیم وابسته به استکبار قیام کنند و نظام طاغوت را نابود کنند.
آیت الله رجبی ادامه داد: استقرار نظام جمهوری اسلامی ایران، نشاط و روح تازهای در کالبد ملتهایی که پیرو ادیان دیگر هستند، از جمله مسیحیان و یهودیان و حتی ادیان غیرآسمانی دمید، به طوری که آرزو داشتند که ای کاش رهبری همچون امام خمینی (ره) داشتند و به چنین نهضت، انقلاب و نظامی دست مییافتند.
وی تصریح کرد: روز 12 فروردین، بارقه امیدی در دل مسلمانان و پیروان ادیان دیگر ایجاد کرده است و زمینه را برای انقلابهای دیگر در جهان ایجاد کرد.
12 فروردین برگ زرینی از تاریخ عزت و اقتدار ملت ایران
حجتالاسلام والمسلمین «محمود نجاریانزاده» نیز با گرامیداشت فرارسیدن روز جمهوری اسلامی گفت: 12 فروردین روز تحقق پیروزی خون بر شمشیر و روز تحقق آرمان مظلومان تاریخ و شیرینی تقلید از مراجع معظم و پیشرو بود.
این کارشناس فرهنگی تصریح کرد: فقهای قرنهای گذشته در کتابهایشان چنین روزی را نوید داده بودند و امروز نیز عالمان دینی و مراجع تقلید تحقق روز شیرینتر از 12 فروردین را با ظهور امام زمان(عج) که روز تحقق همه خوبیهاست به مردم نوید میدهند.
حجتالاسلام نجاریانزاده شکل گیری نظام جمهوری اسلامی را مقدمه فراهم شدن ظهور امام زمان(عج) دانست و گفت: ملت ایران در روز 12 فروردین، روز مرگ استکبار را به عالمیان اعلام کرد و به دنیا نشان داد که چگونه یک ملت با دست خالی میتواند در برابر ابرجنایتکاران تاریخ پیروز شود و پرچم عزت و حمایت از مظلومان را در اقصی نقاط گیتی به اهتزاز در آورد.
حجتالاسلام نجاریانزاده، آزادی فکر و اندیشه را یکی از دستاوردهای مهم انقلاب دانست و تاکید کرد: کسانی که داعیه رعایت حقوق بشر دارند در حالی آزادی ملت ایران را انکار میکنند که به برکت 12 فرودین آزادی بیان و قلم در کشور ما حاکم است، به گونهای که حتی برخیها پا را فراتر گذاشته و در عمل، بیان و فضای مجازی و تریبونهای عمومی و تولید محصولات هنری هر چه میخواهند مینویسند و بیان میکنند.
وی افزود: 12 فروردین روز شکست درهای زندانهای سیاسی و آزادی انسانهای در بند استکبار است و ملت ما پیام خون شهیدان انقلاب را در روز 12 فروردین به جهانیان ثایت کرده است.
جمهوری اسلامی ایران پیشوای ملت های جهان
حجت الاسلام «مصطفی کایدیان» نیز با اشاره به نامگذاری روز جمهوری اسلامی به عنوان عید توسط امام راحل(ره)، افزود: هر روزی که در آن روز عملی انجام شده و کاری اتفاق افتاده باشد که باعث شادی وسرور و رشد باشد، عید است.
این استاد حوزه با بیان اینکه واژه عید برای روز جمهوری اسلامی مناسب است، افزود: در پیامی که امام خمینی(ره) مطرح کرده بودند نکات زیبایی را می توان مشاهده کرد، ایشان فرمودند که ملت ها و دولت ها با مبارزه ای که کردند استکبار را با قدرت در هم پیچیدند و ملت توانست به عنوان پیشوای ملت مستضعف معرفی شود.
وی افزود: به طور قطع جمهوری اسلامی نقطه عطفی در جهان اسلام است و تنها مختص به ایران نیست، جمهوری اسلامی حرکتی به سمت آزادی خواهی و مبارزه با ظلم و جور و استبداد بود بنابراین کشورهای منطقه و جهان نیز از این مطلب بهره می برند.
حجت الاسلام کایدیان، با اشاره به اینکه امام راحل(ره) در ابتدای انقلاب این نگاه را به جمهوری اسلامی داشتند که جمهوری اسلامی تنها متخص به ایران نیست بلکه پیشوای ملت هاست، گفت: بنیانگذار انقلاب این حرکت را رفراندومی برشمرد که سابقه نداشته و خطاب به دولت ها فرمودند که دولت ها وظیفه دارند بدون وحشت از غرب و شرق با استقلال فکری و اراده باقی مانده، رژیم طاغوتی را پاکسازی کنند و وزراتخانه ها را به شکل اسلامی متحول کنند و عدالت اجتماعی، استقلال اقتصادی و سیاسی را نشان دهند.
این استاد حوزه ادامه داد: امام (ره) مبارزه با شیوه ها و استقلال غربی را در سرلوحه دولت ها قرار دادند و نظام اسلامی ایران را سرمشقی برای کشورهای دیگر مطرح کردند.
کایدان تاکید کرد: روز جمهوری اسلامی آغاز حرکتی برای تمامی مستعضان جهان است، ما در یک قسمت از کار هنوز زیرساخت های اقتصادی و علوم انسانی ومدیریت مان غربی است و این به نظریه پردازان و اندیشمندانی برمی گردد که در این زمینه باید کار کنند و یک نظام جامع بر پایه نظام اسلامی پیاده کنند.
نظر شما