به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از کرمان جنوب، «علی احمدی» گفت: تمام توان جنوب استان را برای پیشگیری از بروز بیماری های دامی و مشترک بین انسان و دام بعد از سیل به کار گرفتیم.
مدیرکل دامپزشکی جنوب کرمان اظهار کرد: اقدامات فوری تخصصی و بهداشتی دامپزشکی راهی برای جلوگیری از بروز بحران شیوع بیماری های دامی و مشترک در شرایط پس از سیل است.
وی ادامه داد: اداره کل دلمپزشکی جنوب کرمان با تشکیل جلسات مدیریت بحران قبل و بعد از سیل به برنامه ریزی برای کنترل مخاطرات ناشی از سیل در حوزه دامپزشکی پرداخت.
احمدی بیان کرد: پس از سیل اخیر، یکی از مخاطرات و آسیب های تهدید کننده علیه بهداشت جامعه، بروز و شیوع بیماری های واگیر دامی و مشترک بین انسان و دام می باشد که جان و مال انسان را تهدید می کند و اقدامات به موقع بهداشتی و تخصصی دامپزشکی در این شرایط راه حلی برای جلوگیری از این بحران خطرناک است.
مدیر کل دامپزشکی جنوب کرمان افزود: اداره کل دامپزشکی جنوب کرمان در اقدامی فوری با تشکیل و اعزام 8 اکیپ تخصصی به مناطق سیل زده، اقدام به واکسیناسیون جمعیت دامی علیه بیماری های واگیر دامی و مشترک بین انسان و دام، سم پاشی و ضدعفونی جایگاه و بدن دام، توزیع دارو و مواد مغذی خوراک دام و دفن بهداشتی لاشه ها کرد.
علی احمدی گفت: اقدامات فوری تخصصی و بهداشتی دامپزشکی راهی برای جلوگیری از بروز بحران شیوع بیماری های دامی و مشترک بین انسان و دام در شرایط پس از سیل است.
کد خبر 909667
نظر شما