ساخت نمایش‌هایی متناسب با ضرورت‌های فرهنگی جامعه و مخاطب امری اساسی در بهبود ارتباط بین مردم و هنر نمایش است

یاقوت‌پور با اشاره به اهمیت شناخت مخاطب و انتقال پیام و تاثیرگذاری آن گفت: ساخت نمایش‌هایی متناسب با ضرورت‌های فرهنگی جامعه و مخاطب امری اساسی در بهبود ارتباط بین مردم و هنر نمایش است که باید مورد توجه اهالی اندیشمند تئاتر خوزستان قرار گیرد.

«محمد یاقوت‌پور» در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در اندیمشک، در خصوص وضعیت تئاتر خوزستان اظهار کرد: تئاتر به‌عنوان هنر کامل امروز، طرح، نقش، رنگ، نور، موسیقی، قلم و بازی را در خود دارد و باید به‌صورت ویژه‌ای مورد حمایت و توجه قرار گیرد.

 

رئیس انجمن هنرهای نمایشی خوزستان با بیان اینکه در جامعه‌شناسی تئاتر باید رویکردها، کارکردها، تحولات، زمینه‌ها و علل و عوامل موثر بر تئاتر از سوی جامعه و بالعکس محور بحث و گفت‌وگو قرار گیرد افزود: در حقیقت زمانی تئاتر و هنرهای نمایشی به جایگاه حقیقی خود نزدیک می‌شوند که مردم تئاتر را برای خود تئاتر دوست داشته باشند و آن زمانی است که تئاتر با فرهنگ، ادب، تعالی افکار و احساسات انسان‌ها و روحیات و وجدان جمعی جامعه سر و کار داشته و رویکرد آن به گونه‌ای باشد که به‌معنای حقیقی خود یعنی تجلی حقیقی ویژگی‌های ضروری مردم و روشنگری و تحول‌آفرینی آن نزدیک شود.

 

وی اضافه کرد: با توجه به اینکه شناخت مخاطب و انتقال پیام و تاثیرگذاری در تئاتر از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است، ساخت نمایش‌هایی متناسب با ضرورت‌های فرهنگی جامعه و مخاطب امری اساسی در بهبود ارتباط بین مردم و هنر نمایش است که باید مورد توجه اهالی اندیشمند تئاتر استان باشد.

 

یاقوت‌پور با اشاره به اینکه در سال گذشته تئاتر خوزستان از بسیاری از جهات در رتبه نخست کشوری قرار گرفت تصریح کرد: تئاتر خوزستان با وجود ۲۸ دفتر فعال در ۲۸ شهر استان بیشترین تعداد دفاتر شهرستانی را دارد، همچنین بیشترین گروه‌های ثبت شده نمایشی با حدود ۷۰ گروه ثبت شده رسمی و در کل با بیش از ۱۰۰ گروه فعال نمایشی و با بیشترین آمار برگزاری رویداد و جشنواره‌های تئاتری با حدود ۲۰ جشنواره در کل شهرهای استان، برترین درگاه خبری تئاتری کشوری و تعداد شب اجراهای نمایشی و همچنین موفقیت بی‌سابقه اخیر نماینده خوزستان در سی و هشتمین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر، به گواه نمودارهای وزارتخانه در بین تمام استان‌ها، خوزستان در رتبه نخست قرار داشته است.

 

وی عنوان کرد: در سال گذشته با سرمشق قرار دادن سه شعار سال تئاتر خوزستان مبنی بر «آموزش، تولید فاخر و تبادل اجرایی و جذب مخاطب فرهیخته تئاتری» در تعالی این هنر قدسی، با توجه به عدم تحقق تفاهم‌نامه‌های مالی دو سال اخیر کوشش‌های فراوانی شد و بر این باور بوده و هستیم که چون ایمان تئاتری و تئاتر ایمانی در هنرمندان استان متبلور است، تئاتر عقیم، ناکارآمد و بی‌ثمر نخواهد شد و سیمرغ آفرینشگر هنرمند به امل پرواز بال‌گستر استان همواره همراه تئاتر خوزستان بوده و خواهد بود.

 

رئیس انجمن هنرهای نمایشی خوزستان با آرزوی فارغ شدن از این روزهای رخوت و بیماری فراگیر کرونا ادامه داد: سال ۹۹ برای تئاتر خوزستان، سال در انداختن طرحی نو در شاکله و شیوه اجرایی جشنواره‌های تئاتری خوزستان است.

 

وی تاکی کرد: انتظار می‌رود که این مهم با ایجاد دبیرخانه دائمی جشنواره‌های تئاتر استان در انجمن هنرهای نمایشی خوزستان جهت سازماندهی و همچنین ایجاد بایگانی دائمی اسناد، متون و فیلم‌های نمایش‌های متقاضی تمام جشنواره‌های استان و به همت و همراهی همه اهالی فرهیخته تئاتر خوزستان محقق شود.

 

یاقوت‌پور از همراهی و حمایت‌های بی‌بدیل مدیرکل و معاونت هنری فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان، خانواده تئاتر استان، هیات رئیسه انجمن هنرهای نمایشی و روسای انجمن های شهرستان های خوزستان تقدیر کرد.

 

کد خبر 909558

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha