به گزارش خبرگزاری شبستان از اهواز، سرهنگ علیرضا هاتف، جانشین فرمانده سپاه حضرت ولی عصر(عج) خوزستان، در نهمین اجلاس رؤسای ادارات آموزش وپرورش استان در پژوهشکده تعلیم و تربیت اهواز، گفت: خوزستان میزبان 400 هزار دانش آموز پسر از کل کشور در اردوهای راهیان نور بوده است.
وی با اشاره به سهمیه خوزستان در این اردوها، خاطر نشان کرد: حدود 27 هزار دانش آموز پسر خوزستانی نیز در این اردوها شرکت کردند و اردوهای راهیان نور خواهران نیز که از آذر سال جاری آغاز شده است، این استان 34 هزار نفر سهمیه دارد.
وی در ضمن تشکر از مشارکت و همکاری مؤثر آموزش و پرورش و سایر نهادها در برگزاری اردوهای راهیان نور و درس آمادگی دفاعی، افزود: در ادامه این کار فرهنگی و افزایش اثرگذاری آن بهتر است که این برنامه ها استمرار یابد و با برگزاری مسابقات خاطره نویسی، انشا و... این کار فرهنگی تداوم داشته باشد.
رحمن فلاحی، مدیر کل آموزش و پرورش استان خوزستان با اشاره به رونمایی از سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، تصریح کرد: این سند در حقیقت در جهت اجرای برنامههای تخصصی و نقشه راه آموزش و پرورش تدوین شده است.
وی با بیان اینکه این سند حاصل تلاش اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی و کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی و شورای عالی آموزش و پرورش است، اضافه کرد: این سند تخصصی و ناظر بر تمام امور از محتوا تا ساختار آموزش و پرورش است.
وی با بیان اینکه اجراییشدن این سند در واقع سازماندهی کتاب های درسی، ساعات درسی، زمان تدریس در آموزش و پرورش و محتوای کتب است، به اجرای نظام آموزشی 3-3-6 از سال آینده در کشور خبر داد و عنوان کرد: نظام 3-3-6 برگرفته از سند تحول بنیادین آموزش و پرورش است.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان با بیان اینکه برای اجراییشدن این نظام آموزشی در استان یک کمیته اجرایی و برای این کمیته 6 کارگروه در استان تشکیل شده است، توضیح داد: وظیفه این کارگروه تشکیل جلسات برای بررسی پیشنهادات، نظرات و چالشهاست.
وی درباره نظام آموزشی 3-3-6، یاد آور شد: سال آینده مقطع اول راهنمایی در کشور نخواهیم داشت و این پایه به ششم ابتدایی تبدیل و تا سال تحصیلی 98-97 پیش دانشگاهی از نظام آموزشی کشور حذف میشود.
وی با اشاره به اینکه نیروی انسانی، فضای آموزشی، تجهیزات مدارس، محتوای کتاب و آموزشهای لازم باید از امسال سازماندهی شود، تحقق تحول بنیادین آموزش و پرورش را با هوشمندسازی مدارس امکان پذیر دانست و ادامه داد: مدارس استان را درجهبندی کردیم؛ باید تمام مدارس خاص شامل مدارس هیئتامنایی، شاهد، سمپاد و غیردولتی تا پایان سال تحصیلی هوشمندسازی شوند.
فلاحی با بیان اینکه امسال 20 درصد مدارس استان و تا پایان برنامه پنجم توسعه کشور بیشتر مدارس استان هوشمندسازی میشوند، تأکید کرد: هر اداره دولتی بر اساس مصوبه هیات وزیران موظف است یک مدرسه را در شهر هوشمندسازی کند، لازم است این امر از سوی مسئولان پیگیری شود.
وی با بیان اینکه تشکیل نهضت ملی حفظ قرآن یکی از تعهدات سند بنیادین است، اذعان داشت: خوشبختانه تعداد نیروی انسانی برای تشکیل این نهضت در استان 352 نفر می باشد که در مقابل هر دو هزار و 500 نفر از استان، یک نیروی انسانی تخصیص داده شده است.
وی بیان کرد: لازم است این افراد حتماً دارای شرایط مانند حافظ قرآن، قاری قرآن و یا دارای مدرک قرآنی باشند که ادارات آموزش و پرورش شهرستانها تا پایان دیماه فرصت دارند افرادی را مشخص و پروندههای آنها را به ادارهکل آموزش و پرورش برای گزینش نهایی ارسال کنند.
گفتنی است، در ادامه این اجلاس پیرامون مواردی همچون استقرار ساختار نظام آموزشی و تربیتی 3-3-6 و تشکیل کمیته اجرای این نظام آموزشی درحوزه ستادی و ادارات تابعه، هوشمندسازی مدارس، امتحانات نوبت اول و گزارش آخرین وضعیت تشکیل کلاس های نهضت سواد آموزی بحث و تبادل نظر شد.
پایان پیام/
نظر شما