تسهیلات ۱۸ گانه گمرک برای کمک به توسعه صادرات/ذخایر کالایی به حد کافی در کشور وجود دارد

تسهیلات ۱۸ گانه گمرک برای کمک به توسعه صادرات، یک سوم شعب بانک‌های دولتی تا ۱۵ فروردین با با یک سوم نیرو فعال هستند، ذخایر کالایی به حد کافی در کشور وجود دارد، آسیب سيل به ٩٠٠٠ كيلومتر راه و ٥٥٠٠ ابنيه فنى برخی از اخبار اقتصادی امروز شبستان است.

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری شبستان، مهمترین اخبار اقتصادی امروز پنجشنبه ۷ فروردین ماه شبستان به شرح زیر است:

تسهیلات ۱۸ گانه گمرک برای کمک به توسعه صادرات

گمرک جمهوری اسلامی ایران اعلام کرد: در راستای سیاست‌های دولت برای حمایت از تولید و صادرات، تسهیلات گوناگونی را جهت فعالان تولیدی و تجاری به‌ویژه تولیدکنندگان و صادرکنندگان فاقد سابقه تخلف گمرکی در نظر گرفته و طی شیوه‌نامه‌ای ضوابط برخورداری فعالان مجاز اقتصادی واجد شرایط از این تسهیلات را به گمرکات اجرایی ابلاغ کرده است.

تسهیلات ۱۸ گانه گمرک برای این گروه به این شرح است:

۱- ترخیص کالا خارج از سطح ۳ (مسیر قرمز)

۲- پذیرش ضمانت‌نامه بانکی حداکثر یکساله برای ترخیص قطعی ماده ۶ قانون امور گمرکی

۳- پذیرش ضمانت‌نامه بانکی برای ترخیص قطعی و سایر رویه‌های ماده ۶ آئین‌نامه اجرایی قانون امور گمرکی

۴- استفاده از تسهیلات ماده ۵۷ آئین‌نامه اجرایی قانون امور گمرکی

۵- استفاده از تضمین بیمه‌ای برای صادرات

۶- استفاده کامل از تسهیلات بسته حمایت از تولید

۷- استفاده کامل از تسهیلات بسته حمایت از صادرات

۸- تخفیف در هزینه خدمات انجام امور گمرکی، موضوع بند الف ماده ۳ آئین‌نامه اجرایی قانون امور گمرکی (حداکثر تا سقف ۵۰ درصد)

۹- استفاده از حداقل تضمین در کلیه مواردی که در قانون امور گمرکی و آئین‌نامه اجرایی به تضمین اشاره شده است.

۱۰- رسیدگی به پرونده اختلافات گمرکی فعالان اقتصادی مجاز به‌صورت فوری و خارج از نوبت در کمیسیون‌های پیگیری به اختلافات گمرکی

۱۱- ارائه مجوز ایجاد انبار اختصاصی

 

یک سوم شعب بانک‌های دولتی تا ۱۵ فروردین با با یک سوم نیرو فعال هستند

نحوه فعالیت شعب بانکهای عضو شورای هماهنگی بانکهای دولتی و نیمه دولتی تا ۱۵ فروردین ماه ۱۳۹۹ توسط شورای هماهنگی بانک‌ها ابلاغ شد.

در این بخشنامه آمده است: با توجه به بخشنامه سازمان اداری و استخدامی کشور در ارتباط با مصوبه ستاد ملی مدیریت کرونا به اطلاع می رساند: حداکثر یک سوم شعب بانک‌های عضو شورا با یک سوم پرسنل در روزهای غیر تعطیل به صورت شیفت‌بندی و چرخشی تا ۱۵ فروردین فعال می‌باشند.

شورای هماهنگی بانک‌ها از مشتریان درخواست دارد تا برای سلامتی خود و اطرافیان‌شان از خدمات غیرحضوری استفاده نمایند و از مراجعه به شعب بانک‌ها خودداری کنند.

 

ذخایر کالایی به حد کافی در کشور وجود دارد/ مردم به هیچ وجه نگران کمبود اقلام غذایی مورد نیاز خود نباشد

«رضا رحمانی» در حاشیه جلسه هیات دولت و در گفتگو با خبرنگاران از ذخایر اقلام کالایی و مایحتاج عمومی در کشور خبر داد و گفت: مردم به هیچ وجه نگران کمبود اقلام غذایی مورد نیاز خود نباشد؛ چرا که ذخایر کالایی به حد کافی بوده و هست.

 

وزیر صنعت، معدن و تجارت تصریح کرد: چون سال گذشته تولید کشور رونق خوبی داشت و در این ایام که واحدهای تولید کننده اقلام ضروری و همچنین بهداشتی مورد نیاز مردم به صورت شبانه روزی فعال هستند؛ لذا در تامین کالا هیچ مشکلی نداریم.

 

وی افزود: با تمهیدات اتحاذ شده واحدهای صنفی عرضه کننده اقلام ضروری مردم، همچون فروشگاه های مواد غذایی، سوپرمارکت ها، نانوایی ها، میوه فروشی ها و...، هیچگونه محدودیت فعالیتی نخواهند داشت و دایر خواهند بود.

 

رحمانی اجرای طرح اعمال محدودیت فعالیت صنوف غیرضرور را گامی مثبت در کنترل، شیوع و انتقال بیماری کرونا در سطح کشور دانست و از واحدهای صنفی موجود در سطح کشور خواست تا همکاری لازم را با مسئولان ذیربط داشته باشند.

 

آسیب سيل به ٩٠٠٠ كيلومتر راه و ٥٥٠٠ ابنيه فنى/ اتمام بازگشایی ۵۴۷ محور /ادامه بازگشايى راه های٣٥٠ روستا

«خداداد مقبلى» در گفتگو با خبرنگار پايگاه خبرى وزارت راه و شهرسازى، ميزان كلى تخريب و خسارات وارده به راه ها و ابنيه فنى را بر اثر سيل ٣ و ٤ فروردين در استان هاى خوزستان، بوشهر، هرمزگان، كرمان (شمال و جنوب)، سيستان و بلوچستان، و خراسان جنوبى، اعلام كرد.

 

معاون برنامه ريزى سازمان راهدارى و حمل و نقل جاده اى با اعلام اين مطلب كه در زمان سيل، بيش از ١٣٠٠ راهدار آماده باش بودند و از ٨٩٠ دستگاه ماشين آلات براى كمك بهره گرفته شد، افزود: طول راه هاى آسيب ديده در استان هاى سيل زده در مجموع ٩٠٠٠ كيلومتر است و در سيل روزهاى گذشته به ٥٥٠٠ ابنيه فنى آسيب وارد شد.

 

به گفته مقبلى، محورهاى بازگشایی شده بر اساس آخرين آمار، ٥٤٧ محور است و تلاش براى بازگشايى ٣٥٠ روستا ادامه دارد.

 

اعطای تسهیلات دوساله بانکی به بخش‌های اقتصادی آسیب‌دیده از کرونا

«عبدالناصر همتی»، رئیس کل بانک مرکزی با انتشار پستی در صفحه شخصی اینستاگرامش از اعطای تسهیلات دوساله بانکی با نرخ ترجیحی ۱۲ درصد تا سقف ۷۵۰ هزار میلیارد برای پشتیبانی از بخش‌های اقتصادی آسیب‌دیده از شیوع ویروس کرونا خبر داد.

در این پست آمده است:

«در جلسه امروز ۷ فروردین ۹۸ ستاد اقتصادی دولت بر اساس تاکید ریاست محترم جمهور جهت ارائه راهکارهای اقتصادی لازم برای پشتیبانی از بخش‌های اقتصادی آسیب‌دیده از شیوع ویروس کرونا، بانک مرکزی در ایفای نقش و نیز انجام رسالت تاریخی خود در این مقطع حساس پیشنهاد اعطای تسهیلات دوساله بانکی با نرخ ترجیحی ۱۲ درصد تا سقف ۷۵۰ هزار میلیارد ریال را ارائه کرد که مورد تصویب قرار گرفت.

بانک مرکزی با تأمین اعتبار لازم و با همراهی بانک‌های کشور این تصمیم مهم را در اسرع وقت عملیاتی و اجرایی خواهد کرد. بانکهای این کشور همان‌طور که در شرایط سخت کرونایی فداکارانه در خدمت مردم بوده و هستند و نزدیک به ۳۰ نفر از بهترین همکارانشان را در جریان خدمت به مردم از دست داده‌اند، در این ماموریت نیز که کنک به تداوم رونق تولید کالا و خدمات در کشور و حمایت از کسب و کار‌ها آسیب دیده می‌باشد؛ مسئولیت تاریخی خود را ایفا خواهد کرد.»

اعطای تسهیلات دوساله بانکی به بخش‌های اقتصادی آسیب‌دیده از کرونا

آغاز تدوین برنامه های عملیاتی مرکز ملی فرش ایران برای «جهش تولید»

«فرح ناز رافع» ضمن بیان این که سال گذشته برای تحقق شعار سال هفت محور اصلی تعریف شد که مهم ترین آن تقویت ساخت داخل و رونق تولید بود گفت: سال ۱۳۹۹ از سوی مقام معظم رهبری به سال جهش تولید نام گذاری شده است و این جهش تولید هم در کمیت و هم در کیفیت فرش دستباف در دستور کار قرار دارد.

رئیس مرکز ملی فرش ایران اظهار داشت ارائه یک برنامه منسجم و جامع در سال پیش رو می‌تواند در احیای بازاریابی و تولید و جایگاه آن‌ها در رشد اقتصادی کشور مؤثر باشد.

وی افزود: افزایش میزان تولید فرش دستباف به لحاظ کمی بسیار اهمیت دارد و در این میان جهش تولید از حیث کیفی هم باید رخ دهد تا فرش دستباف جایگاه همیشگی خود را بیابد و پیام مقام معظم رهبری هر دو عنصر را محور مداقه قرار می دهد.

فرح ناز رافع اظهار داشت: مشکل زنجیره تأمین و کاهش دستیابی به بازارهای خارجی و مصرفی داخلی، لزوم حمایت‌های بیشتر دولت از این بخش را طلب می‌کند.

رافع گفت: اشتغال افزایی، پویایی تولید، رونق اقتصادی، ارزآوری، کاهش نرخ بیکاری و بسیاری موارد از شاخص های تولید فرش دستباف کشور است.

 

واحدهای ستادی و اجرایی بیمه ایران تعطیل شد

روابط عمومی بیمه ایران اعلام کرد: با توجه به بخشنامه مورخ ۹۹/۱/۵ سازمان امور اداری و استخدامی کشور و پیرو بخشنامه مورخ ۹۹/۱/۶ مدیریت منابع انسانی بیمه ایران، به جهت حفظ سلامت همکاران و تبعیت از تصمیمات ستاد ملی مقابله با کرونا با هدف پیشگیری و مقابله با شیوع بیماری کرونا، واحدهای ستادی و صف بیمه ایران در تهران و استان‌ها تا تاریخ ۹۹/۱/۱۵ تعطیل اعلام می‌شود.

براین اساس هرگونه موضوع خیلی فوری یا اورژانسی در این مدت از طریق مدیران کل بیمه ایران در تهران و استان‌ها قابل رسیدگی و پیگیری خواهد بود.

بدیهی است در این ایام خدمات برخط بیمه ایران ازطریق سامانه بیمه ایران من  my.iraninsurance.ir به ذینفعان ارائه خواهد شد./

 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

کد خبر 909187

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha